فدراسیونها بر چه اساسی بودجه دریافت میکنند
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از ایرنا؛ «مهدی علینژاد» در دیدار با مسئولین فدراسیون وزنه برداری، سیاست حوزه معاونت ورزش قهرمانی را حمایت از ورزشهایی که مزیت نسبی دارند و در المپیک و بازیهای آسیایی مدال آور هستند اعلام و تاکید کرد که فدراسیون های ورزشی بر اساس ارزیابی عملکرد بودجه دریافت خواهند کرد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت وررش و جوانان با بیان اینکه منابع مالی در شرایط کنونی محدود است، اظهار داشت : در سال ٩٩ فدراسیون ها بر اساس ارزیابی که از عملکرد آنها در سال گذشته صورت گرفته است، بودجه تعلق می گیرد.
وی ادامه داد: طوریکه پس از ارزیابی عملکرد، بودجه فدراسیونهای کشتی، وزنه برداری و تکواندو به عنوان رشتههای مدال آور از ضریب ٥ برخوردار می شوند. رشتههایی که سهمیه المپیک میگیرند دارای ضریب ٣.٥ هستند و به رشتههای مدال آور بازیهای آسیایی، ضریب ٣ تعلق خواهد گرفت و به همین ترتیب، دیگر رشتهها هم بر اساس جایگاهی که دارند، ضرایب مختلفی خواهند داشت.
علی نژاد گفت: نحوه پرداخت بودجه بر اساس ارزیابی عملکرد فدراسیونها یک مدل منطقی، حساب شده و قابل دفاع است تا با مدیریت منابع، بودجه ورزش را به صورتی هزینه کنیم که خروجی مثبت داشته باشد و وزنه برداری از جمله ورزش هایی است که مورد حمایت و توجه قرار دارد. با این شرایط تفکر برنامهای در عمل مورد توجه و اولویت قرار گرفته است.
علی نژاد راه اندازی وزنه برداری زنان را هم مورد توجه قرار داد و عملکرد فدراسیون را در این زمینه مثبت ارزیابی و ابراز امیدواری کرد که ثمرات توجه به وزنه برداری ایران در آینده مشخص خواهد شد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان مسأله دوپینگ در وزنه برداری را هم مهم بر شمرد و تاکید کرد: نباید در کنترل دوپینگ فقط گرفتن تست را ملاک قرار دهیم و فقط با نمونه گیری دنبال پیشگیری باشیم؛ آنچه اهمیت دارد و یک اصل محسوب می شود، آموزش است که باید بیشتر از قبل مهم تلقی شود.
وی گفت : وزنه برداری دنیا به سمت سلامت پیش می رود و این تغییرات به سود ایران است که همیشه با رویکرد سلامت در ورزش قهرمانی حرکت کرده است.