ترامپ رفتنی است؟/ آخرین نظرسنجیها درباره میزان محبوبیت ترامپ
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا؛ شبکه تلویزیونی«سی ان ان» در تحلیلی پیرامون انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا نوشت: بزرگترین مشکل «دونالد ترامپ» بی اعتمادی مردم آمریکا به اوست و اینکه رای دهندگان بر این باورند که رییس جمهوری آمریکا اهمیتی برای آنها قائل نیست.
در این تحلیل که به قلم 'هری انتن' (Harry Enten) در تارنمای خبری سی ان ان منتشر شد ؛ آمده است: شاید تصور شود که در نظرسنجی اخیر موسسه گالوپ درباره اقتصاد آمریکا که محبوبیت ترامپ را در این زمینه 56 درصد نشان داد، برگ برنده ای برای وی محسوب شود، اما اینگونه نیست.
تارنمای سی ان ان نوشت: میزان محبوبیت ترامپ نزد آمریکایی ها زیر 40 درصد است.
تحلیلگر این شبکه خبری نوشت: آمریکایی ها باور ندارند که سیاست های اقتصادی دونالد ترامپ در راستای کمک به آنها باشد و این مساله باید باعث نگرانی ترامپ شود چراکه می تواند به شانس دوباره وی در پیروز شدن درانتخابات لطمه وارد کند.
سی ان ان خاطرنشان کرد : بنابر نظرسنجی اخیر دانشگاه 'کوینیپیاک' (Quinnipiac) آمریکا، زمانی که از شهروندان آمریکایی سئوال شد 'آیا ترامپ اهمیتی به طبقه متوسط آمریکا می دهد' ، تنها 39 درصد به آن پاسخ مثبت دادند و 58 درصد نظری مخالف داشتند.
در گزارش تارنمای سی ان ان آمده است: از زمان آغاز ریاست جمهوری دونالد ترامپ تاکنون میزان محبوبیت وی در نظرسنجی ها ارتباط مستقیمی با این که وی چه اندازه به مردم آمریکا اهمیت می دهد، بستگی دارد.
در نظرسنجی ماه اوت 2018 همین دانشگاه ('کوینیپیاک') تنها 38 درصد از مخاطبان آمریکایی گفته بودند که دولت ترامپ به اندازه کافی برای طبقه متوسط این کشور عمل کرده اند، این درحالی بود که اکثریت آمریکایی ها یعنی 61درصد آنان در نظرسنجی ' کالج ماریست' (Marist College) که در دسامبر 2017 میلادی به عمل آمد، گفته بودند سیاست های ترامپ مستقیما در راستای کمک به طبقه ثروتمند است.
سی ان ان نوشت: با نگاه به تاریخ متوجه خواهیم شد که رای دهندگان آمریکایی به این موضوع که رئیس جمهوری به آنها و مشکلات آنها توجه دارد، اهمیت می دهند، در نظرسنجی اکتبر 2012 شبکه خبری 'سی.بی.اس' 59 درصد رای دهندگان آمریکایی گفته بودند که باراک اوباما نیازها و مشکلات آنان را درک کرده است.
تارنمای خبری سی ان ان در ادامه نوشت: در نظرسنجی 'نیوزویک' در سال (2004میلادی ) نیز چنین تفکری نزد رای دهندگان آمریکایی در قبال 'جرج دبلیو بوش' (بوش پسر) وجود داشت و همینطور در نظرسنجی دیگری در اکتبر 1996، شصت و پنج درصد رای دهندگان آمریکایی گفته بودند بیل کلینتون مشکلات و نیازهای رای دهندگان را درک کرده است.
سی ان ان در پایان نوشت: شاید چندان جای تعجب نباشد که هرسه رئیس جمهوری دوبار در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شدند.
نتایج نظرسنجی گالوپ
تلگراف، نظرسنجی جدیدی در مورد میزان محبوبیت ترامپ انجام داده است. نتایج این نظرسنجی نشان داد میزان محبوبیت ترامپ نسبت به روسای جمهور قبلی ایالات متحده آمریکا کمتر است.
در این تحقیق، هشت نظرسنجی پیشین نیز مورد ارزیابی و مقایسه قرار گرفت و نتایج نشان داد موافقان عملکرد وی ۴۳ درصد و مخالفان ۵۳ درصد هستند.
بر اساس آمار موجود در روزهای پر هرج و مرج آغاز انتخابات وی، تعداد کمی از افراد در مورد عملکرد این رئیس جمهور تردید داشتند.
اما بعد از انتصاب وی و گذشت هشت روز از آغاز کار، عدم رضایت از وی افزایش یافت و محبوبیت او نسبت به گذشتگان کاهش یافت و به حدود ۴۰ درصد تغییر کرد.
بر اساس نظرسنجی Gallup daily بعد از روی کار آمدن ترامپ، حدود ۵۵ درصد از وی ناراضی بودند.
این میزان در مقایسه با رئیسجمهورهای گذشته ایالات متحده رکوردی جدید در زمانی کوتاه است. به طور مثال در زمان بیل کلینتون آخرین ثبت عدم رضایت ۵۰ درصد و بعد از ۵۷۳ روز کاری وی بوده است.
همچنین ترامپ مورد اتهام در موضوع دخالت روسیه در انتخابات، اخراج رئیس پلیس فدرال آمریکا (FBI)، سخنرانی شدیداللحن علیه رسانهها، شکست در اصلاحات درمانی و دیگر جرایم است.