بگویید چه زمانی از خواب می پرید تا بگویم چه بیماری دارید؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از نمناک؛ دلیل از خواب پریدن بر اساس متون پزشکی چینی که قدمت آن به 13 قرن قبل از طب غرب می رسد، انرژی داخلی بدن ما در طی 24 ساعت در سرتاسر بدن به طور شبانه روزی در حال حرکت می باشند اختلال در این انرژی در هر نقطه از بدن و در طول شبانه روز می توانند منجر به مشکلات سلامتی عاطفی ، روانی و فیزیکی شود. این یک مسئله بهداشتی می باشد اکنون ما در این تئوری شما را با طب چینی آشنا خواهیم کرد ، مخصوصا ساعت عمل کردن به این طب را نیز ذکر خواهیم کرد.
در این مقاله ما در مورد الگوهای غیر عادی خوابیدن ، همراه با منطق به شما ارائه خواهیم داد.
اگر شما هر شب در یک ساعت معین از خواب می پرید مطلب زیر را بخوانید تا علت آن را بدانید:
اگر شما هر شب در یک ساعت معین از خواب بیدار میشوید نشان دهنده یک فرآیند بیولوژیکی می باشد و یک نوسان در 24 ساعت شبانه روز به حساب می آید ، این ریتم طوری می باشد که انگار در بدن یک ساعت می باشد و در طی یک ساعت معین شما بیدار میشوید و چینی ها علت آن را فهمیده اند.
دلایل اصلی از خواب پریدن های شبانه چیست؟
مشکلات خواب آلود شدن بین ساعت 9 تا 11 شب:
اگر شما بین ساعت 9 تا 11 شب احساس خواب بهتان دست می دهد بهتر است که بدانید در بین این دو ساعت رگ های خونی شما بسیار فعال می شود.
فعال شدن رگهای خونی نشانه دهنده ی هزاران مسائل مربوط به سلامت فیزیکی بدن شما می باشد.
مشکلات با غدد آدرنالین ، عملکرد متابولیک ، سیستم ایمنی بدن می توانند زمینه خواب آلود شدن باشند.
مشکلات روانی ، سطح استرس بالا و گیجی نیز از خوابیدن جلوگیری می کند برای حل کردن این مشکلات شما قبل از خواب با مدیتیشن ، نفس عمیق ، و انواع تمرینات آرامبخش می توانید به
سادگی خواب را به چشمان خود بازگردانید.
بیدار شدن بین ساعت 11 شب تا 1 بامداد:
بیشتر افراد با علم پیشرفته آناتومی و فیزیولوژی می دانند که کیسه صفرا در شب به اوج فعالیت خود می رسد.
مخصوصن بین ساعت11 تا 1 شب ، بین این دو ساعت کیسه صفرا شروع به درهم شکستن چربی هایی که در طول روز به بدن اضافه شده اند می کنند و مشکلاتی همچون مشکلات روانی ، عصبانیت بیش از حد ، احساس قضاوت نسبت به خود و دیگران و ... می تواند منجر به بیدار شدن شما بین این دو ساعت شود.
راه حل آن مدیتیشن و رژیم غذایی سالمی باشد.
علت های بیدار شدن در خواب شبانه
بیدار شدن بین ساعت 1تا 3 بامداد:
بین 1 تا 3 بامداد کبد در حال هضم و رفع هرگونه سموم مضر بدن می باشد برخی از داروها نیز می تواند کبد را وادار به فعالیت بیشتر کنند که در نتیجه شما کمتر خواب میروید و به عبارت دیگر از خوابیدن شما جلوگیری می کند.
برای سالم ماندن این کبد خود سعی کنید بر تغذیه و عادات غذایی خود اهمیت بدهید.
زمانی که بدن ما احساس می کند که دچار عصبانیت و خشم شده است کمتر به خواب میرود. اگر شما بتوانید یک رژیم غذایی سالم داشته باشید و همراه آن ورزش کنید و از نوشیدنی های الکلی اجتناب کنید میتوانید این مشکل را رفع کنید.
بیدار شدن بین ساعت 3 تا 5 صبح:
در بین این دو ساعت ریه ها در حال آماده سازی ، اکسیژن رسانی به دیگر اعضای بدن در روزی که پیش رو دارید می باشند.
در اکثر مواقع ریه ها نیز مانند کبد به دفع و جنگ با سموم می پردازند افرادی که دچار بیماری های ریوی هستند ، در این ساعت از خواب بیدار میشود و اگر شما در پی مسائلی دچار افسردگی و اندوه شده اید در بین این دو ساعت از خواب بیدار می شوید.
از خواب پریدن شما نشانه بیماری است
بیدار شدن بین ساعت 5تا 7 صبح:
بین ساعت 5 تا 7 صبح روده های ما در در حالت تمیز کردن می باشند آیا شما به این توجه نکرده اید که چرا فورا پس از بیدار شدن به توالت می روید؟ خب ، ممکن است که برایتان مثل یک حقیقت روشن و با وضوح باشد که پس از 8 ساعت حتما باید به توالت بروید ولی به هر حال روده ها در بین این دو ساعت شروع به فعالیت می کنند.
در طول این دو ساعت مغز ما خود را برای ذخیره سازی اطلاعات یک روز که در پیش رو دارید آماده می کند.
هروز از اینکه چه مقدار آب میل می کنید ، که کافی بوده یا نه اطمینان حاصل نمایید زیرا که مقدار مناسب آن در پاکسازی بهتر روده ها موثر می باشد.