در مجمع عمومی عادی سالانه اعلام شد

کارنامه امیدبخش تایدواتر پس‌از واگذاری به بخش خصوصی

کدخبر: ۲۹۵۶۱۴
مجمع عمومی عادی سالانه شرکت تایدواتر تقسیم 600 ریال سود به‌ازای هر سهم سال 97 را تصویب کرد. در این جلسه صورت‌های مالی سال 97 شرکت به تصویب اکثر سهامداران رسید.
کارنامه امیدبخش تایدواتر پس‌از واگذاری به بخش خصوصی

  اصلاح ساختار و مبارزه با تخلفات مالی

مدیرعامل تایدواتر در این جلسه با اشاره به عملکرد سال 97 شرکت به تشریح فعالیت‌هایی که در یک سال اخیر برای اصلاح وضعیت شرکت صورت گرفته پرداخت. حسین زارعی درحالی‌که شرکت تایدواتر را درگیر برخی تخلفات مالی طی سال‌های قبل دانست، گفت: بخش خصوصی واقعی توانست در نخستین گام، سالم سازی مالی را در دستور کار قرار دهد که این امر کاهش شدید هزینه‌ها را در پی داشت.

  تکیه بر تجهیزات ارزشمند شرکت

وی با تاکید بر دارایی‌های عظیم تایدواتر افزود: اغلب دارایی‌های این شرکت ارزی است.

زارعی شرکت را دارای تجهیزات ارزشمندی مانند انواع جرثقیل های بندری و تجهیزات دریایی دانست  و افزود که تعداد این اقلام در کنار سایر دارایی های شرکت به بیش از 700 مورد می‌رسد.  به گفته وی همه این دارایی‌ها با توجه به اینکه شرکت سابقه ای بیش از 50 سال دارد بسیار پراکنده بودند که همه آنها را جمع‌آوری کردیم و اکنون بانک اطلاعاتی دقیق و شفافی از این دارایی‌ها در شرکت موجود است. وی با اشاره به اینکه تایدواتر در زمینه این دارایی‌ها بی‌رقیب است، افزود: نیمی از این دارایی‌ها از سرویس خارج بودند که اکنون به مدار بازگشته یا آمادگی برای استفاده دارند.

  سر و سامان دادن به قراردادها

مدیرعامل تایدواتر در بخش دیگری با اشاره به قراردادهای زیان‌دهی که شرکت داشته، گفت: غیر از قراردادهایی که با سازمان بنادر داشتیم همه قراردادهای زیان‌ده را حذف کردیم.

وی در خصوص قراردادهای پیمانکاران اعلام کرد که متاسفانه بخشی از قراردادهای پیمانکاری به شرکت هایی واگذار شده بود که سهامدار یا مدیران آن  از پرسنل مجموعه  تایدواتر بودند. خوشبختانه این موضوع برچیده شد و چنین تضاد منافعی در میان مدیران و پرسنل تایدواتر اکنون حذف شده است.

  طلای نابی به نام رهیاب

زارعی با اشاره به یکی از شرکت‌های زیرمجموعه به نام رهیاب رایانه گستر که ذخیره‌ای ارزشمند برای هلدینگ تایدواتر محسوب می‌شود، گفت: این شرکت دارای  سرشماره پیامکی هزار است که می تواند درآمدزایی قابل ملاحظه ای برای شرکت به ارمغان آورد  و این شرکت را در زمره شرکت های بزرگ حوزه فناوری اطلاعات قرار دهد. زارعی تاکید کرد که تاکنون بهره برداری از این سامانه پیامکی با ارقامی بسیار پایین به شرکت های دیگری واگذار شده بود.

به گفته وی این شرکت می تواند و باید  پیامک‌های چند بانک بزرگ کشور را با پیش‌شماره 1000 ارسال کنند و به یکی از بخش‌های بسیار سودآور تایدواتر تبدیل شود.

  جزئیات توقیف و آزادسازی اروند تاید

مدیرعامل تایدواتر اروند تاید 1000  را مهم‌ترین و باارزش‌ترین  دارایی تایدواتر معرفی  و اعلام کرد که ارزش این دارایی  نزدیک به20 میلیون دلار است. این شناور هفته گذشته از کویت بازپس‌گرفته شد.

وی بازگشت این شناور را مدیون مدیریت خصوصی تایدواتر دانست، زیرا به‌دلیل نگرفتن هیچ‌گونه وثیقه‌ای احتمال بازپس گرفتن آن از دولت کویت خیلی پایین بود.

مدیرعامل تایدواتر ارزش دارایی‌هایی مانند تجهیزات و شناور را متاثر از تغییرات نرخ ارز عنوان کرد و افزود: واردات این دارایی‌ها در حال حاضر بسیار دشوار است.

  پیگیری وضعیت فعالیت در بندر شهید رجایی

زارعی با اشاره به تحولات سال 90  و پس از آن افزود با ورود یک شرکت جدید به فعالیت تخلیه و بارگیری شهید رجایی، بنا بر این بود که تایدواتر  و شرکت رقیب سهمی برابر را از فعالیت ها داشته باشند که متاسفانه این اتفاق رخ نداد. وی افزود پیگیر این موضوع هستیم و در صورت رفع مشکل، درآمدزایی تایدواتر به میزان ملموسی افزایش خواهد یافت.

  فرآیند وصول مطالبات

زارعی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تایدواتر مطالبات زیادی داشت که بسیاری از آنها به‌عنوان هزینه در صورت‌های مالی سال‌های گذشته منظور شده بود که ما توانستیم این مطالبات را مجددا برگشت داده و در حال پیگیری وصول آنها هستیم.

  تمرکز بر سالویج

مدیرعامل تایدواتر بخش دیگری از درآمد شرکت را مربوط به خارج‌سازی مغروقه‌ها از دریا (سالویج) اعلام کرد و افزود: در سال 97 شرکت 75 میلیارد تومان درآمد از این حوزه داشته است و امیدواریم این حوزه فعالیت تداوم یابد.

  دلایل بهبود عملکرد مالی شرکت

وی در ادامه با اشاره به افزایش 30 درصدی درآمد تایدواتر در سال 97 از مبلغ 280 میلیارد تومان به 375 میلیارد تومان گفت: این در حالی است که بهای تمام‌شده تنها 7/9 درصد افزایش داشته است.

وی همچنین اضافه کرد: سود ناخالص شرکت در سال 97 معادل 120 درصد و سود خالص 147 درصد رشد داشته است.

مدیرعامل تایدواتر نسبت بدهی‌های شرکت را نسبت به سال گذشته در جایگاه مناسب و قابل‌اعتمادی دانست و گفت: ما تمام بدهی‌هایی که سود بالایی داشتند را تسویه کردیم و نصف بدهی ارزی که ناشی از خرید کشتی برای خط دریابندر بوده را تسویه و باقی را به‌زودی تعیین تکلیف خواهیم کرد.

  وضعیت افزایش سرمایه

مدیرعامل تایدواتر همچنین از افزایش 100 درصدی سرمایه‌ شرکت در روزهای آینده خبر داد و گفت: به‌زودی مجمع فوق‌العاده برای تصویب افزایش سرمایه‌ برگزار خواهد شد.

  نگاه به بندر چابهار

زارعی با اشاره به ساخت سیلوهای مختلف توسط تایدواتر گفت: چابهار در آینده از مهم‌ترین بنادر ایران خواهد بود و به همین دلیل تایدواتر سیلوی 75 هزار تنی در این بندر خواهد ساخت.

وی گفت: این بندر توسط آمریکا تحریم نشده و تخلیه و بارگیری کشتی ها از لحاظ هزینه سوخت برای هرکشتی در این بندر 200 تا 300 میلیون تومان ارزان‌تر است، به همین دلیل تایدواتر به سوی حضور پررنگ در این منطقه رهنمون شده است.

 

 

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • گزارش «اقتصادنیوز» از معاملات بازار سهام

      اقتصادنیوز: بازار سرمایه در هفته جاری روند صعودی داشته است؛ باید گفت امروز هم شاخص کل بورس ۳۵ هزار واحد رشد را تجربه…

    کارگزاری مفید