حمله تند یک روزنامه حامی دولت به حزب نوبخت و واعظی؛ حـزب افتراق و توطئه/ این حزب خواهان فاصلهگیری روحانی از اصلاحطلبان است
به گزارش اقتصادنیوز، قانون در این مطلب حزب اعتدال و توسعه راحـزب افتراق و توطئه نامید. در بخشی از این گزارش آمده است:ائتلافی که در ظاهر مفید بود ولی در دراز مدت بحرانهای فراوانی را برای کشور ایجاد کرد. ائتلافی برگرفته از راهبردهای اصلاح طلبان بازمانده از دوران پسا88 که تصور داشتند با این طریق و همگرایی با تیمی که جایگاه و ریشه عمیقی در جامعه نداشت میتوانند به قدرت بازگردند. در همان زمان برخی از دلسوزان این روزها را دیده بودند و میدانستند که وضعیت به شیوه ای رقم خواهد خورد که بدنه حامی اصلاحات سرخورده شود و طیفی مانند طرفداران اعتدال وتوسعه دچار خودبزرگ بینی شوند. این بحران از زمانی شروع به رشد قارچ گونه کرد که حسنروحانی به عنوان رییسدولت قدرت اصلاحطلبان را کاهش داد و بازی را به سمتی برد که اعتدالیون یا همان هم حزبیهایش به قدرت برسند. این رویه تا حد کنارهگیری اسحاقجهانگیری نیز پیش رفت ولی در ادامه با بازیهای سیاسی که برای همگان روشن است، جلوی اعتراضات افکار عمومی حامی اصلاحات گرفته شد. بعد از جانماییهایی که در کابینه صورت گرفت و افرادی به عنوان حامیان اعتدال و توسعه به میدان آمدند، امروز شاهد آن هستیم که برخی جایگاه اصلی خود را نیز فراموش کرده و سعی میکنند از موضع بالا به طیف اصلاحات نگاه کنند.
در همین حال، محمودواعظی از اعضای اصلی این حزب در گفتوگویی که با تسنیم داشته است در واکنش به سخنان سعیدحجاریان که گفته بود اصلاحطلبان با روحانی ائتلافی نداشتهاند به این خبرگزاری میگوید که پاسخ من به آقای حجاریان نیست اما ممکن است دولت با اصلاحطلبان تندرو رابطه خوبی نداشته باشد! محمود واعظی که غیر از رسانههای حامی و حاکمیتی تاکنون گفتوگویی با رسانههای مستقل نداشتهاست، در خصوص اظهارات اخیر حجاریان که گفته بود رییسجمهور به وعدههای خود عمل نکرد و او از خودش عبور کرده است و اینکه آیا این سخنان به معنای مرزبندی با دولت است،اظهار داشت: در این باره از خودشان سوال کنید که منظورش از این سخنان چیست؟ وی افزود: آنچه که درباره رییسجمهور میتوانم بگویم این است که آقای رییسجمهور همان آقای رییسجمهوری است که در 30 سال پیش بوده با نظرات خودشان، در سال 92 هم همان رییسجمهور بوده و 96 هم همان بودند. این طبیعی است که در هر انتخاباتی عدهای از کسی حمایت میکنند و عدهای از فرد دیگری حمایت میکنند. محمود واعظی در توضیح منظور خود گفت: اینکه ما در سال 96 با گروهی نشسته باشیم و با هم نوشتهای را به عنوان ائتلاف امضا کرده باشیم خیر، نه در سال 92 این کار را کردهایم و نه در سال 96.
رییس دفتر رییسجمهور اضافه کرد: اینکه در سال 96 در کنار اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری تلاش کردیم، با هم کار کردیم و ایستادیم تا این دولت انتخاب شود، درست است و اینگونه هم بود؛ بنابراین اینکه بگوییم رییسجمهور عدول و عبور کرده، حرف درستی نیست. خط آقای رییسجمهور از اول هم همین بوده است.
در بخش دیگری از این گزارشآمده است: اینکه اعضای حزب اعتدال و توسعه از مشکلات برخی نهادهای حاکمیتی با اصلاحطلبان استفاده کردند و با اشتباه برخی سران اصلاحات از رای بدنه حامی این جریان استفاده کردند، نکتهای است که بیشک هر فعال سیاسی و اجتماعی از آن آگاه است ولی موضوعی که در این بین نباید نادیده گرفته شود، تلاش این طیف برای زیر سوال بردن اصلاحطلبان است. گسترش فعالیت طیف حامی اعتدال و توسعه در دولت و تخریب شخصیتهایی که در این دولت بهعنوان چهره اصلاحطلب شناخته شدهاند، راهبردی است که برای ایجاد تفرقه میان قشر معترض مدنی و حامیان اصلاحات در دولت در پیش گرفته شده است؛ البته این تنها راهبرد نیست و این جریان به نوعی با کمک شخص روحانی خط قرمزی ساختگی میان اصلاحطلبان ریشه دار و رییس دولت ایجاد کردهاند تا در نهایت ضربه نهایی را که بیثمر بودن شخصیتهای اصلاحطلب است در میان افکار عمومی جا بیندازند.