ویزای کار استرالیا | آشنایی با یک روش مناسب
از این رو اگر در حرفه یا زمینههای کاری در صنایع مختلف، مهارت و تجربه یا دانش کافی دارید، میتوانید در بازار کار استرالیاییها برای خود جایی باز کنید و از طریق ویزای کار استرالیا به این کشور کنید. برای مثال در مشاغل مختلف در رشتههای: ساختوساز، مهندسی، درمان، آموزش و خدمات، فرصتهای شغلی بسیار خوبی برای مهاجران نقاط مختلف دنیا از جمله ایرانیها وجود دارد.
انواع ویزای کار استرالیا
ویزای کار استرالیا که در اداره این کشور با نام Working and Skilled Visas معرفی شده، زیرشاخهها یا ساب کلس های متفاوتی دارد که متقاضیان میتوانند با احراز شرایطی که برای هر یک از این ویزاها تعریف شده، برای دریافت آن اقدامات لازم را انجام دهند.
ویزای کار 189 استرالیا
ویزای کار 189 استرالیا یکی پر طرفدارترین ویزا های کار در استرالیا است که افراد میتوانند در صورت اخذ آن از همان ابتدا را در این کشور به دست آورند. برخی از شرایط ویزای کار 189 استرالیا عبارتند از:
-
شرایط سنی کمتر از 45 سال
-
وجود مهارت و تخصص شما در فهرست مشاغل مورد نیاز استرالیا
-
دریافت دستکم 65 امتیاز از جدول امتیاز بندی ویزای کار استرالیا
-
داشتن مدرک سطح 6 آیلتس و یا معادل آن در دیگر آزمون های مورد تایید استرالیا
-
سوابق کاری شما باید توسط سازمان های ارزیاب مدارک استرالیا مورد ارزشیابی مثبت قرار گیرد
ویزای کار 190 استرالیا
ویزای کار 190 استرالیا نیز یک ویزای امتیازی محسوب میشود و تنها تفاوت آن با ویزای کار 189 استرالیا در این است که متقاضی باید یک اسپانسر ایالتی داشته باشد. ویزای کار 190 استرالیا ویزایی با شرایط اسپانسر ایالتی است و به متقاضیان خود این اجازه را میدهد که با کسب حداقل 60 امتیاز و دریافت 5 امتیاز اسپانسر ایالتی به امتیاز 65 برسند و برای ویزای کار 190 استرالیا اقدام کنند.
ویزای کار 491 استرالیا
ویزای کار 491 استرالیا یک ویزا با شرایطموقت برای مناطق مشخص شده استرالیا استو این ویزا مناسب متقاضیانی است که نتوانستهاند امتیاز لازم را برای ویزای کار 189 یا 190 استرالیا کسب کنند. این متقاضیان میتوانند با کسب 50 امتیاز و از سویی با 15 امتیاز اسپانسری مناطق خاص و یا اقوام ساکن در مناطق خاص استرالیا به حداقل امتیاز 65 برسند تا بتوانند برای ویزای کار 491 استرالیا اقدام کنند.
این ویزا با شرایط موقت به دارندگان خود این اجازه را میدهد تا به مدت 5 سال در استرالیا زندگی و کار کنند و پس از گذشت سه سال از آغاز، در صورتی که فرد مهاجر شرایط لازم را کسب کرده باشد، میتواند برای دریافت یک ویزای دائم اقدام کند.
ویزای کار 476 استرالیا
ویزای کار 476 استرالیا را هم در ذیل ویزاهای کار و هم در زمره ویزاهای مهارت یا تخصص معرفی کردهاند. این ویزا همچنین با نام ویزای فارغ التحصیلان دانشگاه های خاص شناخته میشود.
استرالیا در فهرستی، 36 دانشگاه مورد تایید خود را در دنیا اعلام کردهاست که خوشبختانه دو دانشگاه تهران و امیرکبیر نیز از جمله دانشگاههای عنوان شده در این فهرستاند. از این رو این اداره به فارغ التحصیلان رشتههای مهندسی از این دو دانشگاه، این اجازه را میدهد که برای دریافت ویزای کار استرالیا از طریق ویزای کار 476 اقدام کنند و موقت 18 ماهه استرالیا را به دست بیاورند. همچنین متقاضیان این ویزا می توانند بعد از کسب شرایط لازم برای دائم استرالیا اقدام کنند.
ویزای استعدادهای درخشان استرالیا
ویزای استعدادهای درخشان استرالیا از نوع ویزای دائمی استرالیا است. این ویزا برای افرادی طراحی شده که به دلیل دستاوردهای استثنائی و برجسته در سطح ملی یا بینالمللی در یکی از شاخههای هنر، ورزش، حرفه و یا تحقیق و دانشگاه شناخته شدهاند. ویزای تلنت به شما و اعضای خانواده وابسته شما اجازه میدهد تا به عنوان
دائم در این کشور زندگی و کار کنند. امکان تحصیل در مدارس یا دانشگاههای استرالیا، دریافت کارت بیمه رایگان پزشکی مدیکر Medicare، دریافت شرایط شهروندی استرالیا و امکان دسترسی به برخی تسهیلات تامین اجتماعی _ منوط به دوره انتظار _ از جمله مزیتهای ویزای استعدادهای درخشان استرالیا به شمار میرود.
برای کسب ویزای استعدادهای درخشان استرالیا شما به نامینیشن Nomination نیاز دارید. نامینیشن، فرایندی است که طی آن، یک نامینیتور Nominator شما را به عنوان فردی با استعداد برجسته توصیه می کند. همچنین نامینیتور شخص یا سازمانی است که در زمینه تخصص شما دارای اعتبار ملی در استرالیا باشد. نامینیتور می تواند یکی از این موارد باشد: یک شهروند استرالیا، ساکن دائم استرالیا، یک شهروند واجد شرایط نیوزلند یا یک سازمان استرالیایی.
تحصیل در کشور استرالیا
تحصیل در استرالیا آرزوی بسیاری از دانشجویان ایرانی است. اما باید بدانید که رسیدن به این آرزو چندان مشکل نیست و میتواند گزینه بسیار خوبی برای تحصیل شما باشد. همچنین امکان ورود به بازار کار پس از تحصیل در دانشگاههای کشور استرالیا وجود دارد که انجام این کار برای دانشجویان ایرانی در داخل ایران غیر قابل تصور است. اگر قصد اخذ دائم پس از تحصیل را دارید میتوانید بعد از 4 سال کار کردن در کشور استرالیا به این هدف دست پیدا کنید.
برای تحصیل در دانشگاهها و مدارس کشور استرالیا هیچ محدودیت وجود ندارد که میتوان این قابلیت را یکی از بزرگترین مزایای تحصیلی به این کشور دانست. در کشور استرالیا بیش از 22 هزار رشته تحصیلی و 1200 موسسه آموزشی وجود دارد که قدرت انتخاب را برای تحصیل در این کشور افزایش میدهد.
هزینه تحصیل در کشور استرالیا با توجه گروه تحصیلی متفاوت است و در مقاطع گوناگون نیز باید مبالغ مختلفی را بابت تحصیل خود بپردازید. برای مثال رشتههای علوم انسانی شهریه بسیار کمتری نسبت به رشتههای پزشکی دارند. به طور کلی میانگین شهریه در مقاطع مختلف به شرح زیر است:
• 15 تا 33 هزار دلار استرالیا برای مقطع کارشناسی با همان لیسانس
• 20 تا 37 هزار دلار استرالیا برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد
• 14 تا 37 هزار دلار استرالیا برای دریافت مدرک دکترای تخصصی
همچنین برای اخذ پذیرش دانشگاههای استرالیا و دریافت بورسیه تحصیلی باید شرایطی را نیز داشته باشید. به طور مثال نباید گپ تحصیلی شما از حد مشخصی بیشتر باشد. سابقه تحصیلی و مدرک زبان متاقضی نیز در هنگام پذیرش از اهمیت ویژهای برخوردار است.
سخن پایانی
استرالیا سرزمین فرصت های طلایی است و راههای گوناگونی را از طریق ویزاهای متعدد، پیش روی متقاضیان قرار داده است. کافی است با توجه به امکانات، تحصیلات، تواناییها و مهارتهای خود، ویزایی را که برای شما مناسب است انتخاب کنید و در این راه از توصیه مشاوران متخصص در این زمینه بهرهمند شوید تا امکان زندگی، کار، تحصیل و تفریح در این کشور پهناور و توسعه یافته را به دست آورید.
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.