صاعقه فیوز را پراند و چهار زن در بیمارستان اهواز فوت کردند
به گزارش اقتصادنیوز، به نقل از سایت طلا؛ غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان در جلسه ستاد مدیریت بحران خوزستان که امروز ۲۶ آذر (۱۷ دسامبر) برگزار شد، درباره علت مرگ چهار زن بستری در بیمارستان امام خمینی شهر اهواز، گفت که همه چیز از یک صاعقه شروع شد و بعد یکی از فیوزهای بیمارستان قطع شد. در حالی که برق منطقه قطع نبوده است. اما دستگاههای بخش مراقبت های ویژه خاموش شدند و چهار بیمار فوت کردند.
به روایت استاندار خوزستان، تنها یک فیوز مشکل ساز شد و دستگاه برق اضطراری و UPSهایی که از قبل تهیه شدند هم درست و به موقع عمل نکردند و دستگاههای بخش ICU خاموش شدند.
در همین حال کیانوش جهانپور، مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت در گفتگو با ایلنا، دلیل مرگ این چهار شهروند زن را بارندگیهای اخیر و برخی آسیبهای وارد شده به بیمارستانهای شهر اهواز دانست.
فوت چهار زن در بیمارستان امام شهر اهواز در حالی امروز رسانهای شده که مردم اهواز و کاربران شبکههای اجتماعی هنوز درباره مرگ مشکوک چهار دانشجو طی هفتههای اخیر در این شهر سخن میگویند و خواستار اطلاعرسانی شفاف مسئولان وزارت علوم و بهداشت هستند.
"دستگاهها به موقع آزمایش و کنترل نمیشوند"
شریعتی با اشاره به اینکه دولت وظیفه خود را برای تامین برق اضطراری انجام داده است، وجود نقطهضعفهایی در عملکرد و مدیریت زیرمجموعه خود را تایید کرد و گفت که در برخی موارد کارشناسان، این دستگاهها را از قبل بررسی و آزمایش نکردهاند.
استاندار خوزستان همچنین بر پیگیری موضوع تاکید کرد و گفت که افراد مقصر در این حادثه باید بازخواست و شرایط به گونهای مدیریت شود تا حوادث مشابه تکرار نشود.
جهانپور، مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت هم گفت اگر گزارشها نشان دهد علت مرگ این چهار زن، کاهلی و بیمبالاتی کارکنان و یا نقص فنی باشد، مطابق با مقررات رفتار میشود.
نهادهای امنیتی و کیکهای آلوده
جهانپور، مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت همچنین درباره فرجام بررسیهای وزارت بهداشت در مورد وجود قرصهای مکشوفه در مواد غذایی بار دیگر تاکید کرد که این اتفاق با قصد خرابکاری صورت گرفته و ارتباطی به سازمان غذا و دارو یا کنترل تولیدات غذایی ندارد.
او ورود نیروهای انتظامی و امنیتی به پرونده قرصهای آلوده کشف شده در مواد غذایی را ضروری دانست و تاکید کرد، حتی اگر علت وجود قرصها در موادغذائی کشف شود، وزارت بهداشت صلاحیت اظهارنظر درباره آن را نخواهد داشت و نهادهای امنیتی و قضایی باید گزارش بدهند.
سعید نمکی، وزیر بهداشت هم موضوع کیکهای آلوده در ایران را "امنیتی" خوانده بود. نمکی گفت، جاسازی قرص در کیکها با هدف "تشویش اذهان عمومی و تخریب صنعت غذایی" انجام شده است. در هفتههای اخیر، خبرهایی از مسمومیت دهها کودک به خاطر مصرف این کیکها منتشر شده است.