موفقیت شرکت‌های صنایع معدنی در مدیریت منابع

کدخبر: ۳۰۶۲۱۲
گروه بنگاه ها :دومین کنفرانس بین المللی مدیریت دانشی با رویکرد مدیریت منابع به همت انجمن مدیریت ایران و با همکاری انجمن مدیریت دانش اتریش و دانشگاه خاتم برگزار شد و در این کنفرانس شرکتهای صنایع معدنی موفق به دریافت تندیس و جایزه شدند.
موفقیت شرکت‌های صنایع معدنی در مدیریت منابع

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت میدکو در این همایش که 8 مهر 1398 در محل سالن همایش های دانشگاه خاتم برگزار شد،  انصاری معاون  رییس جمهور و رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور،  قاسمی رییس انجمن مدیریت ایران،پورمند مدیرعامل شرکت میدکو، آبرندنر( Brandner ) رییس انجمن مدیریت دانش اتریش و جمعی از استادان، فرهیختگان و دانش پژوهان این حوزه حضور داشتند.

در این کنفرانس سخنرانی ها و مقالات علمی متعددی در خصوص مدیریت دانش ارایه شد. همچنین پنل تخصصی در این زمینه برگزار و مطالب کاربردی در آن ها مطرح و در خصوص آن بحث و تبادل نظر شد. در پایان نیز گواهینامه ها و تندیس درخت دانش دومین جایزه مدیریت دانش به برگزیدگان این حوزه اهداء شد .

شرکت فولاد سیرجان ایرانیان و شرکت فولاد بوتیای ایرانیان تندیس سیمین، شرکت فولاد زرندایرانیان، شرکت بابک مس ایرانیان، شرکت مهندسی معیار صنعت خاورمیانه، شرکت گسترش و نوسازی صنایع ایرانیان - مانا، شرکت فراوران زغال سنگ پابدانا و شرکت فروسیلیس غرب پارس تندیس بلورین و شرکت گسترش و نوسازی معادن خاورمیانه (ممرادکو) گواهینامه 3 ستاره دریافت کردند.

از دیگر شرکتهای دریافت کننده این جایزه می توان به شرکت صنایع ملی پتروشیمی، شرکت فناپ تلکام، شرکت هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد، شرکت ملی مس (مس سرچشمه) اشاره کرد .

مجید قاسمی رییس انجمن مدیریت ایران و مدیرعامل بانک پاسارگاد در د.ومین کنفرانس بین المللی مدیریت دانشی با رویکرد مدیریت منابع ( km4d)  با بیان اینکه سرمایه اصلی سازمان ها نیروی انسانی سرآمد است، گفت: مدیریت منابع دانشی یعنی به کارگیری هوشمندانه منابع برای کسب وضعیت رقابت .

وی افزود: وقتی صحبت از مدیریت دانش محور به میان می آید منظور همان مدیریت دانشی است وهنگامی که مدیریت دانشی است یعنی قبلا یک پایه هایی ازدانش را توانستیم در سازمان خود برپاکنیم و حال مدیریت ما دانش محور شده است.

رییس انجمن مدیریت ایران ادامه داد: در بحث مبانی کلیدی مدیریت دانشی باید بگوییم که آن یک فراروش برای مدیریت و به کارگیری برای کسب وضعیت رقابت پایدار و بهره گیری هوشمندانه از دانش پایدار است.

به گفته وی، :همیشه ظرفیت های مدیریت دانشی برای آکادمیک آینده توسعه تعریف می شود و حتما باید بتواند آینده را پیش بینی کند و می توان گفت دانستن چرایی دانش است.

وی تصریح کرد : در یک تعریف دیگر، مدیریت دانشی عبارت است از ارتقای دانش یکپارچه جهت شناسایی مدیریت و مشارکت کلی جهت دانش اطلاعات. البته اقدامات یکپارچه، خود نیاز به دانش دارد، شناسایی، نیازبه دانش دارد و مدیریت مشارکتی دانش اطلاعاتی، نیاز به دانش دارد.

