فائو: روزانه حدود ۴۰۰ میلیارد دلار مواد غذایی از بین می رود

کدخبر: ۳۰۷۸۲۷
اقتصاد نیوز: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در گزارشی اعلام کرد روزانه حدود ۴۰۰ میلیارد دلار مواد غذایی پیش از این که به فروشگاه‌ها برسند، از بین می‌رود.

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از ایسنا، فائو در گزارشی با استناد به آمار سال ۲۰۱۶ اعلام کرد سالانه حدود ۱۴ درصد از کل مواد غذایی تولید شده از بین می‌رود. نگهداری در محیط خنک و زیرساخت به کاهش ضررها کمک خواهد کرد اما برای مقابله با این مشکل، به اطلاعات مفصل درباره زنجیره تامین نیاز است.

از بین رفتن مواد غذایی به دلیل سهمی که در افزایش گازهای گلخانه‌ای دارد و با توجه به این که بیش از ۸۲۰ میلیون نفر در جهان هر روز گرسنگی می‌کشند، مورد توجه فزاینده‌ای قرار گرفته است. سران جهان وعده داده‌اند تلاش کنند اتلاف مواد غذایی در سطح فروشگاهها و مصرف را تا سال ۲۰۳۰ نصف کرده و میزان ضرر در تولید مواد غذایی را کم کنند. شرکتها نیز تلاش می‌کنند کارآمدی را در صنعت غذایی بهبود ببخشند.

چو دانگ یو، مدیرکل فائو در این گزارش اظهار کرد: از بین رفتن مواد غذایی فشار غیرضروری بر محیط زیست و منابع طبیعی که برای تولید مورد استفاده قرار گرفته‌اند، وارد می‌کند و به معنای آن است که منابع آبی و خاکی هدر رفته‌اند و آلودگی و گازهای گلخانه‌ای بدون هیچ هدفی ایجاد شده‌اند.

طبق گزارش فائو، مصرف کنندگان نیز میزان زیادی مواد غذایی اسراف می‌کنند. حداکثر ۳۷ درصد از محصولات دامی و یک پنجم از میوه ها و صیفی‌جات بعد از خریداری شدن از بین می‌روند. کشورهای ثروتمند سطح بالاتری از اسراف را به دلیل عمر مفید محدود یا برنامه ریزی ضعیف مصرف دارند در حالی که کشورهای فقیر معمولا با مشکلات جوی و زیربنایی دست و پنجه نرم می‌کنند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، در گزارش فائو آمده است کاهش اتلاف مواد غذایی یک چالش است زیرا به اطلاعات بیشتر برای در پیش گرفتن یک اقدام موثر نیاز است.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید