با پردرآمدترین کودکان دنیا آشنا شوید
به گزارش اقتصاد نیوز و به نقل از روزیاتو ، بیشتر ما کودکی مشابهی داشته ایم و روزهای خوش آن را صرف کارهایی میکردیم که هر کودک دیگری هم میکند. تکالیف مدرسهی خود را مینوشتیم، همیشه دنبال تنقلات خوشمزه بودیم، بازی میکردیم و تلویزیون تماشا میکردیم. اما در این مطلب از کودکانی صحبت خواهیم کرد که شاید بعضی از ما را از کودکی مان شرمنده کنند. موفقیتهای این کودکان میتواند منبع الهام همهی ما باشد تا فارغ اینکه ۷ ساله هستیم یا ۷۷ ساله، دست از دنبال کردن رویاهایمان نکشیم. با پردرآمدترین کودکان دنیا آشنا شوید.
۱- رایان- ۷ ساله
این پسر ۷ ساله را شاید بتوان یکی از ثروتمندترین کودکان تاریخ دانست. رایان، که والدینش به دلایل امنیتی نام فامیلی او را منتشر نکرده اند، به دلیل موفقیت عظیم کانال یوتیوبش به نام Ryan ToysReview هر ساله ۲۲ میلیون دلار کسب درآمد میکند. در حقیقت، کانال یوتیوب رایان، پردرآمدترین حساب کاربری یوتیوب در سال ۲۰۱۸ بود.
تمام ویدئوهای کانال رایان، به بازی او با اسباب بازیها و نقد و بررسی آنها اختصاص دارد. اکانت رایان ۱۸ میلیون دنبال کننده دارد و مخاطبان او میتوانند رایان را در حال بازی، یادگیری الفبا و حتی خواندن آواز تماشا کنند. یکی از ویدئوهای رایان نزدیک به ۲ میلیارد بازدید داشته است.
۲- جوئل جوئنی- ۱۵ سال
جوئل جوئنی ۱۵ ساله، معروف به جوجو سیوا، چند سال قبل به واسطهی حضورش در یک برنامهی تلویزیونی به نام Dance Moms به همراه مادرش شهرت پیدا کرد، اما حالا علاوه بر بازیگری و خوانندگی، از چهرههای شاخص یوتیوب هم محسوب میشود. حساب اینستاگرامی جوئل، ۷/۹ میلیون دنبال کننده و کانال یوتیوب او، ۸/۹ میلیون دنبال کننده دارد. علاوه بر این، آهنگهای او در اسپاتیفای، میلیونها بار شنیده شده اند.
اما این دختر نوجوان شم تجاری خوبی هم دارد. او نام و چهره اش را تبدیل به یک برند کرده است. جوئل کالکشن پاپیون و اکسسوری خودش را در برند معروف Claire’s دارد و علاوه بر این، یک کالکشن عروسک هم به نام JoJo dolls دارد. ارزش خالص ثروت این نوجوان ۱۵ ساله، ۱۲ میلیون دلار تخمین زده میشود.
۳- موزیا بریجز- ۱۷ ساله
موزیا بریجز وقتی تنها ۹ سال داشت، یک کسب و کار تولید پاپیون به راه انداخت. او که حالا ۱۷ سال دارد و مالک برند Mo’s Bows محسوب میشود، کماکان مشغول گسترش برند پاپیون خود است. بریجز به طور رسمی، رئیس و مدیر بخش طراحی کسب و کار خود است که کار آن فروش پاپیون، کراوات، دستمال کت و مواردی از این دست است.
در سال ۲۰۱۸، بیشتر از ۶۰۰ هزار مورد از تولیدات برند Mo’s Bows به فروش رسید.
۴- مکنا کلی- ۱۳ ساله
کانال یوتیوب کلی، که به ویدئوهایای اس ام آر اختصاص دارد، ۱/۳ میلیون دنبال کننده دارد.ای اس ام آر به معنای واکنش ارادی اوجگیری حسی است و به احساس آرامش بخش و خوشایندی اطلاق میشود که اغلب با حسی از مور مور شدن همراه است و معمولاً با صداهایی مثل پچ پچ کردن یا صدای ضربات ناخن روی چیزی به وجود میآید.
کلی تنها از طریق تبلیغات کانال یوتیوبش، روزانه هزار دلار کسب درآمد میکند.
۵- مارسای مارتین- ۱۴ ساله
مارسای مارتین علاوه بر حضور کوتاهش در سریال Black-ish، در فیلم سینمایی Little (محصول ۲۰۱۹) هم به عنوان بازیگر جلوی دوربین رفت و هم در پشت صحنهی این فیلم کمدی به عنوان تهیه کنندهی اجرایی کار حضور داشت. بنابراین، مارتین جوانترین تهیه کنندهی اجرایی تاریخ هالیوود محسوب میشود.
این نوجوان بلند پرواز، برنامههای زیادی برای آینده اش دارد. مارسای پیش از شروع فیلمبرداری این فیلم، در مصاحبهای گفته بود: «این اولین فیلمی است که هم جلو و هم پشت دوربین آن حضور دارم؛ و قرار هم نیست آخری اش باشد.»
طبق شنیده ها، مارتین برای این فیلم ۲۰۰ هزار دلار دستمزد دریافت کرده و علاوه بر آن یک پاداش تا سقف ۳۰۰ هزار دلار برای او درنظر گرفته شده که به میزان موفقیت فیلم بستگی دارد؛ بنابراین با احتساب مبلغ دستمزد و پاداش احتمالی او، مارسای برای این فیلم نیم میلیون دلار دریافت خواهد کرد و این علاوه بر دستمزدی است که او برای سریال Black-ish دریافت کرده بود.
۶- رایان کلی- ۱۴ سال
رایان کلی تنها ۱۰ سال داشت که یک لاین تولید غذای سگ به نام Ry’s Ruffery راه اندازی کرد.
کلی به همراه مادرش در یک برنامهی تلویزیونی شرکت کرد تا ایدهای که برای تولید نوع باکیفیت تری از غذاهای مخصوص سگها داشت را مطرح کند. زن تاجری به باربارا کورکن سرمایهی لازم برای این کار را در اختیار رایان و مادرش گذاشت و آنها حالا محصولات خود را به صورت آنلاین به فروش میرسانند.
کلی حالا ۱۴ سال دارد و سودی که او و مادرش از کسب و کار خود به دست آورده اند از ۸۰۰ دلار اولیه به یک مبلغ ۶ رقمی رسیده است.
۷- میکیلا اولمر- ۱۳ ساله
اولمر تنها ۴ سال داشت که کار تهیهی لیموناد و فروش آن در دکهی خودش در تگزاس را شروع کرد. لیمونادهای میکیلا از آن زمان تغییراتی کرده اند و حالا عسل و بذر کتان هم در ترکیبات خود دارند. در حقیقت کسب و کار کوچک اولمر حالا تبدیل به یک شرکت واقعی به نام Me & the Bees Lemonade شده است.
در سال ۲۰۱۵، یعنی زمانی که میکیلا ۹ سال داشت، فروشگاه زنجیرهای معروف Whole Foods، به سراغ شرکت او آمد و قراردادی ۱۱ میلیون دلاری برای فروش لیمونادهای این شرکت بست. از اینجا بود که شرکت میکیلا اوج گرفت و شروع به پیشرفت کرد. حالا کسب و کار اولمر گسترش پیدا کرده و شرکت او علاوه بر انواع مختلفی از لیموناد، محصولات دیگری مثل نرم کنندهی لب هم تولید میکند. میکیلا حالا ۱۳ سال دارد و به همراه دیگر مدیران شرکتش که پدر و مادر او هستند، به نقاط مختلف کشورش آمریکا سفر میکند و در کنفرانسهایی با موضوع کارآفرینی و رهبری سخنرانی میکند.
