پسر ترامپ محبوبیت پدرش را با «فتوشاپ» بالا برد +عکس

کدخبر: ۲۳۲۲۰۳
اقتصادنیوز: پسر رئیس‌جمهور آمریکا تصویر دستکاری شده از میزان محبوبیت پدرش در اینستاگرام قرار داد که موجب واکنش گسترده کاربران فضای مجازی شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری اسپوتنیک نوشت، دونالد ترامپ جونیور، پسر ارشد رئیس جمهور آمریکا تصویر دستکاری شده را در صفحه خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام قرار داد که به دروغ در آن میزان محبوبیت پدرش را 10 درصد بالاتر از میزان واقعی آن (40 درصد) نشان می‌داد.

ده‌ها هزار نفر از کاربران اینستاگرام تصویر فتوشاپ شده پسر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را مشاهده کردند، پیش از آنکه تصویر محبوبیت جعلی او روز جمعه بعدازظهر از روی صفحه اینستاگرام پسر ترامپ حذف شود. تصویر مذکور یک تصویر از یکی از برنامه‌های شبکه خبری سی ان ان بود، که اوایل این هفته پخش شده بود و در آن تلاش شده بود تا ادعای ترامپ درباره اینکه میزان محبوبیت او از باراک اوباما، همتای پیشین او در این مرحله از ریاست جمهوری‌اش بالاتر است، را مورد تائید قرار دهد.

پسر ترامپ محبوبیت پدرش را با «فتوشاپ» بالا برد

پسر ترامپ محبوبیت پدرش را با «فتوشاپ» بالا برد

تصاویر جعلی پسر ترامپ از محبوبیت پدرش

در تصویر گرفته شده از برنامه اصلی شبکه سی ان ان، جان کینگز، مجری خبری این شبکه را در حال توضیح تصویر میزان محبوبیت ریاست جمهوری موسسه گالوپ میان ترامپ و اوباما نشان می‌داد. اگر چه در این تصویر ترامپ در موضوع کسری بودجه، نرخ اشتغال و  میزان تولید ناخالص داخلی عملکرد بهتری نسبت به سلف خود داشته، اوباما همچنان هم در رتبه بندی میزان محبوبیت بالاتر از رئیس جمهور فعلی آمریکا قرار داشت. در این تصویر میزان محبوبیت ترامپ 40 درصد در مقایسه با 45 درصد اوباما در همان دوره زمانی از ریاست جمهوری‌اش بود.

پسر ترامپ محبوبیت پدرش را با «فتوشاپ» بالا برد

تصویر اصلی اعلام میزان محبوبیت ترامپ در سی‌ان‌ان

اما در تصویر دستکاری شده پسر ترامپ به نظر می‌رسد کسی بر روی قسمت میزان محبوبیت 40 درصد شبکه سی ان ان، عدد 50 درصد را برای ترامپ نوشته باشد و همین باعث شد که کاربران رسانه جتماعی اینستاگرام بار دیگر شروع به اشتراک‌گذاری این تصویر در فضای مجازی کردند.

تصویر جعلی پسر رئیس جمهور آمریکا به اندازه‌ای تاثیرگذار نبود که بتواند کاربران اینستاگرام را تحت تاثیر قرار دهد. بسیاری از کابران فضای مجازی دریافتند 50 درصد محبوبیت ترامپ در این تصویر، با 40 درصد در فرمت شبکه سی ان ان مغایرت دارد. همچنین بررسی‌های دقیق‌تر نشان داد پس زمینه مربوط به بخش میزان محبوبیت ترامپ دارای رنگ متفاوتی نسبت به سایر بخش‌ها است و رقم 40 درصد محبوبیت اصلی ترامپ همچنان از زیر 50 درصد محبوبیت جعلی او مشخص بود.

دونالد ترامپ جونیور بعد از این ادعا کرد درباره جعلی بودن خبری که او در صفحه اینستاگرامش به نمایش گذاشته، اطلاعی نداشته است.

برخی کاربران اینستاگرام درباره این عکس نوشتند جونیور یک تصویر فتوشاپ شده از میزان محبوبیت جعلی و ساختگی پدرش را در صفحه خود قرار داده تا نشان دهد محبوبیت ترامپ بالاتر از اوباما است.

پیش از این نیز ترامپ مدعی شده بود محبوب‌ترین رئیس جمهور جمهوری‌خواه است و میزان محبوبیت او بالاتر از آبراهام لینکلن، اولین رئیس جمهوری جمهوری‌خواه آمریکاست؛ این در حالی است که در زمان لینکلن هیچ نظرسنجی‌ رسمی برگزار نشده بود.

در همین حال، چندی پیش مرکز تحقیقات پیو در گزارشی اعلام کرد اوباما در صدر فهرست محبوب‌ترین روسای جمهور آمریکا قرار دارد.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید