کیومرث پوراحمد عزادار شد

کدخبر: ۱۹۸۶۳۱
باشگاه خبرنگاران: «منوچهر پوراحمد» کارگردان و بازیگر آثار سینمایی و تلویزیونی جان به جان آفرین تسلیم کرد.
کیومرث پوراحمد عزادار شد

منوچهر پوراحمد، تهیه‌کننده و کارگردان تلویزیون بامداد امروز شنبه 30 دی ماه بر اثر سکته قلبی درگذشت و قرار است پیکر وی در نجف‌آباد اصفهان به خاک سپرده شود.

وی برادر کیومرث پوراحمد، کارگردان شناخته شده سینما و تلویزیون بود که در سال‌های گذشته خودش هم در حوزه کارگردانی و تهیه‌کنندگی تلویزیون فعالیت داشت.

«آخرین ستاره شب» از جمله سریال‌هایی است که 23 سال قبل توسط منوچهر پوراحمد کارگردانی شد و روی آنتن رفت. داوود رشیدی، هما روستا و اکبر عبدی از جمله بازیگران این سریال تلویزیونی بودند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • آغاز برگزاری همایش چشم‌انداز اقتصاد ۱۴۰۴ به میزبانی گروه رسانه‌ای دنیای اقتصاد

      اقتصادنیوز: اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ با چه عدم قطعیت‌هایی روبرو خواهد بود؟ این سوال اساسی است که در همایش دو روزه…

    کارگزاری مفید