راه اندازی 3 هزار تخت در جنوب تهران تا آخری دولت دوازدهم
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ قاسم جانبابایی معاون وزیر بهداشت در حاشیه بهرهبرداری از بیمارستان شهید سلیمانی تویسرکان عنوان کرد: اجرای طرح تحول نظام سلامت موجب افزایش کمی و کیفی زیر ساختهای حوزه بهداشت و درمان در سراسر کشور شد که استان همدان و شهرستان تویسرکان نیز بهرهمندی بالایی از آن پیدا کردند.
وی افزود: سیاستهای هشت ساله دولت یازدهم و دوازدهم سبب رقم خوردن خدمات زیادی در حوزه بهداشت و درمان شد و اکنون مدیریت خوب کرونا در کشور نتیجه همان سیاستهای اثرگذار دولت است.
جانبابایی با بیان اینکه علاوه بر ساخت و راهاندازی بیمارستان شهید سلیمانی، در مجموع ۳۲ خانه بهداشت روستایی و مرکز جامع سلامت بر اساس طرح تحول نظام سلامت در شهرستان تویسرکان بهسازی یا نوسازی شد بیان کرد: برای این طرحها اعتباری افزون بر ۱۴ میلیارد تومان هزینه شد.
معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: فارغ از سیاسی کاری باید بگویم که مفتح نماینده مردم تویسرکان در مجلس در ساخت و سرعت بخشی به مراحل اجرایی بیمارستان شهید سلیمانی از اثرگذاری ویژه ای برخوردار بود.
وی با اشاره به روند مدیریت کرونا در استان همدان تصریح کرد: استان همدان یکی از آلودهترین استان ها از نظر شیوع ویروس کرونا بود اما انصافاً با مدیریت خوب مسئولان استان، میزان فوتیهای کرونایی نسبت به شدت پیک آن در استان کم است.
جان بابایی به افزایش یک هزار تخت بیمارستانی اعم از تخت های بیمارستانی معمولی، خاص و ویژه در استان همدان در قالب طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و گفت: تکمیل و بیش از یک هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی دیگر در استان همدان در دست اجرا است.
وی افزود: بیمارستان بعثت همدان به یکی از بزرگترین مراکز درمانی سرطانی در کشور تبدیل خواهد شد که علاوه بر مردم استان همدان می تواند به مردم استانهای مجاور نیز خدماترسانی کند.
جان بابایی اظهار داشت: این در حالی است که اضافه کردن ۱۵ هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت زیر ساختهای حوزه بهداشت و درمان را خواهیم داشت و این روند ادامه دارد.
وی متذکر شد: اکثر بیمارستانهایی که در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهند رسید در مناطق محروم و استانهای مرزی مانند بیمارستانهای سراوان، ایرانشهر و استانهای خوزستان، ایلام، کردستان و آذربایجان غربی قرار دارند.
جانبابایی گفت: همچنین تا پایان دولت دوازدهم سه هزار تخت در مناطق جنوب تهران که از مناطق محروم به شمار میروند وارد چرخه خدماترسانی میشوند.
وی تأکید کرد: امسال توانستیم بیشترین میزان دستگاههای تشخیصی مورد نیاز مراکز درمانی کشور را تأمین کنیم.
معاون وزیر بهداشت بیان کرد: در ابتدای تشخیص ورود کرونا به کشور تنها از یک آزمایشگاه تخصصی برخوردار بودیم اما اکنون تعداد این آزمایشگاه ها به بیش از ۳۰۰ آزمایشگاه رسیده است.
وی گفت: کیتهای آزمایشگاهی مربوط به کرونا را به میزانی در داخل کشور ایجاد کردهایم که به هر میزان که خواهیم میتوانیم آزمایش انجام دهیم.