چرا آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در ایتالیا بالاتر از ایران است؟

کدخبر: ۳۳۰۵۸۰
اقتصادنیوز: مرکز مبارزه با شایعات سایبری به این ابهام که چرا آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در ایتالیا بالاتر از ایران است، پاسخ داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، بنابر اعلام مرکز مبارزه با شایعات سایبری، مدتی است برخی کانال‌های تلگرامی و صفحات توییتری و اینستاگرامی که عمدتا هم وابستگی‌هایی به بعضی گروه‌های معارض با انقلاب اسلامی دارند، با مقایسه آمار بالای تلفات ناشی از کرونا در ایتالیا با ایران، با انتشار شایعاتی، مدعی می‌شوند که ایتالیا بدون پنهان کاری، آمار مرگ و میر را صحیح اعلام می‌کند، اما دولت ایران، مشغول پنهان کاری ست و آمار را با صداقت اعلام نمی‌کند.

در ادامه مروری کوتاه می‌کنیم بر دلایل آمار مرگ و میر بالای ایتالیا در اپیدمی کرونا

۱. کمبود شدید دستگاه‌های تنفسی و امکانات بهداشتی کنترل و درمان کروناویروس:

براساس گزارش های خبری منتشر شده در رسانه های ایتالیایی، در طول سه هفته گذشته که شناسایی اولین نمونه ابتلا به کرونا در ایتالیا می‌گذرد تا امروز که این کشور رتبه دوم در میزان بالای مبتلایان را به خود اختصاص داده، سیستم پزشکی ایتالیا از تعداد بیماران اشباع شده و با کمبودهای جدی در امکانات پزشکی و درمانی مواجه است.

چند روز پیش، نشریه نیویورک تایمز با انتشار گزارشی از وضعیت نظام پزشکی و سلامت ایتالیا، از کمبود شدید دستگاه‌های تنفسی لازم برای درمان بیماران مبتلا به کرونا خبر داد و به نقل از یکی از مقامات مدیریت شهری در ایتالیا نوشت: پزشکان مجبورند تصمیم بگیرند که بسیاری از بیماران مسن را به دلیل تعداد بالای مبتلایان و کمبود امکانات درمان نکنند.

همچنین یکی از مقامات بهداشت و درمان ایتالیا نیز گفت که گروه پزشکی تحت امر وی، دستورالعمل‌هایی تهیه کرده که مخصوص دوران جنگ است و در آن ذکر شده است که مراقبت‌های فوری و امکانات درمانی به بیماران با بیشترین شانس درمان تعلق می‌گیرد و این افراد در اولویت هستند.

۲. بحرانی به اسم جمعیت مسن ایتالیا و میانگین سنی بالای مبتلایان:

براساس اطلاعات پزشکی منتشرشده درباره ویروس کرونا، یکی از خطرناک ترین گروه های اجتماعی که در معرض ابتلا به این ویروس قرار دارند و در صورت ابتلا، احتمال فوت آنان بسیار بیش از بقیه است، سالمندان هستند.

طبق آمارهای منتشرشده توسط دولت ایتالیا هم، میانگین سنی مردم ایتالیا ۴۴ سال است که رتبه دوم را میانگین سنی بالا در بین کشورهای دنیا دارد و در واقع ایتالیا با بحرانی به نام جمعیت مسن و سالمند مواجه است.

به گزارش نشریه بلومبرگ، میانگین سنی افراد آلوده به کرونا در ایتالیا ۶۳ سال و میانگین سنی جانباختگان این بیماری در این کشور، ۷۹.۵ سال است. همچنین حدود ۹۹ درصد از مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای همچون فشارخون بالا، دیابت و بیماری‌های قلبی دچار بوده‌اند.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید