طرح "مدرسه قهرمان" کلید خورد
مهرزاد حمیدی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه دوسال گذشته تصمیم گرفتیم طرح مدرسه قهرمان را اجرا کنیم اظهار نظر کرد: این طرح سال گذشته برای سه رشته به صورت آزمایشی به اجرا در آمد.
وی افزود: خوشبختانه زمینه مشارکت مدارس، والدین و بخشهای مختلف حتی حامیان مالی به خوبی فراهم شد.
معاون تربیت بدنی و امور سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته طرح مدرسه قهرمان در 23 استان برگزار شد گفت: امسال نتایج پایلوت طرح مدرسه قهرمان استخراج شد و بررسیهای استانی و اقتضائات محیطی نشان دهنده مثبت بودن طرح مدرسه قهرمان بود این تجربه نشان داد تفویض اختیار به مدارس راهگشاست و مزایای خوبی دارد.
وی ادامه داد: اخیرا مدارس 28 استان در اجرای طرح مدرسه قهرمان مشارکت دارند و تمام رشته های ورزشی که شمار آن به 40 مورد می رسد وارد طرح مدرسه قهرمان شدند و اکنون این طرح در مدارس ابتدایی و متوسطه دخترانه و پسرانه برگزار می شود.
حمیدی با بیان اینکه در کنار طرح مدرسه قهرمان طرح "کانون قهرمان" درنظر گرفته شده است اظهار کرد: کانونهای ورزشی ساختار مستقل دارند و اجازه دادیم ورزشکاران آنها نیز در مسابقات مدرسه قهرمان شرکت کنند.
وی ادامه داد: کانونهای ورزشی اجازه افزایش رشتههای ورزشی و شرکت کنندگان در مسابقات را می دهند، زیرا به عنوان مثال رشتهای چون کشتی یا وزنه برداری در مدارس ارائه نمی شود اما این ظرفیت در کانون های ورزشی برون مدرسهای وجود دارد.
حمیدی با تاکید بر اینکه طرحهایی از قبیل مدرسه قهرمان اجازه میدهد سایه تربیتی مدارس گسترده شود عنوان کرد: در واقع سایه تربیتی مدارس از سطح استانی گرفته تا ملی و بین المللی کشیده می شود و انقطاع ندارد.
معاون تربیت بدنی و امور سلامت وزارت آموزش و پرورش افزود: ارتقای مدیریت مدرسه را باید از طریق برنامههایی که به افزایش تفویض اختیارات میانجامد دنبال کنیم. کانون درون مدرسهای، المپیادهای درون مدرسهای، طرح مدرسه قهرمان، ورزش پویا و ورزش صبحگاهی با نگاه درون مدرسهای ترتیب داده شده و ما در ارتقای مدیریت آموزشگاهی پیشگام هستیم.