چرا سن سکته مغزی پایین آمده است؟
به گزارش اقتصادنیوز؛ «من اکنون ۲۹ سال سن دارم و یک مرتبه از سکته مغزی جان سالم به در بردهام. پیش از این هیچ وقت فکرش را نمیکردم که در این سن و سال این حرف را بزنم. من در ماه ژوئن سال ۲۰۱۶ و زمانی که تنها ۲۷ سال سن داشتم، دچار سکته مغزی شدم.»
«برای حدود ۱۲ هفته پیش از آن به شدت در ناحیه سر و گردن درد احساس میکردم. در طول آن زمان به ملاقات ۴ دکتر رفتم. در کمال ناباوری آنها به من گفتند که حالم خوب است اما به درمانهای بیشتری نیاز ندارم. من هیچ علائم دیگری دال بر ااحتمال سکته مغزی نداشتم.»
«هرچه زمان جلوتر رفت، درد من بیشتر شد و مدتی را به این دلیل به سر کار نرفتم. من به عنوان یک داروساز در بیمارستان مشغول به تحصیل هستم. آن زمان به این فکر می کردم که یا باید کارم را رها کنم و یا باید مدتی طولانی مرخصی بگیرم. موضوعی که مرا بسیار ناراحت میکرد.»
در روز وقوع سکته یا سرگیجهای بسیار شدید از خواب بلند شدم. سرگیجهها عمدتا به صورت احساس عدم تعادل و چرخش سر توصیف میشوند. این سرگیجهها عمدتا با حالت تهوع همراه بودند. در طول یکی دو ساعت بعد سرگیجه بهبود پیدا کرد و توانستم دوش بگیرم و روز خود را ادامه دهم.»
آنچه خواندید گفتههای فردی بود که در سنین جوانی سکته مغزی را تجربه کرده و از آن جان سالم به در برده است.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری و به نقل از مایتی (mighty)، بر خلاف آنچه بسیاری از مردم تصور میکنند، با استفاده از بسیاری از روش ها و اصلاح سبک زندگی میتوان از بروز سکته مغزی جلوگیری کرد. نکتهای که خیلی به آن توجه نشده جمعیت مبتلا به سکته مغزی است. یعنی حتی در جامعه پزشکی وقتی می گوییم بیمار مبتلا به سکته مغزی است بلافاصله یک فرد مسن در نظرشان تداعی می شود.
در حال حاضر شاهد شیوع سکته مغزی در سنین ۲۰ تا ۴۰ سال هستیم. در حالی که شیوع این بیماری ۲ تا ۳ برابر بیماری های شایع مغز و اعصاب در همان سنین مانند آن است. سکته مغزی نوعی اختلال نورولوژیک ناگهانی است که به علت عروق کانونی قابل انتساب است که به دنبال آن خونرسانی به ناحیهای که دچار سکته مغزی شدهاست مختل میشود.