۱۰۰میلیون رأی زودهنگام در انتخابات آمریکا +جزئیات آماری
به گزاارش اقتصادنیوز؛ در آخرین ساعات شب ۲ نوامبر ۲۰۲۰ به وقت نیویورک - صبح روز ۱۳ آبان ۹۹- بنابر اعلام وبسایت پروژه انتخابات آمریکا تاکنون بیش ۹۸/۷ میلیون رأیدهنده آمریکایی در رأیگیری زودهنگام (غیرحضوری و حضوری) شرکت کردهاند که این رقم معادل ۷۱/۶ درصد یا بیش از دوسوم کل آرای انتخابات سال ۲۰۱۶ را تشکیل میدهد.
در میان این ۹۸/۷ میلیون آرای زودهنگام، حدود ۳۵/۷ میلیون رأی بصورت حضوری و نزدیک به ۶۳ میلیون رأی بصورت غیرحضوری (ایمیلی یا پستی) ثبت شده است.
نزدیک به ۴۸ میلیون از ثبتنام کنندگان در انتخابات زودهنگام به لحاظ وابستگی حزبی شرایط مشخصی دارند؛ دموکراتها حدود ۲۱/۶ میلیون ثبت نام -معادل ۴۵/۱ درصد- از کل ثبتنامیها و جمهوری خواهان حدود ۱۴/۶ میلیون -معادل ۳۰/۵ درصد از کل ثبتنامیها را تشکیل داده اند.
آرای زودهنگام غیرحضوری (پستی یا ایمیلی)
همچنین از میان بیش از ۹۲ میلیون درخواست برگ رأی غیابی (ایمیلی یا پستی) که برای رأیدهندگان ارسال شده، هنوز حدود ۲۹/۱ میلیون برگ رأی تحویل مراکز اخذ و شمارش آرای پستی ایالتها نشده است. اما نزدیک به ۶۳ میلیون این آراء توسط مراکز مربوطه دریافت و ثبت شده است.
از مجموع این ۹۲ میلیون در خواست آرای زودهنگام، حدود ۵۶/۸ میلیون بصورت حزبی ثبت شده است، که بیش از ۲۵ میلیون رأیدهنده دموکرات، و نزدیک به ۱۵ میلیون رأیدهنده جمهوریخواه را شامل میشود.
در میان این ۵۶/۸ میلیون رأی دهنده حزبی، بیش از ۳۵/۹ میلیون از برگ رأیهای ایمیلی تحویل مراکز اخد و شمارش آراء در ایالتهای مختلف شده است. بیش از ۲۰/۸ میلیون آنها نیز هنوز به مراکز یاد شده تحویل نشدهاند. در ۲ جدول زیر چگونگی وابستگی حزبی رأیدهندگانی که آرای خود را از طریق ایمیلی ثبت کرده اند به تفکیک آمده است.
آرای زودهنگام حضوری
پروژه انتخابات آمریکا بر اساس آرای ثبتنامی احزاب گزارش داد از بین ۳۵/۷ میلیون رأی حضوری در انتخابات زودهنگام، نزدیک به ۱۲ میلیون رأی دهنده وابستگی حزبیشان مشخص است؛ حدود ۵ میلیون رأی دهنده جمهوریخواه و بیش از ۴/۲ میلیون رأیدهنده دموکرات بصورت حضوری در انتخابات زودهنگام شرکت کرده اند. باقی رأیدهندگان یا عضو احزاب اقلیت (مثل زب لیبرترین یا سبزها) بودهاند یا در هیچ حزبی عضویت نداشتهاند.
بر اساس گزارش مراکز انتخاباتی ایالتی، رأیدهندگانی که درخواست برگ رأی پستی ثبت کردهاند، به لحاظ نژادی، سنی و جنسیتی به شرح ۳ جدول زیر تفکیک میشوند.