این نوشیدنی اختلالات گوارشی را کاهش میدهد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از شفقنا؛ مطالعه موسسه اطلاعات علمی قهوه (ISIC) همچنین تأثیرات مفید دیگری را که ممکن است مصرف قهوه بر روی فرآیند هضم داشته باشد که شامل حمایت از میکرو فلور روده و ترویج تحرک روده است را نشان می دهد. داده های موجود حاکی از مزایایی درمورد بهبود شکایات گوارشی متداول مانند یبوست و همچنین کاهش احتمال خطر جدی تر بیماریهای کبدی مزمن است.
بیماری سنگ کیسه صفرا یک اختلال گوارشی شایع است که در اثر تجمع سنگ کیسه صفرا در کیسه صفرا یا مجاری صفراوی ایجاد می شود، که تقریباً بین ۱۰ تا ۱۵ درصد از جمعیت بالغ را تحت تأثیر قرار می دهد.
به گفته محققان در حالی که مکانیسم محافظت قهوه در برابر بیماری سنگ کیسه صفرا هنوز مشخص نیست، اما مشاهده شده است که با افزایش مصرف روزانه قهوه، خطر ابتلا به این بیماری کاهش می یابد.
تصور می شود کافئین در این امور نقش ایفا می کند، زیرا همان تأثیر در قهوه بدون کافئین مشاهده نمی شود.
یک سوال رایج در بین مصرف کنندگان و زمینه تمرکز برای تحقیقات این است که آیا قهوه با سوزش سر دل یا بیماری ریفلاکس معده و معده (GORD) مرتبط است؟
در حالی که تعداد کمی از مطالعات حاکی از ارتباط بین نوشیدن قهوه و GORD است، اکثر مطالعات بررسی شده نشان می دهد که قهوه عامل اصلی این شرایط نیست.
این گزارش همچنین یک منطقه در حال رشد از تحقیقات بهداشتی و تغذیه ای را مورد بررسی قرار داده است، یعنی: تأثیر قهوه بر میکرو فلور روده (جمعیت میکروارگانیسم ها).
مطالعات اخیر نشان می دهد که جمعیت باکتری های روده مفید، پس از نوشیدن قهوه افزایش می یابند.
این یافته ها نشان می دهد که فیبر و پلی فنول های رژیم غذایی موجود در قهوه، از رشد سالم جمعیت میکرو فلورا حمایت می کنند.
یافته های تحقیق اضافی نشان می دهد که مصرف قهوه با تشویق ترشح اسید معده، صفرا و ترشحات پانکراس، عمل هضم را تحریک و تقویت می کند.
محققان خاطرنشان کردند که قهوه یکی از مؤثرترین عناصر رژیم غذایی است که تأثیر آن بر هضم همچنان در حال رشد و بررسی است.