اولمر توانسته چندین سرمایه گذار مشهور را هم برای سرمایه گذاری در کسب و کار خود جذب کند. علاوه بر سرمایهی ۶۰ هزار دلاریای که یک تاجر مشهور به نام دیموند جان در ابتدای کار در اختیار میکیلا گذاشت، تعدادی از بازیکنان لیگ ملی فوتبال آمریکا هم ۸۰۰ هزار دلار به او سرمایه دادند.
۸- کوری نیوس- ۱۵ ساله
نیوس زمانی که تنها ۶ سال داشت، با کمکهای مادرش وارد دنیای تجارت و کسب و کار شد. او میخواست پس انداز خودش را داشته باشد تا با آن برای مادرش یک ماشین بخرد. کوری در محلهی خودش، شروع به فروش هات چاکلت کرد، اما طولی نکشید که تصمیم گرفت کارش را با فروش شیرینیهای کوکی ادامه دهد.
از آنجا بود که شرکت Mr. Cory’s Cookies متولد شد. حالا شرکت این نوجوان ۱۵ ساله، چهار نوع کوکی تمام طبیعی تولید میکند و با بسیاری از فروشگاههای مشهور هم برای فروش محصولات خود همکاری داشته است.
در سال ۲۰۱۷، کوری و مادرش با حضور در یک برنامهی تلویزیونی، توانستند ۱۰۰ هزار دلار سرمایه دریافت کنند. تنها در سال ۲۰۱۷، ۵۰ هزار عدد از کوکیهای شرکت نیوس، به مبلغ ۱۵ دلار برای هر بستهی ۱۲عددی به فروش رفت.
۹- ابی کرچر- ۱۹ ساله
ابی کرچر در ۱۶ سالگی تصمیم گرفته بود تغذیهی سالم تری داشته باشد، اما متوجه شد که محصولات بسیاری از برندهای کرهی بادام زمینی، قند و چربی خیلی زیادی دارند؛ بنابراین او تصمیم گرفت که کرهی بادام زمینی خودش را بسازد.
برند Abby’s Better Nut Butter تنها در سال ۲۰۱۷، به لطف توزیع محصولاتش در فروشگاههای مواد غذایی سراسر کشور آمریکا، به یک رشد ۴۰۰ درصدی رسید.
کرچر، مدیر عامل این برند حالا ۱۹ سال دارد و شرکت او روند گسترش و پیشرفت را در پیش گرفته است. برند Abby’s Better Nut Butter انواع مختلفی از کرهی مغزهای خوراکی را تولید میکند. درآمد شرکت کرچر در سال ۲۰۱۷، ۸۰ هزار دلار تخمین زده شد.
۱۰- شوبهام بنرجی
شوبهام بنرجی زمانی که ۱۲ ساله بود، برای شرکت در یک نمایشگاه علمی به دنبال یک پروژهی مهندسی میگشت که متوجه شد کمتر از ۱۰ درصد نابینایان در آمریکا میتوانند خط بریل را بخوانند، بیشتر به این دلیل که پرینترهای خط بریل حدود ۲ هزار دلار قیمت دارند.
شوبهام بعد از ماهها آزمون و خطا، دستگاهی به نام Braigo اختراع کرد، یک پرینتر-امباسر خط بریل که قیمت پایینی دارد. پرینترهای Braigo گرچه هنوز در مرحلهی تکمیل هستند، اما قیمت آنها ۳۵۰ دلار تخمین زده شده، یعنی تقریباً یک پنجم قیمت پرینترهای معمول بریل. بنرجی با همکاری افراد دیگری، یک شرکت کوچک به نام Braigo Labs تأسیس کرده و برای آن سرمایهی ویژهی کارآفرینی دریافت کرده است. او درحقیقت جوانترین فردی است که این نوع از سرمایه در اختیارش قرار گرفته است.
آرویند سودهانی مدیرعامل شرکتی که در آینده حامی تولید اختراع شوبهام بنرجی خواهد شد، دربارهی این دستگاه میگوید: «این پرینتر طراحی شد تا قیمت پرینترهای بریل از ۲ هزار دلار به ۴۰۰ دلار کاهش پیدا کند. این اختراع جای پرینترهای معمول را در بازار خواهد گرفت.»