نهاد کار سازمان ملل متحد اعلام کرد؛

از بین رفتن ۱۹۵ میلیون شغل در پی شیوع کرونا

کدخبر: ۳۳۲۰۱۵
اقتصادنیوز: براساس اعلام نهاد کار سازمان ملل متحد، با توجه به اختلال در اقتصاد‌های جهان ناشی از بیماری عالم گیر Covid-۱۹ انتظار می‌رود ۶.۷ ٪ از ساعات کار در سه ماهه دوم سال جاری یعنی معادل ۱۹۵ میلیون شغل در سراسر جهان از بین برود.
از بین رفتن ۱۹۵ میلیون شغل در پی شیوع کرونا

به گزارش اقتصادنیوز، سازمان بین المللی کار (ILO) در گزارشی روز سه شنبه گفت: بیش از چهار پنجم کارگران در جهان در کشور‌هایی زندگی می‌کنند که تحت تأثیر اقدامات قرنطینه کامل یا جزئی قرار دارند.


این آژانس از اقدامات مالی و پولی که تاکنون اعمال شده استقبال کرده است، اما از کشور‌ها خواسته است تا برای ارتباط برقرار کردن افراد با مشاغلی که دیگر قادر به انجام آن نیستند، قدم بردارند، بنابراین کمتر کسی بیکار خواهد ماند. گای رایدر، مدیر کل ILO، در یک کنفرانس خبری گفت: «آن چه ما اکنون در زمینه حفظ رابطه بین کارگران و بنگاه هایشان انجام می‌دهیم تا آن‌ها را در بازار کار نگه داریم، شامل پرداخت سود سهام است و امیدواریم در قسمت دوم امسال شرایط بهبود یابد، کارگران بخش غیررسمی که ۶۱ ٪ از نیروی کار جهانی یا ۲ میلیارد نفر را تشکیل می‌دهند برای زنده ماندن و تغذیه خانواده هایشان در صورت بیکاری، نیاز به حمایت مالی دارند. این‌ها افرادی هستند که معمولاً به حمایت‌های عادی اجتماعی دسترسی ندارند. حمایت‌هایی که با وضعیت رسمی اشتغال در دسترس است.»


رایدر ادامه داد: «قرنطینه هند میلیون‌ها کارگر مهاجر را به حالت خطرناکی سوق داده است. اگر شما از مردم بخواهید که کار خود را متوقف کنند، به خانه بروند و در خانه بمانند آن‌ها منبع دیگری برای درآمد ندارند، بنابراین افراد بین حفاظت از خود در برابر ویروس و از دست دادن درامد درگیر می‌شوند. این‌ها معضلاتی جدی هستند.»


در گزارش سازمان بین المللی کار ذکر شده است که منطقه آسیا و اقیانوسیه معادل ۱۲۵ میلیون کارگر در معرض خطر از دست دادن کار خود هستند. سازمان بین المللی کار دقیقاً تصریح نکرده است که چگونه بسیاری از کارگران در اثر بحران بیکار خواهند شد، اگرچه گفته شده است که اتمالا نرخ بیکاری به میزان قابل توجهی بالاتر از ۲۵ میلیون پیش بینی شده در ماه گذشته است. در آغاز سال جاری، ۱۹۰ میلیون کارگر در سراسر جهان بیکار بودند. سانگون لی، مدیر بخش سیاست اشتغال سازمان بین المللی کار و نویسنده اصلی این گزارش، گفت که تأثیر بحران فوری بوده است.


لی گفت: «ما در ایالات متحده، کانادا و بسیاری از کشور‌های اروپایی شاهد کاهش شغل هستیم و انتظار داریم که اگر در حال حاضر اقدامات جدی و فوری صورت نگیر، روند بهبود بسیار طولانی و دردناک خواهد بود.» براساس این گزارش، چهار بخش در جهان که به سختی آسیب دیده است عبارتند از:


_خدمات هتلداری و غذا
_ساخت و ساز
_خرده فروشی و خدمات تجاری
_فعالیت‌های اداری

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید