ریشه کمیابی شکر در قم
عضو هیئترئیسه اتاق اصناف قم افزود: شکری که باید در سبد خانوار بهدرستی توزیع شود ابتدا، در سطح اصناف، تعاونیها و فروشگاههای بزرگ رفته و نمیدانیم نحوه توزیع به چه نحوی است.
وی با اشاره به فعالیت بیش از 4 هزار واحد صنفی در قم گفت: رویکرد جدید تنظیم بازار استان، توزیع شکر بهصورت بستهبندی در سطح استان بوده که بر این اساس، شکر را بهصورت بستههای مختلف 900 و 1800 گرمی توزیع کنند که خود تبدیل به معضلی در قم شده است.رئیس اتحادیه بنکداران و عمدهفروشان استان قم با تأکید بر زمانبر بودن بستهبندی شکر در کارخانهها عنوان کرد: ظرفیت بستهبندی شکر در کارخانه روزانه دو الی سه تن بوده و بستهبندی کل شکر 20 روز زمان میبرد.
صحفی ادامه داد: درصورتیکه شکر به شکل قبل در استان توزیعشده و در کنار توزیع بستهبندی آن انجام گیرد مشکلی در زمینه شکر در سطح استان نخواهیم داشت، درحالیکه تا الآن شکر بهصورت کیسههای 50 کیلویی توزیع میشده حال آمدهایم و ترمزدستی کشیده و نمیگذاریم شکر توزیع شود.
عضو هیئترئیسه اتاق اصناف قم با تأکید بر اینکه در قم شکر بهاندازه کافی وجود دارد، تصریح کرد: مشکلی در زمینه تأمین شکر نداریم اما در زمینه اختصاص شکر و نحوه توزیع آن مشکل وجود دارد که این مشکل بیشتر به سازمان صنعت و معدن و تجارت و اداره غله برمیگردد.