آبمیوههایی که آلزایمر را از بین میبرد و هوش را زیاد میکند
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از برنا، جالب است بدانید که سیب حاوی میزان زیادی فیبر است که باعث میشود بدون دریافت حجم زیادی از کالری، معده را پُر کرده و دیگر احساس گرسنگی نکنید. شیرینی طبیعی که در سیب وجود دارد به آهستگی وارد خون میشود و به حفظ قند خون و سطح انسولین کمک میکند؛ درست برعکس خوراکیهای آماده که مواد قندی در آنها بسیار زیاد است و گرسنگیهای بسیار سریع را به دنبال دارند.
خوردن سیب به افزایش هوش و پیشگیری آلزایمر از کمک میکند؛ خوردن این میوه به علت افزایش تولید استیل سیب بالا بردن کارایی حافظه کاهش ریسک ابتلا به بیماری آلزایمر میشود. استفاده از این میوه خوش طعم، کلسترول خون را کاهش میدهد. دو ترکیب کلیدی و اصلی پکتین و پلی فنولها موجود در سیب میتواند سطح کلسترول بد خون یا همان LDL را پایین آورده و از گرفتگی عروق جلوگیری کند.
حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: شربت سیب یکی از آن شربتهای بسیار مناسب برای تابستان و مفید برای سلامتی است. این شربت حاوی ویتامین A، گروه ویتامینهای B، B1، B2، B3، B6، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، آهن، منیزیم، منگنز، پکتین، روی و غیره است.وی ادامه داد: این شربت تأثیر چشمگیری در سلامتی بدن دارد و تا حدی میتواند سلامت انسان را تضمین کند.
عظمایی گفت: از جمله خاصیتهای شگفت انگیز آن میتوان به جوانسازی پوست و مو اشاره کرد، این میوه به دلیل داشتن ویتامینهای A و C و E و پکتین خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند؛ استفاده از سیب میتواند بدن را تا حد زیادی در برابر انواع بیماریها، مخصوصا سرطانها محافظت کند و موجب کاهش چربی خون شود.این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: خوردن شربت سیب باعث تقویت سیستم قلبی و عروقی میشود و عملکرد سیستم عصبی و حافظه را بهبود میبخشد و میتواند از بروز آلزایمر پیشگیری کند. این شربت برای افرادی که از ناراحتیهای تنفسی مثل آسم و مشکلات ریوی رنج میبرند، بسیار مفید است و میتواند به افرادی که قند خون بالایی دارند، کمک کند.
وی با تاکید بر فواید سیب برای زنان باردار تصریح کرد: جالب است بدانید خوردن سیب موجب درمان چاقی میشود؛ همچنین میتواند رفع سنگ صفرا را دفع کرده و از مشکلات مشابه آن جلوگیری کند. خوردن شربت سیب برای افرادی که سندروم روده تحریک پذیر دارند هم بسیار مغید است.
عظمایی تاکید کرد: نوشیدن این شربت خوشطعم باعث سم زدایی از کبد و کلیهها میشود و تأثیر چشمگیری در بهبود دید و قوای بینایی دارد به طوری که استفاده از آن از بروز آب مروارید و بیماری تباهی لکه زرد (ماکولا) پیشگیری میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به تاثیر این نوشیدنی بر پیشگیری از پارکینسون گفت: فیبر موجود در سیب باعث بهبود عملکرد رودهها میشود و یبوست را برطرف میکند؛ استفاده از آن برای دندانها بسیار مفید است و باعث تقویت استخوانها میشود؛ شربت سیب میتواند یک نوشدنی مناسب برای افراد در معرض پوکی استخوان و آرتروز باشد.
وی درباره روش تهیه این شربت تشریح کرد: برای تهیه شربت سیب کافی است سیبهای که هستههای آن جدا شده را خوب میکس کنید. به ترکیب به دست آمده مقداری سکنجبین و در صورت دلخواه مقداری گلاب اضافه کنید تا آماده خوردن شود. توجه داشته باشید زمانی که گلاب اضافه شود، خاصیت نشاطآور و آرامبخشی هم پیدا میکند.