۲۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری سالانه بر روی ۱۰۰ استارت آپ‌ جدید

کدخبر: ۳۰۶۸۶۹
گروه بنگاه‌ها: صندوق بذرمایه «۱۰۰ استارتاپ» برنامه دارد که هر سال بر روی ۱۰۰ استارتاپ حداقل ۲۰میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کند.
۲۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری سالانه بر روی ۱۰۰ استارت آپ‌ جدید

به گزارش اقتصادنیوز، علی زواشکیانی مدیر شرکت مشاوره مدیریت پم‌کو و هم‌بنیان‌گذار ایران نالج،در  همایش "۱۰۰ استارت آپ" که به منظور توسعه زیست بوم کارآفرینی کشور برگزار شد با اعلام این مطلب در  توضیح پلتفرم «۱۰۰ استارتاپ» گفت: این پلتفرم مجموعه‌ای متشکل از صندوق بذرمایه،‌ شبکه راهبری و سازمان پشتیبانی است.

وی در توضیح ساختار غیر متمرکز این پلتفرم افزود: در این پلتفرم تیم‌ها به 2 دسته محصول محور و سرویس محور تقسیم می‌شوند. در ادامه و پس از ثبت درخواست تیم‌ها، مرحله غربالگری اولیه انجام خواهد شد. مچ میکینگ(پیدا کردن راهبر مناسب)، داوری نهایی، انعقاد قرارداد و راهبری دیگر مراحل فرآیند سرمایه گذاری بر روی ایده در پلتفرم 100 استارت آپ است.

مدیر شرکت مشاوره مدیریت پم‌کو درباره اولویت‌های سرمایه گذاری این اکوسیستم نیز تصریح کرد: هوش مصنوعی، فین تک، سلامت الکترونیک دارو و تجهیزات پزشکی، معدن، نفت و انرژی، گردشگری، مدیریت و خدمات شهری، تولیدات شیمیایی و پلیمری، محیط زیست و فناوری‌های کشاورزی و بلاکچین، مهم ترین اولویت‌های سرمایه گذاری هستند.

بر اساس این گزارش، (سرمایه‌گذاری و بازار) و (راهبری و منتورینگ)، 2 پنل تخصصی این همایش بود که در هر کدام از آن‌ها، صاحب نظران موضوعات یاد شده به بحث و گفت و گو پرداختند.

1B9A0331

در پنل نخست که میثم زرگرپور مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه سیناتک، مدیر آن بود، شهاب جوانمردی مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ)، حمزه قطبی‌نژاد مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه بهمن، محمد عباسخانی مدیرعامل سرمایه‌گذاری جسورانه حرکت اول و حامد قنادپور مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا (ای-فردا)، هر یک به توضیح نحوه فعالیت شرکت‌های خود به منظور سرمایه گذاری بر روی استارت آپ‌ها پرداختند.

بنا بر این گزارش، محمد عباسخانی مدیرعامل سرمایه‌گذاری جسورانه حرکت اول، سخنران نخست این پنل، با بیان اینکه نزدیک به یکسال از فعالیت این مجموعه می‌گذرد، گفت: با توجه به سیاست‌های سرمایه گذاری شرکت و لزوم تمرکز بر روی فعالیت‌های حوزه خاص، "حرکت اول" تمرکز خود را در بحث سرمایه گذاری بر روی 6 حوزه گردشگری، خدمات مالی و بیمه، تجارت الکترونیک و تبلیغات، آموزش، رسانه و سرگرمی، حمل و نقل و سلامت گذاشته است.

شهاب جوانمردی مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ)، سخنران دوم این پنل، با اشاره به زمینه فعالیت‌های این مجموعه، گفت: عمده فعالیت‌های شرکت در حوزه سرمایه گذاری، به منظور توسعه و تکمیل زنجیره ارزش هلدینگ گروه مالی پاسارگاد و نیاز بازار است.

حامد قنادپور مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا (ای-فردا)، دیگر سخنران این پنل، با بیان اینکه تمرکز اصلی ما بر روی نوآوری در حوزه تجارت الکترونیکی است، افزود: در ارتباط فردا با نگاهی به آخرین تحولات دنیا در صنعت مالی و شناخت عمیق فضای بانکی و تجارت الکترونیکی در ایران، محصولاتی را طراحی کرده و توسعه می‌دهیم که می‌توانند در فضای زندگی دیجیتال ایرانیان تاثیر قابل توجهی داشته باشند.

حمزه قطبی‌نژاد مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه بهمن، با بیان اینکه تا کنون 40 سرمایه گذاری بر روی استارت آپ‌های ابتدایی (بذری و پیش بذری)، انجام داده‌ایم، گفت: در برنامه جدیدی که برای خود تعریف کردیم، به دنبال توسعه همکاری با شتاب دهنده‌ها هستیم.

بر اساس این گزارش، در پنل دوم این همایش با مدیریت امیر شکوهی نیا بنیان‌گذار شتابدهنده هاردتک، مهدی مظاهری مدیر سرمایه‌گذاری صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه سرو، رضا روحی هم‌بنیان‌گذار سرمایه‌گذاران نیک‌اندیش کارایا، سعید ذکایی مدیرعامل شرکت پارساپلیمر شریف و مونا ناصری هم‌بنیان‌گذار شتابدهنده بانا، به بحث و گفت و گو درباره افزایش کارایی شتابدهنده‌ها و تعریف دقیق راهبری یا منتورینگ پرداختند.

بنا بر این گزارش، رویداد 100 استارت آپ با حمایت سرمایه گذارانی از جمله موسسه دانش بنیان برکت، صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی ریاست جمهوری، شرکت پیشگامان امین سرمایه پاسارگاد (شناسا)  به منظور توسعه زیست بوم کارآفرینی کشور و کمک به استارت آپ‌ها نوپا شکل گرفته است.

 

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید