تولسی گابارد:

افزایش احتمال پیروزی ترامپ در انتخابات در اثر استیضاح

کدخبر: ۳۱۸۵۸۹
اقتصادنیوز؛ تولسی گابارد، نماینده هاوایی در مجلس نمایندگان و کاندیدای دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری معتقد است که استیضاح تنها سبب جسورتر شدن بیشتر دونالد ترامپ، افزایش حمایت‌ها و احتمال پیروزی او در انتخابات 2020 می‌شود.
افزایش احتمال پیروزی ترامپ در انتخابات در اثر استیضاح

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس؛ نماینده دموکرات ایالت هاوایی در مجلس نمایندگان آمریکا که نامزد انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان ۱۳۹۹) است، در ادامه انتقادهایش درباره روند استیضاح رئیس‌جمهور در کنگره، در یک مصاحبه با شبکه آمریکایی درباره تاثیرات معکوس استیضاح بر تقویت شانس دونالد ترامپ برای پیروزی در انتخابات سال‌ آینده ریاست جمهوری این کشور  هشدار داده است.

«تولسی گابارد» عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا و تنها کسی است که از بین ده‌ها نامزد این حزب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا در جلسه رای‌گیری درباره استیضاح دونالد ترامپ حضور داشت.

او در مصاحبه با «ای‌بی‌سی نیوز» در تازه‌ترین اظهارنظر درباره چرایی دادن رای ممتنع به استیضاح رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه آمریکا گفت: «متاسفانه معتقدم که استیضاح تنها سبب جسورتر شدن بیشتر دونالد ترامپ، افزایش حمایت‌ها از او و همچنین بیشتر شدن این احتمال که او پیروز شود، خواهد شد و همچنین این احتمال را سبب می‌شود که (دموکرات‌ها) در مجلس نمایندگان کرسی‌های بسیار بیشتری را به جمهوری‌خواهان ببازند».

تولسی گبرد

گابارد در این مصاحبه درباره اینکه جمهوری‌خواهان کنترل مجلس نمایندگان را از دست دموکرات‌ها بگیرند، به شدت «ابراز نگرانی» کرد.

این عضو دموکرات کنگره و نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، همچنین درباره «تاثیرات طولانی مدت» و مخرب پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده بر کل کشور آمریکا هشدار داده است.

او در این مصاحبه در دفاع از رای جنجالی خود در جلسه رای گیری استیضاح ترامپ در مجلس نمایندگان آمریکا تاکید کرد، این رای تصمیم برای «بی‌طرف» بودن نبود و او به خاطر دفاع از «مردم این کشور و حرکت رو به جلو»، به استیضاح رای ممتنع داده است.

گابارد افزود: «در ذهن من فکر کردن به اینکه چه کاری از منظر سیاسی به نفع خودم یا حزبم باشد، خطور نمی‌کند و تصمیم‌گیری (درباره استیضاح رئیس‌جمهور) واقعا عواقب بسیار زیادی دارد».

وی پیش از این هم از فرایند استیضاح دونالد ترامپ و «حزبی بودن بیش از حد» این فرایند در مجلس نمایندگان آمریکا که اکثریت آن در دست دموکرات‌هاست، انتقاد کرده بود.

اظهارنظر تازه این سیاستمدار و نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا درباره استیضاح ترامپ در شرایطی مطرح شده که تنش‌ها بین دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات در ماجرای استیضاح همچنان ادامه دارد.

تنش‌های حزبی در آمریکا با تصمیم جنجالی «نانسی پلوسی» رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا برای عدم ارجاع طرح مصوب استیضاح ترامپ به مجلس سنای این کشور به سطحی بی سابقه رسیده است.

نانسی پلوسی و ترامپ

پلوسی در توضیح چرایی این تصمیم خود اعلام کرده است که او به دنبال اطمینان حاصل کردن از برگزاری روند عادلانه برگزاری دادگاه استیضاح در سنای آمریکا است؛ مجلسی که اکثریت آن در دست هم حزبی‌های جمهوری‌خواه ترامپ است.

نمایندگان دموکرات و جمهوری‌خواه بر سر نحوه برگزاری دادگاه استیضاح ترامپ در مجلس سنا اختلاف دارند. دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا پیش از این در پیامی توئیتری خواستار استیضاح رئیس مجلس نمایندگان آمریکا شد و نوشت: «نانسی پلوسی به دنبال بده بستان با سنا است. چرا ما وی را استیضاح نمی‌کنیم».

بسیاری از نمایندگان جمهوری‌خواه مایل هستند جلسه استیضاح زودتر برگزار شود تا این مسئله را پشت سر بگذارند. برخی از نمایندگان جمهوری‌خواه معتقدند دموکرات‌ها به دلیل ضعیف‌ بودن استدلال‌هایشان برای استیضاح ترامپ می‌خواهند جلسه دادگاه هر چه دیرتر برگزار شود. 

مجلس نمایندگان آمریکا تا زمان برگزاری نخستین جلسه خود در روز ۷ ژانویه (۱۷ دی) قادر به ارسال ماده‌های اتهامی استیضاح برای مجلس سنا نخواهد بود. مجلس سنا روز ۳ ژانویه (۱۳ دی) بازگشایی خواهد شد، اما تا روز ۶ ژانویه (۱۶ دی) رأی‌گیری نخواهد داشت. 

نتیجه استیضاح هر چه باشد، دموکرات‌ها توانسته‌اند تضمین کنند که نام ترامپ را در تاریخ در فهرست معدود روسای جمهور استیضاح شده نگاه داشته‌اند. «اندرو جانسون» در سال ۱۸۶۸ و «بیل کلینتون» در سال ۱۹۹۸ استیضاح شدند و ترامپ به عنوان سومین رئیس‌جمهور در کنار آنها قرار گرفته است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید