هشدار مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد نسبت به وقوع سیل
وحید محمدیتبار میگوید: بنا به هشدارهای سازمان مدیریت بحران کشور و اطلاعیههای اداره کل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد، از اوایل این هفته سامانه پربارشی وارد استان شده و تمام نقاط استان را بهشدت تحت تاثیر قرار میدهد.
وی اوج فعالیت این سیستم بارشی را از اوآخر روز شنبه 9 فرودین 1399 تا بامداد روز دوشنبه 11 فرودین عنوان کرد و افزود: حجم این بارشها در اغلب نقاط استان حدود 40 تا 80 میلیمتر پیش بینی شده است.
محمدیتبار خاطرنشان کرد: رعد برق شدید، وزش تند باد و تگرگ، آبگرفتگی منازل و معابر، سیلابی شدن رودخانهها و میسلها، کاهش محسوس دما و ... از پیامدهای این سیستم بارشی است.
وی خاطرنشان کرد: انتظار میرود کشاورزان، عشایر، دامداران و... توصیهها و هشدارها را جدی بگیرند ودر این ایام که بیماری مرگبار کرونا در کمین سلامتی آنان بوده از هرگونه آمد و شد، پرهیز کنند.
محمدیتبار تاکید کرد: دستگاههای اجرایی خدمات رسان، شهرداران و فرماندارن سراسر استان ضمن اولویت دادن به مصوبات ستاد استانی مدیریت، پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، آمادگی لازم را برای مواجه و کنترل خسارات احتمالی این سامانه بارشی داشته باشند.
هشدار نسبت به طغیان رودخانهها
مدیرعامل شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سیلابی شدن مسیلها و طغیان رودخانههای استان در دور روز آینده هشدار داد و گفت: با توجه به بارندگیهای پیش رو در روزهای شنبه نهم و یکشنبه دهم اسفندماه و اخطارسازمان هواشناسی کشور و ستاد ملی پشتیبانی و مدیریت سیلاب وزارت نیرو در شرکت مدیریت منابع آب ایران، سیلابی شدن مسیلها و بالا آمدن آب رودخانههای استان محتمل است.
علی داودی بیان کرد: انتظار میرود مردم از اسکان، تردد و توقف در حاشیه رودخانهها خوداری کنند و بارندگیهای اخیر موجب شده تا آب ورودی به سدها نیز در شرایط مناسبی قرار گیرد و هم اکنون سدهای کوثر و شاه قاسم، میتوانند جریان ورودی سیل را مهار کنند.
وی ادامه داد: همان طور که سیلاب سال گذشته با مدیریت استان، علی رغم خسارتهای وارد شده کنترل شد، در بارندگیهای اخیر نیز شرکت آب منطقهای استان، تمام تمهیدات لازم را برای کنترل سیل احتمالی در دستور کار قرار داده است.