بهترین راه پولدار شدن! چقدر و چه مدت پس‌انداز برای آینده لازم داریم؟

کدخبر: ۲۱۱۴۲۵
اقتصاد نیوز: آیا می دانید اگر از 21 سالگی به مدت 10 سال 2 میلیون تومان (هر سال) پس انداز کنید وقتی 55 ساله شدید 220 میلیون تومان سرمایه دارید اما اگر از 35 سالگی به مدت 20 سال همان 2 میلیون تومان را ذخیره کنید تنها 95 میلیون تومان؟ بهترین میزان و مدت پس انداز برای پولدار شدن در کوتاه ترین زمان ممکن را یاد بگیریم!
بهترین راه پولدار شدن! چقدر و چه مدت پس‌انداز برای آینده لازم داریم؟

بهترین ترفند پولدار شدن پس انداز از همین حالا است! 

پشتوانه خانواده در دوره نیازمندی از ثروتی که اندوخته شده، تامین می‌شود. این امر نشانگر اهمیت تمرکز بر پس‌انداز مالی برای آینده است. در واقع، خانواده باید استقراض برای هزینه‌های فعلی را فراموش کرده، ذخیره برای مخارج آینده را در دستور کار خود قرار دهد. دو اصل در تولید ثروت برای خانواده نقش موثری دارند؛ هر چه زمان بیشتری صرف پس‌انداز برای آینده شود و هرچه میزان پس‌انداز بیشتر باشد، ثروت بیشتری تولید خواهد شد. تلفیق این دو اصل بهترین استراتژی ممکن برای هر خانواده است. زمانی‌که پروسه پس‌انداز بیشتر، در طول زمان طولانی‌تر اتفاق می‌افتد، به وضوح تولید ثروت با ضریب بیشتری افزایش خواهد یافت؛ بنابراین شروع زودهنگام، مسیر امنیت مالی خانواده را بسیار هموار می‌کند. برای مثال دو برادر دوقلو در نظر گرفته می‌شوند.

برادر اول، از ۲۱ سالگی به مدت ۱۰ سال ۲ میلیون تومان ذخیره می‌کند و پس از آن پس‌انداز را قطع می‌کند. اما برادر دوم از ۳۵سالگی آغاز به پس‌انداز سالانه ۲ میلیون تومان برای مدت ۲۰ سال می‌کند. در زمانی که این دو برادر ۵۵ ساله شوند کدام یک ثروت بیشتری تولید کرده است؟ در صورتی که سود سالانه‌ای که به حساب پس‌انداز این دو تعلق می‌گیرد بین ۸ تا ۹ درصد در نظر گرفته شود، برادر اول با ۱۰ سال ذخیره، ۲۲۰ میلیون تومان سرمایه دارد و برادر دوم که به مدت ۲۰ سال همان مبلغ را پس‌انداز کرده، تنها ۹۵ میلیون تومان ثروت دارد. اینجا است که اهمیت شروع زودهنگام پس‌انداز قدرت خود را به نمایش می‌گذارد.

راهکار مدیریت پول

خانواده باید هدف خود را برای میزان بودجه مازادی که نیاز دارد مشخص کند؛ چراکه در مواقع بروز نیاز‌های ناگهانی اهمیت ذخیره این اعتبار دوچندان حس خواهد شد. در این مسیر، خانواده باید بهینه‌ترین سرویس مالی را انتخاب کند؛ سرویسی که هم مطمئن باشد و هم بازدهی مناسبی داشته باشد. اینکه مازاد بودجه خانواده در چه صندوق یا بازاری سرمایه‌گذاری شود، نیازمند دسترسی به اطلاعات، داشتن علم کافی برای تصمیم‌گیری و مهم‌تر از همه رصد درآمد‌ و هزینه‌ها است. خانواده در راستای مدیریت قدرتمند اعتبار باید پول در گردش خود را تحت نظر داشته باشد، گزارش دقیقی از نقدینگی ورودی و خروجی به ثبت برساند و در آخر، همواره موقعیت خود را نسبت به پیش‌بینی یا هدف گذاشته ‌شده مورد سنجش قرار دهد.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید