طعنه رسایی به مسعود پزشکیان+ عکس

کدخبر: ۶۹۶۲۵۹
اقتصادنیوز: حمید رسایی توئیتی خطاب به مسعود پزشکیان منتشر کرد.
طعنه رسایی به مسعود پزشکیان+ عکس

عضو جبهه پایداری، به موضوعاتی همچون قانون عفاف و حجاب، رفع فیلترینگ، شایعات درباره حمید رسایی و انتصاب محمدجواد ظریف، اشاره کرد.

غلامحسین رضوانی، نماینده مجلس و عضو شورای مرکزی جبهه پایداری، امروز -15 دی ماه- به موضوعاتی از قبیل دفاع و ساختار جبهه پایداری، حق استیضاح، رفع فیلترینگ، قانون عفاف و حجاب و موضع‌گیری نسبت به حمید رسایی و محمدجواد ظریف اشاره کرد.

 

رسایی عضو جبهه پایداری نیست

رضوانی در خصوص شائبه برخی کارشکنی‌ها درخصوص وفاق ملی در دولت پزشکیان گفت: جبهه پایداری ارکان خاص خود یعنی رئیس شورا، دبیرکل، سخنگو و... را دارد و من به‌عنوان شخص خودم و یکی از اعضا صحبت می‌کنم.

او در دفاع از جبهه پایداری به «چند ثانیه» گفت: آنچه در مورد پایداری گفته می‌شود، بعضا از کم اطلاعی و بی‌خبری است و ممکن است ناشی از تحت تاثیر قرار گرفتن بعضی افراد باشد که می‌توانیم از آن به‌عنوان تاثیرپذیری از امپراتوری دروغ یاد کنیم. وقتی کسانی که بعضا نه تنها جزو جبهه پایداری نیستند و  بلکه جزو مخالفین سر سخت پایداری هستند، اگر اینها مواضعی در جهتی که باب میل اینها نیست اتخاذ کنند می‌گویند فلانی پایداری است. باید این دروغ گفتن ها ریشه‌یابی شود که علت آن چیست؟

او ادامه داد: اگر به اخبار رسمی  مراجه کنید خواهید دید آقای رسایی جزو جبهه پایداری نیست و خودش هم ادعای عضویت در جبهه را ندارد ولی عده‌ای اصرار دارند خلاف واقع بگویند و بنویسند. تمام کسانی که به گفتمان انقلاب اسلامی باور دارند هم‌فکر ما هستند؛ ولی مگر هم هم‌فکری مسئول سخنان و عملکرد هر هم‌فکر دیگری است.

طعنه رسایی به مسعود پزشکیان

حمید رسایی در سیزدهم دی ماه طی توئیتی خطاب به مسعود پزشکیان نوشت: «پزشکیان در همایش کارگزاران گزینش کشور: چطور ممکن است کسی که دانش و تجربه آن را ندارد، مسئولیت‌های کلیدی را در دست بگیرد؟ جواب: چرا نمیشه، خود شما این کار را کردی!»

امروز برخی از رسانه‌ها نسبت به این سخنان رسایی موضع گرفتند. «عصر ایران» در این خصوص نوشت: «به نظر می‌رسد برخلاف آنچه پزشکیان گفته، می‌شود فردی بدون هیچ تجربه ای به مدیرکلی برسد. نمونه‌اش شخصی است به نام حمید رسایی که بدون تجربه خاصی ناگهان در دوران محمود احمدی نژاد، با حکم حسین صفار هرندی، وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شد "مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم"!»

این رسانه در ادامه نوشت: «مسعود پزشکیان قبل از این که رئیس‌جمهوری شود، در سال 1364 پزشک بود، یعنی زمانی که ریش و سبیل‌های رسایی تازه داشتند، سبز می‌شدند. سال‌ها رئیس بیمارستان و نیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی بود. سپس به‌عنوان وزیر بهداشت وارد کابینه شد و بعد از آن، 16 سال عضو پارلمان بود و سال‌ها نائب رئیس مجلس شورای اسلامی. پس او کسی است که دارای عالی‌ترین مدرک دانشگاهی (دکترا آن هم از نوع غیر سهمیه ای) است؛ سال‌ها کار دولتی کرده، وزیر و عضو کابینه بود، نماینده مجلس و نائب رئیس آن بوده است.»

