10 نکته ضروری برای افزایش طول عمر باتری گوشی
گوشیهای هوشمند به ما امکان میدهند که بهراحتی در طول روز چندین کار را با آنها انجام دهیم. بااینحال، این امر تا زمانی است که عمر باتری گوشی به اتمام نرسیده باشد. علیرغم اینکه شرکتهای سازنده تراشهها و فروشندگان نرمافزار، محصولات خود را برای عمر بیشتر باتری بهینه میکنند.
اما واقعیت این است که ما بیش از پیش از گوشیهای خود استفاده میکنیم و این مسئله باعث میشود که عمر باتری گوشی چندان دوام نداشته باشد. به همین دلیل، ما قصد داریم شما را در این مقاله با چند نکته ضروری آشنا کنیم تا با استفاده از آنها طول عمر باتری گوشی خود را افزایش دهید.
1. ببینید چه چیزی از باتری گوشی استفاده میکند
قبل از اینکه بخواهید مانع از کاهش قابلتوجه عمر باتری گوشی شوید، بهتر است در وهله اول بدانید که چه چیزی شارژ باتری گوشی شما را مصرف میکند. برای این کار کافی است به قسمت Settings و سپس Battery بروید تا گزارشی در مورد سلامتی باتری و برنامههایی که از آن بیشتر استفاده میکنند دریافت کنید. گوشی وان پلاس نیز از این قابلیت برخوردار است.
بنابراین، اگر میخواهید گوشیای تهیه کنید که هم عمر باتری خوبی داشته باشند و هم بتوانید طول عمر باتری آن را تنظیم کنید گوشیهای وان پلاس، گزینههای مناسبی هستند. برای خرید بهترین موبایل وان پلاس تنها لازم است کمی تحقیق کنید تا آن را با قیمت مناسب تهیه کنید.
2. روشنایی صفحهنمایش گوشی را کاهش دهید
این راهکار میتواند به افزایش قابلتوجه طول عمر باتری کمک بسیار زیادی کند و بهخصوص برای گوشیهایی مفید است که صفحهنمایش بزرگ و واضحتری دارند. سعی کنید روشنایی گوشی را بر روی 75 درصد یا کمتر تنظیم کنید و وقتی در زمان ظهر در بیرون از خانه هستید، روشنایی آن را بر روی 100 درصد تنظیم کنید. برای ایجاد این تغییرات کافی است که از بخش Settings به Display و سپس Brightness level بروید و سطح روشنایی گوشی را تغییر دهید.
Adaptive Battery .3 را روشن کنید
به قسمت Settings، سپس Battery و پس از آن، Adaptive Battery بروید و آن را فعال کنید. این ویژگی بسیار مفید از تخلیه شارژ بیشازحد توسط برنامههایی که از آنها زیاد استفاده نمیکنید جلوگیری میکند. این قابلیت به شما امکان میدهد که بررسی کنید کدامیک از برنامهها بیشترین شارژ گوشی را میگیرند و از سوی دیگر، به شما در حل مشکل تخلیه شارژ گوشی کمک میکند.
4. برنامههایی که در پسزمینه در حال اجرا هستند را متوقف کنید
حتی اگر به باتری تطبیقی دسترسی ندارید، باز هم میتوانید بررسی کنید که چه برنامههایی در پسزمینه در حال اجرا هستند و سپس میتوانید مواردی که به آنها نیازی ندارید را حذف کنید. برای دسترسی به این ویژگی در Android Pie تنها کافی است که از پایین صفحه به بالا بکشید اما در نسخههای قدیمیتر اندروید باید یک دکمه اختصاصی در یک طرف دکمه Home را پیدا کنید.
5. Always-on Display را روشن کنید
مدتی است که سازندگان گوشیها قابلیت Always-on Display را در گوشیهای خود در نظر گرفتهاند. این قابلیت باعث میشود زمان، تاریخ و آیکونهای نوتیفیکشن حتی زمانی که صفحهنمایش گوشی خاموش است نمایش داده شوند. برای انجام این کار از حداقل میزان شارژ باتری استفاده میشود و درعینحال، باعث میشود که دیگر نیاز نداشته باشید دائما گوشی خود را روشن کنید. برای دستیابی به این قابلیت لازم است در بخش Settings به Display و سپس Advanced بروید و پس از آن در قسمت Glance view مدت زمان Glance را بررسی کنید.
6. رزولوشن صفحهنمایش را کاهش دهید
همه گوشیها به شما اجازه تنظیم رزولوشن صفحهنمایش را نمیدهند اما گوشیهای پرچمداری که به نمایشگرهای Quad-HD+ مجهز هستند، بهصورت پیشفرض بر روی Full-HD+ تنظیم شدهاند. این امر باعث میشود که گوشی به انرژی کمتری برای نمایش تصاویر نیاز داشته باشد.
برای تنظیم وضوح صفحهنمایش کافی است در قسمت Settings و سپس Display بروید و پس از آن Screen resolution را تغییر دهید. گوشی a32 galaxy سامسونگ نیز به چنین قابلیتی مجهز است. گوشی A32s نهتنها از 4G پشتیبانی میکند، بلکه مشخصات و قیمت مناسبی نیز دارد که برای بررسی قیمت آن لازم است قیمت روز گوشیها را بررسی کنید.
7. Dark Mode را فعال کنید
Dark Mode باعث میشود که گوشی پیکسلهای کمتری را روشن کند و درنتیجه، انرژی کمتری مصرف کند. این قابلیت فشار روی چشمها و تخلیه شارژ باتری را کاهش میدهد. بسیاری از گوشیهای دارای نسخههای سفارشی اندروید از قبل از این ویژگی پشتیبانی میکنند که از میان آنها میتوان به گوشیهای سامسونگ و جدیدترین Mi 9 شیائومی اشاره کرد. برای اینکه ببینید گوشی شما از این قابلیت برخوردار است یا خیر، تنظیمات صفحهنمایش گوشی را بررسی کنید.
8. صدا را کاهش دهید
هرچه تلفن شما با صدای بلندتری زنگ بخورد و هرچقدر صدای بیشتری پخش کند، باتری آن سریعتر تمام میشود. برای تنظیم صدای گوشی میتوانید از دکمههای تنظیم صدای گوشی استفاده کنید یا به بخش Settings و سپس Sound بروید و در آنجا میزان صدای رسانه، صدای تماس و صدای زنگ را کاهش دهید.
9. لرزش یا ویبره گوشی را خاموش کنید
لرزش گوشی برای اطلاع از نوتیفیکیشنها و تماسهای دریافتی بسیار عالی است اما وقتی که گوشی شما سایلنت نیست آیا واقعا به آن نیاز دارید؟ برای اینکه گوشی بلرزد، انرژی لازم است. بنابراین، برای اینکه عمر باتری گوشی را افزایش دهید بهتر است آن را خاموش کنید. این گزینه در قسمت Settings و سپس Sound قرار دارد.
10. حالتهای صرفهجویی در مصرف انرژی را فعال کنید
فعال کردن حالتهای صرفهجویی در مصرف انرژی باعث میشود که گوشی مصرف شارژ باتری را مدیریت کند. برای مثال، ممکن است گوشی از بهروزرسانی برنامهها در پسزمینه جلوگیری کند، نور صفحهنمایش را کاهش دهد، انیمیشنهای روی نمایشگر را غیرفعال کند و لرزش گوشی را خاموش کند.
درنهایت، یکی از کلیدیترین ویژگیها در گوشیهای هوشمند، طول عمر باتری آنهاست. این ویژگی بهخصوص، زمانی مهم است که از گوشی استفاده زیادی داشته باشید و برای مثال، با آن بازی کنید، فیلم ببینید یا عکاسی کنید.
اگرچه برخی گوشیها دارای عمر باتری کمتری هستند اما این بدین معنی نیست که نمیتواند طول عمر آنها را افزایش داد. شما میتوانید با استفاده از راهکارهایی که در این مقاله مطرح شد بهراحتی از تخلیه سریع شارژ باتری گوشی خود پیشگیری کنید و با نگرانی کمتری با گوشی کار کنید.
نویسنده: مینا معین اسلام
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.