رییس دانشگاه خاتم  با بیان اینکه که تعریف دیگر مدیریت اینترنت است که سازماندهی، اشاره و بهبود ذخایر اطلاعات برای بهینه سازی تصمیم گیری و به حداکثر رساندن بهره وری در سازمان است، گفت: یکی از ویژگی های مدیریت دانش محور، ظرفیت سازی است حال این سوال پیش می آید که در چه زمینه هایی باید ظرفیت سازی انجام شود؟ خود این موضوع نیاز به دانش ظرفیت سازی دارد، یعنی باید بتوانیم در سطح سازمان ظرفیت خیلی قوی را ایجاد کنیم که در مجموع تاکید بر شایسته سالاری باشد.

قاسمی با اشاره به بحث سرآمدی سرمایه انسانی، خاطرنشان کرد: این بحث بسیار مهم است. به عنوان مثال در بانک پاسارگاد شاهد هستیم که مهم ترین سرمایه ما سرمایه انسانی است و آنچه در ترازنامه بانک ثبت شده دستمایه است و سرمایه نیست، سرمایه اصلی بانک، سرمایه انسانی است .

وی اخاطرنشان کرد: وقتی درمورد  سرمایه انسانی صحبت به میان می آید منظور، سرآمدی سرمایه انسانی است، بهره وری یعنی سرعت توسعه یک سازمان و تامین و تضمین توسعه پایدار در یک سازمان در حوزه توسعه دانایی وفناوری های نوین.

 

مدیرعامل بانک پاسارگاد با تاکید بر اینکه  ابعاد مدیریت دانشی در حوزه راهبردی شامل پیش بینی تحولات گسترده، انعطاف پذیر بودن سازمان و آینده نگر بودن آن است، تصریح کرد: علاوه بر آن ساختار باید پویا و متحول باشد.

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی در دانشگاه خاتم، رشته های فناوری همگرا تدریس می شود که در دنیا تنها چهار دانشگاه این رشته را ایجاد کرده اند، حتی در دانشگاه های داخل کشور ما این فناوری را نداریم. این موارد را با همکاری و مشارکت دانشگاه فرانسه در دانشگاه خاتم ایجاد کرده ایم. در این زمینه دانشجویان ما نیمی از واحد های خود را در ایران و نیمی دیگر را در فرانسه می گذرانند.

وی با اشاره به بحث کارکرد های مدیریت دانشی در سیستم های مختلف، اضافه کرد: این بحث از مدیریت دانشی فردی شروع می شود که در مورد افزایش اشتراک و مشارکت اجتماعی و در حوزه تیمی و ایجاد روحیه کار گروهی است، گفت: در حوزه سازمانی، افزایش ایجاد سازمان یادگیرنده و سرآمدی سازمانی، در حوزه افزایش توان ملی، بهره وری ملی در حوزه توسعه سرمایه انسانی و در بخش بین المللی، افزایش قدرت اقتصادی توسعه ملی است

 

رییس انجمن مدیریت ایران توضیح داد:.ارکان اصلی در موارد بالا، بهره وری هوشمندانه است و سازمانی که بتواند آن را تامین کند موفق خواهد بود. در این زمینه می توان به بخش فناوری همچنین یادگیری و نوآوری اشاره کرد..همانطور که شاهد هستید گروه مالی  پاسارگاد در حوزه ی فناوری، نو آوری و یادگیری یکی از گروه های پیشرو است.

 

قاسمی به بحث زیر ساخت های مدیریت دانشی نیز اشاره کرد و گفت: بحث بعدی نیز سرمایه ی فکری است که نیاز به تمرکز بیشتر دارد،عملا سرمایه فکری کل دانشی است که یک سازمان در فرایند هدایت کسب و کار آن را به کار می گیرد.

 

وی تاکید کرد: سرمایه فکری تنها محدود به دانش در دسترس افراد نمی شود بلکه شامل دانش دخیل شده در درون پایگاه داده ها، فرایند های کسب و کار و ارتباطات است. در واقع این سرمایه فکری را می توان از تاریخ ایجاد تشکیل یک سازمان تا روز حاضر و بلکه برای آینده ای که هنوز اتفاق نیفتاده است، تعریف کنیم .

 

مدیرعامل بانک پاسارگاد با اشاره به این نکته که درحوزه سرمایه فکری می توان به ارتباطات نیز اشاره کرد که خود شامل همه فرایند ها و دایره هایی می شود که معمولا در ترازنامه نشان داده نمی شود، اظهار داشت: متاسفانه هنوز نتوانسته ایم در سرمایه فکری گزینه ای را پیدا کنیم که بشود در ترازنامه یک سازمان آن را به صورت کمی نشان داد.

 

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید