افزایش قیمت گوشی‌ با وجود کاهش تقاضا

کدخبر: ۲۱۰۸۹۶
زومیت:گزارش‌ اخیر مؤسسه تحقیقاتی GFK در سال‌جاری نشان از آن دارد که تقاضا برای گوشی‌ هوشمند در حال نزول است. این مؤسسه کاهش تقاضا را دلیل افزایش قیمت گوشی‌ هوشمند می‌داند.
افزایش قیمت گوشی‌ با وجود کاهش تقاضا

بر‌ اساس آخرین تحقیق انجام‌شده توسط شرکت تحقیقاتی GFK، قیمت جهانی گوشی‌ هوشمند به میزان قابل‌ توجهی در حال افزایش است؛ این افزایش قیمت به دلیل کاهش تقاضا رخ داده است. در طول سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۱۸، صنعت تلفن همراه رقم فروش ۳۴۷ میلیون دستگاه تلفن همراه را ثبت کرد که که نشان از کاهش ۲ درصدی آن در هر سال دارد. این در‌حالی است که میانگین قیمت فروش تلفن همراه به‌طور سالانه ۲۱ درصد افزایش یافته که این میزان برابر با ۳۷۴ دلار برای هر دستگاه تلفن همراه است؛ این روند به‌طور قابل‌ توجهی باعث افزایش در‌آمد این صنعت به مبلغ ۱۲۹.۸ میلیارد دلار در طول این بازه‌ی زمانی شده که در حقیقت ۱۸ درصد بیش از سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۱۷ به شمار می‌رود. به نظر می‌رسد جهش غیر‌ قابل توصیف در ارائه خدمات نرم‌افزاری گوشی‌ هوشمند لزوما دلیل افزایش قیمت تلفن‌ همراه نیست؛ اما به احتمال بسیار زیاد علاقه‌ی مصرف‌کنندگان به گوشی‌های میان‌رده به دلیل کم شدن هر چه بیشتر فاصله‌ی بین آن‌ها با گوشی‌های پرچم‌دار، حداقل از لحاظ قابلیت‌های اصلی یک تلفن همراه که کاربران در درجه‌ی اول به آن‌ها علاقه‌مند و حاضر به پرداخت پول برای آن‌ها هستند، می‌تواند سبب این افزایش قیمت باشد.

بر اساس تحقیقات جدید، درحالی‌که صنعت تلفن همراه یک سال پیش در حال شکستن رکورد فروش بود، اکنون در حال ثبت لحظه‌ای تاریخی در کسب بالاترین درآمد خود است. آرنت پولیفک، تحلیل‌گر GFK، می‌گوید این واقعیت که یک بخش در حال بلوغ نظیر موبایل وان قادر به کسب در‌آمدی بسیار بالا در صنعت تلفن همراه است درحالی‌که در جذب مصرف‌کنندگان عملکرد ضعیفی دارد، استثنایی است. آخرین گزارش با یافته‌ها و تخمین‌های GFK مطابقت دارد؛ اما این شرکت ادعا می‌کند با وجود نتایج مثبت در سه‌ماهه‌ی چهارم، برای اولین بار در سال گذشته فروش گوشی‌ هوشمند سیر نزولی داشته است.

بخش تلفن همراه در حال حاضر بیشترین کاهش فروش را دارد؛ اما مشخص نیست که آیا وضعیت کنونی با مصرف‌کنندگانی که به دنبال گوشی‌های میان‌رده و پرچم‌دار در مقایسه با گوشی‌های پایین‌رده هستند و همچنین بیش از گذشته تمایل به استفاده از گوشی خود دارند، پایدار خواهد بود یا خیر. در حال حاضر مسئولیت اصلی ارائه نوآوری لازم در جهت ترغیب مصرف‌کنندگان به ارتقاء دستگاه‌های خود در آینده‌ی نزدیک متوجه سازندگان است. در همین راستا می‌توان به استفاده از دوربین‌ سه‌بعدی در گوشی‌های میان‌رده نظیر آنچه پیش‌تر در آیفون X (آیفون ۱۰) دیده بودیم اشاره کرد. در میان مدت انتظار می‌رود این صنعت با سرعت به سمت ساخت گوشی‌هایی با صفحه ‌نمایش‌ تاشو حرکت کند که از آن‌ به‌عنوان دستاوردی بزرگ در صنعت تلفن همراه یاد می‌شود. همچنین انتظار می‌رود این نوع گوشی‌ تا سال ۲۰۱۹ وارد بازار شود.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید