دفترچه «آزمون استخدامی» کی منتشر می شود ؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، سید محمد بطحایی در جمع خبرنگاران در حاشیه اختتامیه هشتمین مجلس دانش آموزی، درباره تصمیم گیری برای حذف آزمون مدارس سمپاد و جلسه با شورای عالی آموزش و پرورش گفت: جلسه با شورای عالی آموزش و پرورش هفته آینده برای این موضوع برگزار خواهد شد.
بطحایی درباره سرنوشت ادغام معاونتها در وزارت آموزش و پرورش و نگرانیهای ایجاد شده در این خصوص نیز اظهار کرد: این موضوع هنوز به نتیجه قطعی نرسیده است و ما در حال بررسی آن هستیم، البته به همه دستگاه ها از جمله آموزش و پرورش تکلیف شده است تا همه معاونتها کمتر شود و در این میان ۵ معاونت باید کاهش بیاید، اما در مورد اینکه کدام معاونتها باید کاهش یابند هنوز به نتیجه قطعی نرسیدهایم.
مدارس تیزهوشان مقطع دوم متوسطه حدف نمیشوند
به دنبال بهبود وضعیت معیشت معلمان هستیم
وی درباره حذف مدارس تیزهوشان متوسطه دوم بیان کرد: سیاستی برای تغییر در متوسطه دوم از کاهش یا تغییر در روند و فعالیت مدارس متوسطه دوم تیزهوشان نخواهیم داشت. ما نه تنها از حیث کیفیت به دنبال بهبود مدارس دوم متوسطه هستیم بلکه سیاست انقباضی نیز برای آن نداریم. اگر موردی در این خصوص وجود داشته باشد آن را به دقت بررسی خواهیم کرد؛ بنا براین دانش آموزان در این مورد نگرانی نباید داشته باشند و به دنبال کیفیت بخشی این مدارس هستیم.
وزیر آموزش و پرورش در آستانه هفته معلم و توجه به قشر فرهنگی گفت: به دنبال این هستیم تا با روشهای مختلف زمینههای انگیزشی و دلبستگی همکارانم را افزایش دهیم و مشارکت بیشتر آنها را رقم بزنیم. همچنین به دنبال بهبود وضعیت معیشت معلمان هستیم که دلبستگی آنها به کار را توسعه دهیم.
مکانیزمهای پیشروی آموزش و پرورش برای رفع کمبود نیرو
بطحایی درباره روشهای تامین نیروی انسانی برای جبران کسری نیرو از بکارگیری نیروهای حق التدریس موظف و غیر موظف خبر داد و تصریح کرد: اگر مانند سالهای گذشته از مکانیزم هایی مانند حق التدریس نیروهای موظف، غیر موظف ، سرباز معلم و ... استفاده کنیم کمبود ما کمتر خواهد شد. علاوه بر این روشها آزمون استخدامی در پیش داریم که دفترچه آن هم تا دو سه روز آینده منتشر خواهد شد و بخشی از نیروی ما از طریق دانشگاه فرهنگیان تامین خواهد شد.
وی در ادامه گفت: شاید اگر من دانش آموز بودم هیچوقت به شیوایی و زیبایی این دانش آموزانی که امروز در مجلس دانش آموزی بودند، نمیتوانستم صحبت کنم.۶ نفر از نمایندگان حاضر در این جلسه با وجود آنکه وقت کمی داشتند به زیبایی، صراحت لهجه و با شیوایی مشکلات آموزش و پرورش را از منظر خودشان مطرح کردند که به نظر من که مدتی در کسوت کارشناسی آموزش و پرورش بودم، به نکات کلیدی اشاره کردند. امیدوارم که بتوانم این موارد را در غالب سند تحول کاهش دهم.
طحائی افزود: چون این جلسه سالی یک بار برگزار می شود بیشتر شکل تشریفاتی و تمرین حضور در چنین مراسمی را دارد. از معاونت پرورشی خواستم تا سازوکارهایی پیش بینی شود تا بتوانیم از این ظرفیت خوبی که در دانش آموزان وجو دارد و پیشنهادات آنها استفاده کنیم. امیدواریم تا دبیرخانه مجلس دانش آموزی این ظرفیت را فراهم کند تا در آینده عملیاتیتر و اجرایی تر از نظرات نمایندگان مجلس دانشآموزی استفاده کنیم.