ردپای یک نفوذی در حادثه تروریستی خاش/ عربستان به خانواده عاملان انتحاری پول میدهد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبر فوری، محمدجواد جمالی نوبندگانی دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور یک عامل نفوذی در حادثه تروریستی خاش اظهارکرد: اولا که ما معتقدیم باتوجه به اظهارات محمدبن سلمان ولیعهد سعودی که قول داده بود ناامنی را به داخل مرزهای جمهوری اسلامی ایران بکشد عربستان به عنوان طراح این عملیات قبلا هم مسئولیت این ماجرا را پذیرفته است.
وی افزود: برخی از کشورهای حوزه جنوبی خلیجفارس هم نیز تجهیزات کامل نظامی را که در حد یک ارتش نوین است در اختیار گروههای تروریستی قرار دادند.
دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر دقت کنیم متوجه خواهیم شد که دشمنان جمهوری اسلامی ایران کنفرانس ورشو را دو روز بعد از راهپیمایی 22 بهمن برگزار کردند و درصدند بودند باتوجه به برگزاری حماسی این راهپیمایی میخواستند یک انتقامی از ملت گرفته باشند و راهپیمایی و حضور میلیونی مردم تحت شعاع قرار دهند.
جمالی نوبندگانی با اشاره به اینکه به دلیل عدم حضور مهرههای موثری چون چین، عراق، روسیه و لبنان کنفرانس ورشو شکست خورد خاطرنشان کرد: ما اطلاعاتی داریم که برای هرعملیات تروریستی که در ایران انجام میشود عربستان هزینه سنگینی را درنظر میگیرد به گونهای که برای خانواده فردی که عملیات انتحاری را انجام میدهد پول خوبی در نظر میگیرد.
وی تاکید کرد: واضح است که هرگاه یک اقدام تروریستی هرچند کورو ناموفق صورت میگیرد برخی از کارهایی که باید انجام شود ازجمله اینکه اطلاعاتی کسب شود.
دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی معتقد است: در دنیا هم معمول است که یکسری افراد در نقش جاسوس و نفوذی فعالیت میکنند از این رو در ماجرای خاش نیز زمان جابه جایی نیروها، تمام شدن ماموریت آنها، ساعت حرکت و نوع ماشین نیروهای سپاه اگر بدون اطلاعات قبلی بود امکان وقوع چنین حادثهای وجود نداشت.
جمالی نوبندگاتی اظهار کرد: قطعا عربستان و برخی از کشورهای منطقه برای نفوذ پول میدهند و از امکانات برخی از کشورهای همسایه استفاده میکنند از این رو باتوجه به حجم وسیعی از عملیاتهایی که از سوی سیستمهای امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی در هر هفته و ماه شناسایی می شود بالاخره ممکن است چند اتفاق این چنینی رخ دهد و این به دلیل اقدامات گستردهای است که سعودیها علیه ایران برای ناامنی کشورمان انجام میدهند.
در همین رابطه:
ردپای یک جاسوس اطلاعاتی در حادثه تروریستی زاهدان
وی تصریح کرد: ما نفوذ را قبول داریم و قطعا با آن برخورد خواهیم کرد و میتوان گفت عربستان به صورت همهجانبه درصدد انجام اقداماتی علیه ایران است و یکی از آنها این است که با استفاده از افراد یا عوامل دیگر چون شنود، سیستمهای امنیتی کشورهای همسایه و استفاده از پهبادها در جهت جاسوسی از ایران وارد عمل میشوند.
دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که مسئولیت رسیدگی به این پرونده برعهده کدام نهاد امنیتی در کشورمان است خاطرنشان کرد:قطعا برای پیگیری این ماجرا باید یک هماهنگی بین بخشی بین نهادهای امنیتی به خصوص وزارت اطلاعات و سپاه صورت گیرد و از نظر پیگیریهای منطقهای ستاد کل نیروهای مسلح، مجلس به ویژه کمیسیون امنیت ملی، وزارت کشور و وزارت خارجه پیگیر این ماجرا باشند.