چرا جماعت «خودانقلابی پندار» از شکست ترامپ غصه دار شده اند؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از روزنامه جمهوری اسلامی، ترامپ، همان کسی است که گفت من با شدیدترین تحریمهای حداکثری، ایران را از پا در خواهم آورد. او همان کسی است که از تابستان داغ در ایران سخن گفت و به همراه مشاور امنیت ملی خود وعده داد نگذارد انقلاب اسلامی ایران 40 سالگی خود را جشن بگیرد. ترامپ، همان کسی است که پولهای زیادی برای ایجاد آشوب در ایران خرج کرد تا بتواند نظام جمهوری اسلامی را از پا دربیاورد. او علیرغم اینکه لاف حمایت از مردم ایران را میزد، وقتی ویروس کرونا به جان مردم ایران افتاد، برخلاف نظر تمام عقلای جهان، تحریمها علیه ایران را بیشتر و شدیدتر کرد. او همان کسی است که برجام را زیر پا گذاشت و با اینکه مرتکب یک اقدام ضد قوانین بینالمللی شده بود، خود را صاحب حق در تصمیمگیری در مورد این معاهده مهم که به امضاء بزرگترین قدرتهای جهانی رسیده، میدانست و درصدد مزاحمتهای بیشتر برای ایران بود.
در سطح جهانی، ترامپ با خارج ساختن آمریکا از چندین معاهده بینالمللی و برخوردهای خارج از عرف با چندین کشور، تلاش کرد امنیت و آرامش را از ملتها سلب کند. در فلسطین، بزرگترین خیانتها را به مردم این سرزمین کرد. در عراق و سوریه و افغانستان و یمن و لبنان از تروریستهای تکفیری بیشترین حمایتها را به عمل آورد و با این عملکرد سیاه، نام و عنوان شرور بینالمللی را در کارنامه خود به ثبت رساند.
آیا عجیب نیست که عدهای در کشور ما وقتی خبر شکست این عنصر فاسد و شرور بینالمللی را در انتخابات ریاست جمهوری میشنوند، عصبانی میشوند و به شکلهای مختلف تلاش میکنند این شکست را نپذیرند؟ رسانه ملی به یک شکل، فلان روزنامه به شکلی دیگر، بعضی نمایندگان مجلس و نظامیان با سخنان عجیب و غریب خود، نشان دادند که شکست ترامپ آنها را آزرده کرده است! به این جماعت خودانقلابیپندار توصیه میکنیم لااقل از سران رژیم صهیونیستی بپرسند چرا ترامپ را که بیشترین خدمت را به آنها کرده است، رها کردهاند.
یک روزنامه عربزبان نوشت: «نتانیاهو، ترامپ را مثل دستمال کثیف دور انداخت درحالی که هیچیک از رؤسای جمهور آمریکا به اندازه دونالد ترامپ به اسرائیلیها خدمت نکردهاند. از اجبار بعضی کشورها به عادیسازی رابطه خود با رژیم صهیونیستی تا قطع کمکهای مالی فلسطینیها و آژانس آنروا به منظور گرسنه و ذلیل ساختن آنان تا الحاق قدس و جولان و معامله قرن. با اینحال، سران اسرائیل در لحظات سرنوشتساز انتخابات، پشت ترامپ را کاملاً خالی کردند».
مدعی نیستیم که بایدن خوبست، ولی مقتضای عقل اینست که اولاً از شکست یک شرور بینالمللی خوشحال باشیم و ثانیاً برای موضعگیری در برابر بایدن کمی صبر کنیم و به مقتضای رفتارش در جایگاه ریاست جمهوری با او رفتار کنیم یا درباره او داوری نمائیم. به جای اینکه زبان و قلم را بگونهای به حرکت درآوریم که اگر کسی را دشمن بالقوه میدانیم او را به دشمن بالفعل تبدیل کنیم، قدری به این واقعیت بیاندیشیم که نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برخلاف گفتههای رسمیاندیشان کشور ما، ریزش فوقالعادهای در قیمت ارز و سکه و خودرو و سایر اقلام پدید آورده و این یعنی واقعاً اتفاق مثبتی افتاده است.
دل بستن جماعت خودانقلابیپندار به منازعات داخلی آمریکا یک سراب است و چیزی عاید مردم ما نمیکند. درست است که ما باید به خود متکی باشیم، ولی اتکاء به خود را نباید در عصبانیت از شکست یک شرور بینالمللی جستجو کنیم. روشن است که شما از شکست کسی که برجام را زمین زده ناراحت هستید و عصبانیتتان از اینست که ممکن است با شکست ترامپ، برجام بار دیگر قوت بگیرد. این نگرانی را سران رژیم صهیونیستی و سران مرتجع عرب هم دارند. آیا ننگ نیست که شما با صهیونیستها و مرتجعان عرب همنوا باشید؟!