شهرداری تهران چند مدیر دارد؟/شهرداری بزرگ ترین ناوگان حمل و نقل داخل سازمانی رادارد

کدخبر: ۲۶۵۷۲۷
اقتصادنیوز : شهردار تهران مدتی پیش گلایه کرده بود که چرا شهرداری بزرگ ترین ناوگان حمل و نقل داخل سازمانی را دارد به گفته دو تن از اعضای شورای شهر در راستای کاهش هزینه های شهرداری این روند اصلاح می شود .

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اسکان نیوز، مدت‌هاست مدیران شهری جدید پایتخت از کاهش هزینه‌ها می‌گویند و معتقدند در زمانی که به دلیل شرایط کلی اقتصاد کشور راهی برای تحقق کامل درآمد ها نیست ، باید هزینه‌های اضافی شهرداری کاهش پیدا کند. کاهش نیروهای شهرداری، عدم هزینه کرد در فعالیت هایی که جزو وظایف ذاتی شهرداری نیست ،کاهش هزینه های همایش ها ،از سر و ته حقوق کارمندان شهرداری زدن و... برخی از این صرفه‌جویی‌ها بوده که تاکنون تلاش شده انجام شود ،اما برخی از هزینه‌هایی که شاید چندان به چشم نیاید، همچنان در شهرداری تهران انجام می شود.

 زمانی در جریان بررسی حسابرسی زیرمجموعه‌های شهرداری، سندی رو شد که نشان می‌دهد هزینه آبدارخانه‌ یکی از سازمان‌های زیرمجموعه شهرداری روزانه چهار میلیون تومان است. یا به گفته شهردار تهران، شهرداری تهران یکی از بزرگترین ناوگان‌های حمل  و نقل داخلی را دارد. هزینه هدایایی که شهرداری درمراسم های مختلف به تعداد وسیعی از مسئولان دعوت شده می دهد.

شاید این نوع هزینه‌ها در برابر رقم هایی که در شهرداری به عنوان درآمد یا هزینه عنوان می شود ،چندان به چشم نیاید، اما یکی از مدیران شهرداری می گوید که با حذف صبحانه‌های کاری و یا پذیرایی میوه از میهمانان، تاکنون 30 درصد از هزینه‌های جاری را کاهش داده است.

محمود میرلوحی عضو شورای شهر تهران در خصوص اینکه چرا با وجود انتقاد شهردار تهران، از ناوگان بزرگ مجموعه حمل‌ و نقل خودروی داخلی سازمانی، این روند اصلاح نمی‌شود؟ می‌گوید: در برنامه سوم شهرداری تهران، نکات خوبی در خصوص صرفه‌جویی آورده‌ایم.‌ اینکه می‌توان ساختمان‌های اداری شهرداری را تجمیع کرد زیرا شهرداری علاوه بر مازاد پرسنل، ساختمان‌های مازادی دارد که نگهداری آنها برای شهرداری هزینه‌بر است. در برنامه، کاهش مصرف انرژی و صرفه‌جویی در هزینه‌های مصرفی و افزایش بهره‌وری پیش‌بینی شده است.

او ادامه می‌دهد: ساختار شهرداری مشکلات زیادی دارد. به طور مثال در حال حاضر شهرداری 2880 مدیر دارد که این حجم گسترده از مدیریت برای مجموعه شهرداری هزینه‌بر است و بهره‌وری را نیز پایین آورده بنابراین ما باید بر اساس مصلحت شهرداری، باید به دنبال کوچک‌سازی و چابک‌سازی باشیم.

زهرا نژادبهرام نیز در این خصوص می‌گوید: شورای پنجم به دنبال اصلاح روندها است اما نمی‌توان همه کارهای خوب را نیز در همان نخست انجام دهیم؛ مهم این است که ما اصلاح رویه‌ها و زیرساخت‌ها را آغاز کرده‌ایم و گام‌ به گام آن را تکمیل می‌کنیم؛ این نوع موضوعات حتماً در دستور کار کمیته منابع انسانی و کمیسیون برنامه و بودجه قرار می‌گیرد تا راهکارهای مناسبی برای کاهش هزینه‌ها جستجو کنند.

او می‌‌افزاید: طی این مدت مدیریت شهری جدید تلاش کرد از فضای بحرانی که تغییر مدیریت‌های پی‌درپی ایجاد کرده بود، با موفقیت خارج شود؛ این تغییرات پی‌درپی، نفسِ شورا را تا حد زیادی گرفت و با ثبات نسبی مدیریت، حتماً به این‌گونه موارد ورود می‌کنیم.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید