«علی لاریجانی» گزینه بعدی اصلاحطلبان برای ریاستجمهوری؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس؛ محمد عطریانفر فعال اصلاح طلب و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در بخشی از مصاحبه خود با باشگاه خبرنگاران جوان، به مسائل اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: آقای جهانگیری فهم اقتصادی بالاتری نسبت به آقای روحانی دارد، اگر فرمان اقتصادی را به او واگذار میکردند شاید بهتر میتوانست شرایط را مدیریت کند.
وی در پاسخ به این سوال که پس چرا سال 96 که آقای جهانگیری هم کاندیدا شده بود، از روحانی حمایت کردید، افزود: بنده با آقای جهانگیری از گذشته دور رفاقت دارم، اما در انتخابات سال ۹۶ همچنان آقای روحانی به جناب آقای جهانگیری ارجحیت داشت. ما باید به تناسب شرایط و زمان نسبت به افراد تصمیمگیری کنیم. در سال ۹۲ نیز به تناسب شرایط تصمیم گرفتیم، در آن مقطع انتخاب روحانی بر عارف مقدم بود و در سال ۹۶ نیز به این نتیجه رسیدیم که حمایت از روحانی نسبت به جهانگیری ارجح است.
عطریانفر در پاسخ به سوالی درباره تصمیم اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری آینده اظهار داشت: باید به تناسب زمان تصمیم بگیریم و اکنون نیز آن برهه فرا نرسیده است. آقای جهانگیری یکی از کاندیداهای مورد توجه ما است.
وی ادامه داد: در دستگاه اجرایی حرف اول و آخر را شخص رئیس جمهور میزند، اما در پارلمان رئیس اولا و بالذات نمیتواند نظر قطعی صادر کند؛ چرا که باید رأی گیری صورت گیرد. در هرحال در قضیه ریاست پارلمان به این نتیجه رسیدیم که لاریجانی گزینه مناسبتری است، چون هر دو جنبه را در نظر گرفته بودیم؛ در مقام واقع شانس پیروزی عارف را برای ریاست مجلس اندک میدانستیم، حتی با همت همه دوستان فراکسیون امید عارف نتوانست رأی قاطع بیاورد. همچنین باورمان این بود که با توجه به شرایط عمومی کشور اگرچه لاریجانی در تیم اصلاحطلبان نیست، اما میتوان از رویکرد اعتدالی او دفاع کرد.
عضو شورای مرکزی کارگزاران درباره احتمال حمایت اصلاح طلبان از لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر دوستان اصلاحطلب به این اجماع برسند همگی وظیفه داریم تا از آقای لاریجانی حمایت کنیم، اما بهتر بود سوال را به این شکل طرح کنید که آیا اصلاحطلبان درباره وی به اجماع میرسند؟ بله محتمل است، اما اکنون برای اظهارنظر قطعی زود است و باید منتظر بمانیم، شاید شخصیتهایی مستقلی را هم بتوانیم وارد گردونه انتخابات کنیم. اگر در سال ۹۲ هاشمیرفسنجانی را داشتیم، به سمت روحانی میرفتیم؟ خیر.
وی درباره گزینه هایی مانند آذری جهرمی یا ظریف نیز تصریح کرد: آقای آذریجهرمی خیلی جوان است و ریاست جمهوری پختگی خاصی میطلبد. وزارت ارتباطات هم چندان گسترده نیست، چرا که اینترنت و شبکه تلفن همراه تا حدودی به دست بخش خصوصی سپرده شده و این وزارتخانه دخالت چندانی در اداره این امور ندارد و میتوان گفت که آقای آذریجهرمی بیشتر مدیریت زیرساخت را برعهده دارد. البته آقای ظریف شخصیت مستعدی برای این امر دارد، اما ایشان به هیچ عنوان زیر بار کاندیداتوری ریاست جمهوری نمیرود.