آب زیادی خوردن هم این عوارض را دارد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از همشهر ی،برای دانستن اینکه آیا زیاد آب مصرف میکنید، هرگاه میخواهید از خانه بیرون بروید ببینید آیا بطری آب برمیدارید و از آب داخل آن به شکل کامل استفاده میکنید؟ به این فکر کنید که آیا قبل از ایجاد حس تشنگی آب میخورید و اصطلاحا دائما تشنه هستید؟ اگر این رفتارها را دارید و مدام به دستشویی میروید و دفعات استفاده از سرویس بهداشتی زیاد و رنگ ادرارتان بی رنگ و شفاف است این را از علایم مصرف زیاد آب بدانید.
عوارض پرآبی بدن
بسیاری فکر میکنند، فقط کمآبی برای بدن مضر است اما به همان اندازه که کمآبی برای جسم شما مشکلاتی ایجاد میکند، مصرف بیش از اندازه آب و پرآبی در بدن هم عوارض داد. بهعنوان نمونه، آب زیاد در معده بهخصوص در فصلهای سرد، باعث حالت تهوع، استفراغ و اسهال میشود. زیاد بودن آب بدن، سردردهای مکرر، بدون هیچ دلیل خاصی ایجاد میکند و شما را از انجام کارهای روزمره بازمیدارد.
این سردردها بهعلت برهم خوردن تعادل بین نمک و آب در بدن رخمیدهد که به آن فشار اُسمزی میگویند. این سردرد در قسمت فوقانی سر بوده و از پیشانی تا بینی را تحتتأثیر قرارمیدهد. در موارد حادتر ممکن است فرد دچار اختلالات تنفسی و مغزی نیز بشود. علاوه بر این موارد، ورم صورت، دستها و پاها یکی دیگر از عوارض پرآبی بدن است.
به این دلیل که سلولهای بدن ما بیش از حد نیاز آب جذب کرده و در نتیجه متورم میشوند. گرفتگی عضله بیشتر برای شما رخ خواهد داد. داشتن بدن سالم مستلزم این است که همه مواد موردنیاز به اندازه کافی به بدن برسند، نه کمتر و نه بیشتر. آب زیاد، موجب برهمزدن تعادل الکتریکی بدن شده و موجب گرفتگی عضلات، لرزش دستها و تن میشود.
در نهایت باید بدانید که احساس خستگی و بیحالی، بهعلت پرآبی بدن نیز ممکن است رخدهد. در برخی از موارد این عارضه بهعلت کمبود ویتامین است، و در برخی دیگر بهعلت پرآبی بدن. بیش از حد نیاز آب خوردن، موجب تولید هورمونهای استرس در بدن نیز میشود و ما واکنشهای سریع و استرسی به کنشها نشان خواهیمداد و در واقع نوعی ضعف اعصاب بهوجود میآورد.