قصه پر غصه اینترنت ماهواره ای

کدخبر: ۳۱۹۱۷۷
اقتصاد نیوز:ستاره‌شناسان برنامه‌های اینترنت جهانی پر سرعت به عنوان یک «تراژدی» مورد انتقاد قرار می‌دهند، زیرا هزاران ماهواره جدید در راه مشاهدات علمی کلیدی قرار می‌گیرند و اساس کار کارشناسان و منجمان را برهم می‌زنند.
قصه پر غصه اینترنت ماهواره ای

به گزارش اقتصاد نیوز و به نقل از زومیت،استارلینک یک پروژه توسعه صورت فلکی ماهواره‌ای است که توسط اسپیس‌اکس به منظور توسعه یک گذرگاه ماهواره‌ای کم هزینه، با کارایی بالا و فرستنده-گیرنده برای پیاده‌سازی یک اینترنت ماهواره‌ای جدید است.

در واقع استارلینک قرار است در آینده‌ای نه چندان دور اینترنت را در سراسر جهان در دسترس قرار دهد اما مشکل اصلی این طرح، تعداد بسیار زیاد ماهواره‌هایی است که برای اینترنت رسانی به زمین، در مدار قرار می‌گیرند.

پس از ارسال تعدادی از این ماهواره‌ها کارشناسان و ستاره‌شناسان زیادی از این پروژه انتقاد کردند و باور دارند حضور ده‌ها هزار ماهواره رصد فضا را دچار مشکل می‌کند و زباله‌های فضایی را به میزان زیادی افزایش می‌دهد که خود این موضوع نیز تبعات زیادی به بار خواهد آرود.

به تازگی ستاره شناسان مختلفی تصاویری را منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد ماهواره‌های استارلینک مزاحم آن‌ها هستند و این در حالی است که هنوز فقط ۱۲۲ ماهواره در مدار قرار گرفته‌اند.

شرکت اسپیس ایکس در رقابت با سایر مجموعه‌های فضایی قصد دارد خدمات اینترنت ماهواره‌ای خود را تا اواسط سال 2020 ارائه کند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید