بقیه کشورها چطور با سگهای خیابانی برخورد میکنند؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، در بسیاری از کشورها سازوکارهای مشابهی در برخورد با حیوانات بیخانمان وجود دارد. در آمریکا، دولت استفاده از "تلههای سیانوری" بر کشتن حیوانات آسیبرسان به مزارع چون روباه، سگهای وحشی، کایوتی و نظیر آنها را مجاز دانسته است. این وسیله که پس از جذب حیوانات به طعمه سم سیانور به داخل دهان آنها اسپری میکند با مخالفتهای فراوان فعالان محیط زیست و حقوق حیوانات روبروست.
این تلههای سیانوری به ام-۴۴ شهرت دارند و از دهه ۶۰ میلادی که به بازار وارد شده اند، حیوانات بیآزار دیگری را که هدف اصلی خود نبوده اند از پا درآورده اند. حتی در مواردی باعث آسیب به انسانها شده اند.
در بلژیک هم، با توجه به اینکه سگهای خیابانی، اکثرا سگهایی هستند که توسط صاحبانشان در شهر رها شده اند، این کشور قانون جدیدی را برای کنترل جمعیت بیش از دو میلیون گربه خیابانی و خانگی تصویب کرده است. بر اساس این قانون صاحبان گربهها باید حیوانات خود را عقیم کنند. در کشوری که در سالهای ۱۸۰۰ از گربهها برای نامه رسانی و حتی آزمایشات عجیب استفاده میکردند، اکنون در سال نزدیک به ۳۰ هزار گربه در خیابان رها میشوند. نیمی از این گربههای رها شده نیز به دلیل پر شدن ظرفیت پناهگاهها در خیابان جان خود را از دست میدهند.