جنجال های اژدهای فضای مجازی در ورزش
به گزارش اقتصاد نیوز و به نقل از فرهیختگان، چند سال قبل بود که بازیکن جوانی مطلبی در نقد کاسیاس یا در حمایت از گلر رقیبش منتشر کرد و کاسیاس هم که مطلب را دیده بود با لایککردنش نشان داد آن را خوانده و حتی به بازیکن جوان درس اخلاق هم داد. خبرش هم آنقدر مهم بود که در رسانههای مختلف پوشش داده شد. در همین تیم ملی خودمان هم در میانههای دعوای برانکو- کیروش، لایکهای سیدجلال پای بیانیههای برانکو نشان میداد مدافع کنار گذاشتهشده تیم ملی طرف چه کسی را گرفته.
فضای مجازی در ایران زیادتر از حدی که باید جدی گرفته شده و خودش به خردهفرهنگی بدل شده که نهتنها اکثریت کاربرانش برای حضور در آن آموزشی ندیدهاند بلکه بهشدت تشویق میشوند تا تمام آموزههای اخلاقی و فرهنگی خود را نیز کنار بگذارند.
در فضای مجازی هرچه بیادبتر، جلفتر و فحاشتر باشی، شانس دیدهشدنت بیشتر است. درست برخلاف زندگی عادی که آدمها درصورت عبور از هنجارها جریمه میشوند، در فضای مجازی جریمهای در کار نیست، درنتیجه کسی مجبور به رعایتکردن قوانین و هنجارها هم نیست. قصه صادق محرمی هم همین است. نوبت او بوده تا در چرخ گردون فضای مجازی مورد تهاجم قرار بگیرد، درست مثل خیلیهای دیگر که بدون انجامدادن گناه خاصی مورد تهاجم قرار میگیرند.
استفاده فرهاد مجیدی و علیرضا حقیقی از لایو اینستاگرام برای بیان نظرات خود در میانه یک دعوا، نکته دیگری است که باید به آن توجه کرد. هر دو از فضای مجازی استفاده کردند و هر دو هم نمره منفی گرفتند؛ چه حقیقی که بعد از دعوای خود با معاون باشگاه از لایو استفاده کرد تا آتش دعوا را بیشتر کند و چه مجیدی که در اعتراض به جریمهشدن، بخشی از جامعه هوادار باشگاهی را به جان پلیس راهنمایی و رانندگی انداخت، امری که واقعا نیازی به انجامدادنش نبود و سودی هم برایش نداشت.
با فضای مجازی چه کنیم؟ کسی میداند؟