اظهارات ضد و نقیض هوک درباره توان نظامی ایران
به گزارش اقتصادنیوز تارنمای خبری اسپوتنیک به دنبال انتشار فیلمی از برایان هوک که بر روی حساب توئیتری "تیم ارتباطی الکترونیکی" (فریق التواصل) وزارت خارجه آمریکا به زبان عربی انتشار یافت، افزود: هوک در این فیلم ها مدعی شد که ایران به فریبکاری متوسل شده تا فعالیتهای خود را صحیح و نیات واقعی خود را بپوشاند.
اسپوتنیک ادامه داد: هوک مدعی است که ایرانیها به دنبال متقاعد ساختن مردم هستند که آنها در طرف درست قرار داشته و این آمریکاست که متجاوز و غاصب می باشد.
بنابراین گزارش، هوک در بخشی از این فیلم انتشار یافته بر روی فریق التواصل وزارتخارجه آمریکا آمریکا مدعی شد: ایران با فتوشاپ تصاویر پرتاب موشکها تلاش کرده تا نشان دهد توان موشکی اش افزایش یافته، آنها همچنین یک هواپیمای قدیمی را فتوشاپ کرده و تلاش کردند تا آن را به عنوان یک جنگنده جدید رادار گریز نشان دهند.
اسپوتنیک دراین خصوص نوشت:به نظر ادعای مسئول امور ایران در وزارت خارجه آمریکا اشاره به گزارش سال ۲۰۰۸ میلادی روزنامه نیویورک تایمز دارد.اما این در حالی است که ایران در فوریه ۲۰۱۹ مبادرت به آزمایش یک موشک بالستیک کرد که تصاویر آن را منتشر ساخت.در آن زمان "دویچه وله" آلمان گزارش داد که در این فیلم 37 ثانیه ای پرتاب این موشک از زاویه دیگر به تصویر کشیده شده و در نهایت با هدفی در نقطه ای واقع در بیابان اصابت می کندد.
تارنمای خبری این رسانه روسی نوشت : در سال ۲۰۱۳ میلادی "هافینگتون پست" گزارش داد که برخی تصاویری از(جنگنده) "قادر – ۳۱۳" که بر فراز دماوند پرواز میکند را منتشر کردهاند که حاکی از فتوشاپ بودن این تصویر میباشد این در حالی است که این تصویر از سوی مقامات رسمی ایران انتشار نیافته بود.
اسپوتنیک نوشت: در حالی که "قادر – ۳۱۳" در حال توسعه بود، در سال ۲۰۱۸ بطور رسمی از آن رونمایی شد و به سختی میتوان آن را هواپیمایی قدیمی دانست.
خبرگزاری روسی اسپوتینک درادامه نوشت: اظهارات هوک در باره فتوشاپ دانستن دستاوردهای نظامی ایران در تناقض با اظهارات قبلی وی است،هوک در سال ۲۰۱۸ هشدار داده بود که قدرت ایران را روبه فزونی دانسته بود.
اسپوتنیک دربخش دیگری ازاین گزارش افزود: هوک در کلیپ دیگری (درحساب توئیتر فریق التواصل – وزارت خارجه آمریکا) دستاوردهای ایران در زمینه ازمیان بردن (گروه تکفیری – ترویستی) داعش را زیر سوال برده و مدعی شده است که ایران و شبه نظامیان آن تلاش کردند تا اعتبار شکست داعش را از آن خود کنند.
اسپوتنیک افزود: هوک مدعی شده که نیروهای ایران با تمام شدن این عملیات با دوربین به منطقه آمدند و تلاش کردند که اعتبار تمام این کار را به نام خود تمام کنند.
این رسانه روسی نوشت:هوک فراموش کرد تا به نقش مهمی که نیروهای ایرانی و روسی در شکستن دادن داعش ایفا کردند، اشاره کند، چرا که تنها این دو کشور بودند که رسماً از سوی بشار اسد رئیس جمهوری سوریه در سال ۲۰۱۵ میلادی دعوت شدند تا پیش از آنکه داعش تمام سوریه را در اختیار بگیرد به این کشور کمک کنند.
اسپوتنیک افزود: این درحالی بود که ائتلاف ضد داعش (به سرکردگی آمریکا) بدون اجازه دمشق به خاک این کشور تجاوز و اقدام به حملات هوایی کرد، حملاتی که هیچ تأثیری علیه این گروه تروریستی نداشت.