واکنش صدای آمریکا به انتقادهای کاخ سفید!
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا ، آماندا بنت، مدیر شبکه خبری "صدای آمریکا" انتقادهای کاخ سفید در مورد گزارشدهی "جانبدارانه" و تبدیل شدن این رسانه به "سخنگوی دشمنان آمریکا" را رد کرد.
کاخ سفید در بیانیهای از صدای آمریکا به شدت انتقاد کرده و گفته بود، این رسانه که سالانه ۲۰۰ میلیون دلار از ایالات متحده آمریکا بودجه دریافت میکند "به جای شناساندن آمریکا به جهانیان و پوشش سیاستهای این کشور سخنگوی رژیمهای استبدادی شده" است.
بنت در بیانیهای که در وبسایت صدای آمریکا منتشر شده در پاسخ به این اتهامها گفته است، این رسانه وظیفه دارد مطابق قانون، همه جوانب مربوط به یک موضوع را گزارش کند.
او افزوده است: «یکی از بزرگترین تفاوتها میان رسانههای مستقل مانند صدای آمریکا با رسانههای تحت کنترل دولت، پوشش خبری آزادانه همه جوانب یک موضوع است؛ همانطور که در منشور صدای آمریکا نیز آمده است.»
کاخ سفید که "پنهانکاری" چین در مورد اخبار مربوط به ویروس کرونا را باعث همهگیری بیماری "کووید ۱۹" در جهان خوانده گفته بود: «روزنامهنگاران وظیفه دارند که حقایق را گزارش دهند. اما صدای آمریکا تبلیغات پکن را تقویت میکند.»
آماندا بنت پاسخ داده است، صدای آمریکا هم اطلاعات غلط چین را پوشش میدهد و هم اخبار حقیقی را منتشر میکند.
او تأکید کرده که "برخلاف چین، صدای آمریکا با تکیه بر حقایق قابل اثبات گزارشهای متعددی در مورد پنهانکاریهای چین راجع به اطلاعات مربوط به ویروس کرونا" منتشر کرده است. به علاوه این رسانه بسیاری از "اطلاعات رسیده از سوی دولت چین و رسانههای تحت کنترل آن را از اساس رد کرده است."
در بیانیه کاخ سفید همچنین آمده که صدای آمریکا ویدئوی مربوط به جشن پایان قرنطینه در ووهان چین را انتشار داده و آن را "موفقیت" و نمونهای برای جهان به حساب آورده است.
در ادامه آمده است: «بدتر از آن زمانی که بسیاری از رسانههای ایالات متحده آمریکا از برتری ما نسبت به چین گزارش میدهند، صدای آمریکا یک قدم فراتر گذاشته و در یک نمودار با آمار حزب کمونیست چین تعداد کشتار ویروس کرونا در آمریکا و چین را به مقایسه گذاشت.»
مدیر صدای آمریکا روشن ساخت که منابع صدای آمریکا در مورد دادههای شیوع ویروس کرونا مرکز آماری مربوط به این بیماری در دانشگاه جانز هاپکینز است. همچنین این رسانه بارها راجع به آمار نادرست چین در مورد بیماران مبتلا ویروس کرونا در این کشور، از جمله آمار منحرفکننده با حذف موارد بدون علامت، پایین نشان دادن تعداد فوتیهای ووهان و استفاده از توییتر برای انتشار جهانی روایتهای خود در حالی که توییتر در خود چین ممنوع است گزارش داده است.
آماندا بنت گفت، همچون سایر رسانههای آمریکایی مانند وال استریت ژورنال، نیویورک تایمز، واشنگتن پست و مجله تایم، اکثر گزارشگران صدای آمریکا از کار کردن در چین منع شدهاند.
او ادامه داد، با این که چین تلاش دارد جلوی خبررسانی حقیقی در مورد کرونا در درون این کشور را بگیرد صدای آمریکا به رساندن اخبار درون این کشور به گوش شنوندگان سایر کشورها و شهروندان چینی ادامه میدهد.