بررسی میزان شیوع «کرونا» توسط ماهوارهها
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از میزان، ماهوارههای ناوبری بیدو در چین به این کشور کمک میکنند تا با دقت بسیار زیاد از فضا، در مبارزه با اپیدمی ویروس کرونا مبارزه کند.
هنگامی که چین در حال ساختن دو بیمارستان برای مبتلایان به ویروس کرونا در ووهان بود، تجهیزات مستقر در ماهوارهای ناوبری بیدو خدمات موقعیتیابی دقیقی را ارائه دادند و به ساخت و ساز سرعت بخشیدند.
هواپیماهای بدون سرنشین مبتنی بر سیستم BDS نیز برای پاشش مواد ضد عفونی کننده استفاده شده است؛ پلیس در رویچانگ، استان جیانگشی شرقی از هواپیماهای بدون سرنشین به منظور گشت زنی در اماکن شلوغ برای جلوگیری از تماس فشرده بین مردم استفاده میکند.
سامانه ناوبری بِیدو یا سامانه ماهوارهای ناوبری بیدو (قطب نما) پروژهای بوسیله چین برای توسعه سامانه ناوبری ماهوارهای مستقل است؛ نخستین سامانه بیدو که به طور رسمی سامانه آزمایشی ماهوارهای ناوبری بیدو یا بیدو-۱ خوانده میشود، شامل سه ماهواره است.
وزارت حمل و نقل چین اطلاعات خدمات پیشگیری و حمل و نقل اپیدمی را به بیش از ۶ میلیون وسیله نقلیه از طریق پایانههای BDS ارسال کرده و خدمات حمل و نقل مواد اورژانسی را به مناطقی که بیشتر از این اپیدمی متضرر شدهاند، ارائه داده است.
طی دو سال گذشته، چین با موفقیت ۲۸ ماهواره BDS-۳ و دو ماهواره BDS-۲ را به مدار فرستاده است؛ BDS-۳ با بهرهگیری از قابلیتهای هوشمند و عملیاتی پیشرفته سیستم، خدمات پایدار و دقیقی را ارائه داده و دارای یک موقعیت یابی بهتر از پنج متر است.
چین برای تکمیل شبکه جهانی قصد دارد ماهوارههای بیشتری را در ماه مارس و مه به مدار بفرستد.