حصر پس از چندین سال باید به پایان برسد/ از حمایت از روحانی پشیمان نیستیم
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا؛ مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردم سالاری گفت: این حزب از حمایت خود از دولت روحانی پشیمان نیست و به این حمایت ها ادامه می دهد.
کواکبیان روز شنبه در نشست پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه پیام نور بوشهر افزود: حزب مردم سالاری در عین حال از همه کارهای دولت دفاع نمی کند، حامی منتقد دولت است و بارها محقق نشدن برخی وعده ها را به رئیس جمهوری گوشزد کرده است.
وی ادامه داد: دولت یازدهم و دوازدهم خود را اصلاح طلب نمی خواند و ما نیز این دولت را اصلاح طلب نمی دانیم.
کواکبیان اضافه کرد: امروز حتی مجلس دهم نیز اصلاح طلب نیست و اگر جریان مستقلی در این مجلس به کمک نمایندگان اصلاح طلب بیاید می توانند مصوبه ای داشته باشند.
وی یادآورشد: به همین دلیل نمی توان برخی کم و کاستی کنونی در دولت و مجلس شورای اسلامی را به پای اصلاح طلبان نوشت.
کواکبیان در باره وضعیت اقتصادی کشور گفت: از جمله مشکلات بزرگ کشور دولت های نفتی و وابستگی اقتصاد کشور به نفت است که این مشکل در طول 40 سال گذشته تاکنون حل نشده باقی مانده است.
وی یادآورشد: هرچند قرار براین است که از وابستگی اقتصادی به نفت دور شویم ولی تاکنون در این بخش موفق عمل نشده است.
دبیرکل حزب مردم سالاری گفت: امروز نه تنها دولت بلکه مجموعه ارکان حکومت از برخی ناکارآمدی ها رنج می برند و باید خود را کارآمد و پاسخگو کنند.
وی در باره مشکلات مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از اشکال های اصلی مجلس این است که حزبی نیست و براساس فراکسیون های جناحی شکل گرفته درحالی است که باید مجلسی با فراکسیون های حزبی داشته باشیم.
کواکبیان با اشاره به وجود برخی اشکالات در بحث انتخابات اضافه کرد: پس از 40 سال هنوز مفهوم رجل سیاسی تعریف نشده است و هرکسی می تواند وارد عرصه انتخابات شود.
دبیرکل حزب مردم سالاری در باره رفع حصر بیان کرد: حصر پس از چندین سال باید به پایان برسد و حرکت افراد نیز باید براساس خط قرمزهای نظام باشد.
وی در مورد قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان گفت: هرچند مقاومت هایی در برابر این قانون وجود دارد ولی با اجرای این طرح راه برای جوان گرایی باز می شود.
کواکبیان با اشاره به نقش جنبش های دانشجویی در توسعه سیاسی جوامع، کم اطلاعی دانشجویان از مطالبات مردم و عقب ماندگی دانشجو از درک بینش سیاسی جامعه را آفت این جنبش ها عنوان کرد.
وی علم اندوزی، آرمان گرایی و مطالبه گری را سه ویژگی بارز و شاخص دانشجویان برشمرد و اظهار داشت: دانشجویان علاوه بر اینکه به دنبال دانش و ارتقای علمی خود باشند، باید دربیرون ازمحیط دانشگاه شعبه های احزاب را برای فعالیت سیاسی انتخاب و در توسعه سیاسی مشارکت کنند و جامعه کنونی ما باید دانشجوی تحلیلگر داشته باشد.
وی افزود: تجربه نشان داده هر حکومت ضد مردم سالاری رو به فناست و استمرار هر حکومتی منوط به همراهی با مردم است باید به جوانان دانشجو اعتماد کرد و میدان داد تا در کنار مردم و برای آنان بر ضد سرنیزه داری و استکبار مبارزه کنند.