نماینده تهران مدعی شد

تلاش عربستان و امارات برای آزادی نفت‌کش ایرانی

کدخبر: ۲۹۸۶۰۴
اقتصادنیوز: نماینده مردم تهران با انتقاد از رویه ناصواب اروپایی‌ها در عمل به تعهدات برجامی‌شان گفت: اگر اروپایی‌ها به تعهدات‌شان عمل نکنند، اقتدار جمهوری اسلامی اقتضاء می‌کند که ظرف ۲۰ روز آینده گام سوم کاهش تعهدات هسته‌ای خود را محکم برداریم.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، مصطفی کواکبیان در جشنی که به بهانه روز خبرنگاران در سمنان برگزار شد اظهار کرد: اروپایی‌ها به صورت جدی پای کار نمی‌آیند، آنها باید بدانند که اگر به تعهدات خود عمل نکنند ایران نیز گام سوم کاهش تعهدات هسته‌ای خود را بر می‌دارد.

وی با بیان اینکه اروپایی‌ها ۲۰ روز بیشتر وقت ندارند، ادامه داد: برخی کشورها به صورت غیرمستقیم التماس می‌کنند که ایران از برجام خارج نشود. حتی برخی کشورها مثل عربستان و امارات در حال تلاش هستند که کشتی ایران آزاد شود.

نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات تصریح کرد: اگر آنها کشتی ما را آزاد کنند جمهوری اسلامی نیز متعاقبا کشتی آنها را آزاد خواهد کرد.

وی با انتقاد از طرح برخی سیاه‌نمایی‌ها گفت: انتقاد با سیاه‌نمایی کاملا متفاوت است و ما از انتقاد سازنده استقبال می‌کنیم. متاسفانه سیاه‌نمایی‌ها مردم را مایوس می‌کند.

وی با بیان اینکه بیان خواسته‌های مردم یکی از وظایف ذاتی رسانه‌ها است، خاطرنشان کرد: طرح این مسائل نباید منجر به این شود که به جای انتقاد دست به سیاه‌نمایی بزنیم.

نماینده مردم تهران ناامید کردن مردم را به زیان کشورمان دانست و گفت: رسانه‌ها باید بکوشند که مشارکت سیاسی مردم افزایش یافته و با حضور در انتخابات، خود سرنوشت‌ خود را رقم بزنند.

کواکبیان با بیان اینکه سیاستمدار را نمی‌توان از خارج وارد کرد ادامه داد: آنها که می‌کوشند القا کنند نه اصولگرایان و نه اصلاح‌طلب‌ها نمی‌توانند گره از مشکلات مردم باز کنند باید بدانند که نمی‌شود نیروی انسانی و مدیر و سیاستمدار از کشورهای دیگر وارد کرد.

رئیس خانه مطبوعات کشور با اشاره به مشکلات پیش روی اصحاب رسانه از مدیران خواست برای رفع مشکلات خبرنگاران تلاش بیشتری کنند.

وی با اشاره به گسترده‌تر شدن رسانه‌ها در دنیای امروز گفت: رسانه امروز مفهومی وسیع تر از مطبوعات گذشته پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه فعالیت مطبوعات در ایران به عصر مشروطه و قبل از آن برمی‌گردد، افزود: شکل‌گیری رکن چهارم دموکراسی از دوران مشروطیت در ایران آغاز شده اما متاسفانه این بخش همچون دیگر بخش‌های دموکراسی رشد لازم و کافی را نداشته است.

کواکبیان از امنیت شغلی به عنوان مهمترین دغدغه خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای در ایران نام برد و با برشمردن برخی مشکلات این قشر اضافه کرد: گاهی اتهاماتی به خبرنگاران زده می شود که آنها را با پرونده‌های امنیتی مواجه می کند که امیدواریم ریاست قوه قضاییه که به دنبال ایجاد تحول در این قوه است، تلاش کند تا دیگر این قشر پرتلاش به مجامع قضایی کشیده نشوند.

وی ادامه داد: خبرنگاری که دل به دریا می زند و در دفاع از نظام و کشور تخلفی را افشا می کند، باید تشویق کنیم.

این نماینده مردم ادامه داد: باید دست خبرنگاری که خطر می کند و برخی ناروایی‌ها و رانت‌خواری‌ها را افشا می‌کند؛ بوسید نه اینکه انواع اتهامات را به او بزنیم.

وی همچنین از بیمه خبرنگاران، به عنوان دیگر مشکل جدی خبرنگاران نام برد و افزود: باید حداقل دستمزدها برای خبرنگاران کشور رعایت شود. ضمن اینکه شغل خبرنگاری باید به عنوان مشاغل سخت در سازمان تامین اجتماعی به رسمیت شناخته شود تا خبرنگاران از مزایای آن بهره‌مند شوند.

نماینده تهران با اذعان به اینکه باید انحصار صداوسیما شکسته شود، ادامه داد: الان در برخی کشورهای حوزه خلیج فارس تلویزیون های خصوصی فعالیت می کنند ما نیز باید انحصار صداوسیما را بشکنیم.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید