نیکوتین واقعا جلوی ورود کرونا به بدن را می‌گیرد؟

کدخبر: ۳۳۹۵۶۸
اقتصادنیوز: پژوهشگران آمریکایی می‌گویند ریه‌های افرادی که سیگار می‌کشند ممکن است حاوی تعداد بیشتری از گیرنده‌هایی باشد که ویروس کرونا برای حمله به سلول‌های بدن از آنها استفاده می‌کند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از همشهری آنلاین، اکثر افرادی که در معرض ویروس جدید کرونا یا ویروس سارس-کوو۲، ویروسی که باعث کووید ۱۹ می‌شود، قرار می‌گیرند، علائم خفیف تا متوسط ‌را تجربه می‌کنند و بدون درمان‌های اورژانسی، کاملا بهبود می‌یابند.

با این حال، به تازگی محققان آزمایشگاه کولد اسپرینگ هاربر در نیویورک در ارتباط با افراد سیگاری به نتایج بسیار جدیدتری رسیده‌اند: برای شکستن سلول‌ها و شروع تکثیر در بدن، ویروس کرونا روی یک گیرنده پروتئین به نام ACE۲ که در غشای سلول موجود است، می‌چسبد.

نیکوتین جلوی ورود کرونا به بدن را نمی‌گیرد

دکتر جسیون شلتزر، نویسنده ارشد این مطالعه می‌گوید: «نمونه بافت ریه کسانی که سیگار می‌کشند، بالاترین میزان ACE۲ را دارد. البته ترک سیگار روند افزایش تعداد این گیرنده را کاملا برعکس می‌کند. به عنوان مثال در کسانی که تقریبا یک سال است سیگار را ترک کرده‌اند، در مقایسه با سیگاری‌های فعلی، تعداد ACE۲ چهل درصد کمتر است.» دکتر شلتزر می‌گوید: «افزایش تعداد ACE۲ باعث می‌شود ویروس کرونا از گیرنده‌های بیشتری برای حمله به سلول‌های بدن استفاده کند.»

پیش از این، یک پژوهش فرانسوی ادعا کرده بود در بین بیماران چینی، کسانی که سیگار می‌کشیدند، کمترین حضور را در مراکز درمانی داشتند. بر این اساس نویسندگان حدس می‌زدند که نیکوتین موجود در سیگار به ACE۲ می‌چسبد و از سیگاری‌ها در برابر کرونا محافظت می‌کند.

دکتر شلتزر اما می‌گوید: داده‌های فراوان از جمله متاآنالیزهای بسیار قوی نشان می‌دهد که افراد سیگاری نسبت به افراد غیرسیگاری به موارد شدیدتری از کووید ۱۹ و سایر عفونت‌های تنفسی و بیماری‌های ریوی مبتلا می‌شوند.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید