لاریجانی در مجلس: اختلاف سلایق را در این مرحله باید کنار گذاشت

کدخبر: ۲۸۱۵۴۳
اقتصادنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: انسجام داخلی مهمترین عامل تعیین‌کننده در نبرد اراده‌های دو کشور ایران و آمریکا استف اختلاف سلایق را باید کنار گذاشت در مقابل استبداد بین‌المللی مدرن ایستادگی کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، علی لاریجانی در  جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور، گفت: کارگران زحمتکش امروز استوانه دفاع ملی اقتصادی در مقابل دشمن فریبکار هستند لذا روز کارگر را تبریک و تهنیت عرض می‌کنم. بار اصلی تولید و استقلال اقتصادی کشور بر دوش کارگران و کشاورزان فداکار است و گسترش زمینه‌های تولید به خصوص در کارگاه‌های خرد و متوسط از وظایف جدی اقتصاد کشور است.

وی هفته معلم را به همه معلمان و فرهنگیان تبریک گفت و اظهار داشت: رهبری معظم انقلاب سخنان مهمی در جلسه با کارگران عزیز و معلمان گرامی در زمینه حفظ اشتغال در کارگاه‌ها، رفع مشکلات تولید و همچنین صیانت از جایگاه و منزلت معلم و اجرای همه جانبه سند تحول آموزش و پرورش داشتند.

رئیس مجلس اظهار داشت: از کمیسیون آموزش و تحقیقات می‌خواهم روی موضوعاتی که ایشان بیان فرمودند و همگی جز امور ضروری آموزش و پرورش است برنامه ریزی لازم را کنند، مخصوصاً تأکیدات ایشان در زمینه مهارت آموزی و توسعه آن در مدارس باید مورد بررسی قرار گیرد.

لاریجانی اضافه کرد: بررسی جامع در مورد کنکور و حل این معضل و حل مشکل معوقات معلمان عزیز باید مورد توجه معلمان قرار گیرد.

وی اظهار داشت: از کمیسیون کشاورزی، صنایع و اجتماعی می‌خواهم در زمینه حفظ اشتغال کارگاه‌ها و توسعه اشتغال خرد و متوسط با کمک دستگاه‌های اجرایی و اتاق‌ها بررسی‌های لازم را به عمل آورد.

رئیس مجلس در بخش دیگری از اظهارات خود سالروز شهادت آیت الله مطهری را گرامی داشت و اظهار داشت: این شخصیت معلم انقلاب، همه جانبه نگر، عمیق، آینده نگر، پرهیزکار و انقلابی بود. امام (ره) در مورد ایشان کلماتی را فرمودند که کمتر سابقه داشته است.

لاریجانی گفت: نظرات امام (ره) نشان دهنده عمق توجه امام به تفکر این مرد الهی است، استاد مطهری اقتصاد سالم را برای یک جامعه اسلامی ضروری می‌دانست و مراد او از اقتصاد سالم اقتصاد مولد و ثروت ساز بود و همچنین بر ای استقلال کشور استقلال اقتصادی را لازم می‌پنداشت و درباره استقلال مخصوصاً استقلال سیاسی بر این نظر بود که همانطور که درباره یک فرد مساله استقلال و عدم استقلال مطرح است در مورد جامعه و کشور نیز به طریق اولی چنین مسأله‌ای مطرح است.

وی ادامه داد: آیت الله مطهری معتقد بود در زمانه ما مساله ارباب و رعیتی به آن شکل مطرح نیست اما در سطح کشورها روابط آقایی و بندگی به شدت رواج دارد.

رئیس مجلس همچنین تاکید کرد: نگاهی به نقشه سیاسی جهان به خوبی نشان می‌دهد که پاره‌ای از کشورها آقا و فرمانده هستند، در مقابل کشورهایی قرار دارند که اسماً مستقل هستند اما عملاً تحت سیطره کشورهای دسته اول قرار دارند.

لاریجانی با بیان اینکه این امر را در منطقه خودمان به خوبی تجربه کرده ایم، گفت: می‌دانیم در خلیج فارس و نیز اقیانوس هند مبارزات سیاسی شدیدی بین ابرقدرت‌ها وجود دارد، امریکا می‌خواهد خلیج فارس را برا ی خودش حفظ کند.

وی گفت: آمریکایی‌ها، از یک سو با پول ایران نفت را به مقیاس وسیع استخراج و غارت می‌کردند و از سوی دیگر با پولی که از خرید نفت به ایران پرداخت می‌کردند به اسم فروش اسلحه مدرن دوباره از ایران پس می‌گرفتند.

رئیس قوه مقننه گفت: بسیاری از کشورهای منطقه، امروز گرفتار نابسامانی در امر استقلال سیاسی و اقتصادی هستند و همین امر، آمریکایی‌ها را گستاخ‌تر کرده است. ظاهراً نظرات بی‌منطق مسئولان آمریکایی تمامی ندارد و به نظر می‌رسد به جای سیاست‌ورزی، به عملیات روانی اشتغال دارند.

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها با خلق ماجراهای زنجیره‌ای، در صدد ایجاد سردرگمی‌های بین‌المللی هستند.

رئیس مجلس تاکید کرد: پس از اقدامات غیرقانونی علیه سپاه پاسداران، صفر کردن صادرات نفت ایران، گام دیگری است که تحقق پیدا نخواهد کرد و حرف‌های نسنجیده دیگر آنان در مورد همکاری هسته‌ای کشورها در چارچوب توافق هسته‌ای از جمله خرید آب سنگین یا مواد غنی شده و فروش مواد اولیه، نمونه‌هایی از آشفتگی فکری آنان را نشان می‌دهد.

لاریجانی افزود: به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها به مانند سواران قایقی هستند که برای سرعت بخشیدن به قایق، بار آن را افزایش می‌دهند چون در هر اقدامی، تصور می‌کردند حادثه‌ای در ایران خلق می‌کنند و موفق نشدند، به همین جهت با عصبانیت ماجرای جدیدی را با تبلیغات راه می‌اندازند و به نظر می‌رسد چیز مهم دیگری در اَنبان نداشته باشند.

وی تصریح کرد: همکاران گرامی! همانطور که رهبری در دیدار با معلمان به خوبی ایراد فرمودند، در این زمان وحدت و انسجام داخلی مهمترین عامل تعیین‌کننده در نبرد اراده‌های دو کشور ایران و آمریکا است و به تعبیر ایشان، اختلاف سلایق را باید در این مرحله کنار گذاشت و بر روی هدف اصلی یعنی مقاومت در مقابل استبداد بین‌المللی مدرن ایستادگی کرد.

رئیس مجلس اظهار داشت: آنها عزت ملت را هدف‌گیری کردند، باید در این راه پایمردی و وفاق داشت و از هر چه به ساختار وحدت جامعه لطمه می‌زند، پرهیز نمود.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید