ناامیدی دو رهبر اروپایی از تولید سریع واکسن کرونا

کدخبر: ۳۳۸۱۷۶
​اقتصاد نیوز:دو رهبر اروپایی در هشدارهای جداگانه به صراحت به شهروندان خود گفته‌اند که جهان نیاز به سازگاری برای زندگی با ویروس جدید کرونا را دارد و نمی‌توان منتظر نجات دنیا تا زمان تولید واکسن بود.
ناامیدی دو رهبر اروپایی از تولید سریع واکسن کرونا

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از یورو نیوز، اظهارات جوزپه کونته، نخست وزیر ایتالیا و بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا در حالی مطرح می‌شود که این دو کشور و کشورهای دیگر با فشارهای بسیاری برای فعال کردن دوباره اقتصادهای خود روبرو هستند.

از زمان اوج گرفتن شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا تا کنون ۳۶ میلیون نفر اعلام بیکاری کرده‌اند و با وجود اینکه مقام‌های این کشور معتقدند که خطر ابتلا به کووید ۱۹ در موج‌های جدید این ویروس وجود دارد اما زمزمه‌های بازگشایی تدریجی مشاغل به‌ گوش می‌رسد. در بریتانیا و ایتالیا که پس از ایالات متحده بیشترین قربانیان ویروس کرونا را ثبت کرده‌اند نیز وضعیت به همین شکل است.

نزدیک به دو هفته از بازگشایی تدریجی مشاغل در ایتالیا می‌گذرد و در مرحله جدید به رستوران‌ها و بارها این اجازه  داده شده است تا از امروز دوشنبه ۱۸ مه (۲۹ اردیبهشت) فعالیت‌های خود را بار دیگر آغاز کنند.

کونته نخست وزیر ایتالیا در سخنانی تایید کرد که امکان بازگشت شیوع ویروس کرونا وجود دارد: « ما با این خطر روبرو هستیم و باید آن را بپذیریم در غیر این صورت هرگز قادر به راه‌اندازی مجدد فعالیت‌های اقتصادی نخواهیم بود.»کونته تاکید کرد ایتالیا نمی‌تواند صبر کند تا واکسن کرونا تولید شود.

متخصصان حوزه بهداشت معتقدند که تولید واکسن موثر برای مقابله با ویروس کرونا ممکن است ماه‌ها طول بکشد.

جانسون: شاید هیچ واکسنی برای کرونا پیدا نشود

از طرف دیگر، بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا که خود به‌خاطر ابتلا به کووید ۱۹ در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شده بود، نیز روز یکشنبه ۱۷ مه (۲۸ اردیبهشت) گفت: «ممکن است با وجود تلاش‌های گسترده جهانی برای تولید واکسن اما هیچ واکنسی پیدا نشود.»

وی با این حال تاکید کرد هرچه در توان دارند برای پیدا کردن واکسن در این زمینه به‌کار می‌گیرند.

نخست وزیر بریتانیا افزود: «راه بسیار طولانی‌ای باقی مانده است. باید صریح باشیم. ممکن است واکسنی تولید نشود.»

وی معتقد است که رویکرد از بین بردن کامل خطر موثر نیست: « درست است که تنها راه حل عملی، تولید یک واکسن یا درمان مبتی بر دارو است. درست است که ما به این موضوع امیدواریم اما امید برنامه‌ریز محسوب نمی‌شود.»

وی پیش از این نیز گفته بود برای مقابله با ویروس کرونا باید در شیوه زندگی خود تغییرات بزرگی ایجاد کنیم.

طبق آخرین برآوردهای دانشگاه جانز هاپکینز، تاکنون بیش از ۴ میلیون ۶۰۰ هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و بیش از ۳۱۲ هزار نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جدید خانواده کروناها جان خود را از دست داده‌اند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • گزارش «اقتصادنیوز» از معاملات بازار سهام

      اقتصادنیوز: بازار سرمایه در هفته جاری روند صعودی داشته است؛ باید گفت امروز هم شاخص کل بورس ۳۵ هزار واحد رشد را تجربه…

    کارگزاری مفید