رسایی

جبهه پایداری در مقابل ظریف

رضوانی درخصوص ظریف هم عنوان کرد: جبهه پایداری در مورد آقای ظریف موضعی نگرفته، اصلا جبهه پایداری ظریف را عددی حساب نکرده که علیه ایشان موضع‌گیری کند و بحث شخصی نداشته. اما خودش بر خلاف واقع ادعا می‌کند که پایداری با اومخالفت کرده؛ اگر می‌تواند شواهد مستندی ارائه کند، البته پایداری اصرار داشته و دارد که قوانین و از جمله قانون مربوط به مشاغل حساس رعایت شود و تخلف قانونی دولت در این مورد را محرز می‌داند.

حمله به ظریف از روز اول

جدال بر سر انتصاب ظریف در قامت معاونت راهبردی ریاست‌جمهوری میان مجلس و دولت از زمان روی کار آمدن دولت چهاردهم آغاز شد. سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در سوم دی از ارسال نامه‌ای توسط رییس این کمیسیون مبنی بر ابطال حکم محمدجواد ظریف، معاونت راهبردی ریاست جمهوری خبر داد.

علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در 10 آذر در گفت‌وگویی در شبکه دوم سیما، با اشاره به لایحه انتصاب در مشاغل حساس گفت: افرادی که فرزند یا همسرشان تابعیت خارج از کشور را دارند، نمی‌توانند مسئولیتی بگیرند؛ آقای ظریف هم نمی‌تواند مسئولیتی بگیرد. انتصاب او در دولت غیرقانونی است.

لایحه اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس که به دلیل انتصاب محمدجواد ظریف به عنوان معاون رئیس‌جمهوری مورد انتقاد قرار گرفته، در جلسه هفتم آذر بهارستان، با رای منفی 207 نماینده در مجلس مواجه شد. 

استیضاح حق نمایندگان است

استیضاح حق قانونی نمایندگان است ولی اینکه آن را صرفا منتسب به پایداری و گروه خاصی بکنند بیانگر نوعی تفکر مستبدانه و متضمن اهانت به نمایندگان به منظور ارعاب و اهداف ناسالم دیگر است.

قانون حجاب لازم‌الاجرا است

این عضو جبهه پایداری درباره قانون عفاف و حجاب نیز گفت: حرف جبهه پایداری در این خصوص، این است که این قانون بین سه قوه رفت و آمد شده و به شورای نگهبان هم رفت و برگشت داشته، حالا عده‌ای می‌گویند، نباید ابلاغ شود که باید دلایل خود را بگویند. اما در این مورد جبهه پایداری چه حرکتی کرده که معنایش این باشد که جبهه پایداری دخل و تصرفی داشته است. اگر مبنا قانون است، قانون طبق معمول باید ابلاغ شود. به‌نظر من وقتی مراحل یک قانون طی و لازم الاجرا شد، همه باید اجرا کنند و بهانه‌جویی نکنند.

مسعود پزشکیان در دومین گفت‌وگوی تلویزیونی خود در 12 آذر نسبت به قانون حجاب انتقاداتی داشت و عنوان کرد: «از نظر من که باید این قانون را اجرا کنم، خیلی از مسائل در این قانون جای سؤال دارد.»

با هر تصمیم قانونی موافق هستیم

غلامحسین رضوانی دباره رفع فیلترینگ نیز گفت: در مورد رفع فیلترینگ هم آنچه که هست جبهه پایداری همیشه مدافع کلیه تصمیمات قانونی مراجع قانونی بوده، هست و خواهد بود. ما با هر تصمیم قانونی موافق هستیم.

اشار او به گام نخست دولت پزشکیان در خصوص رفع فیلترینگ است. سومین جلسه شورای عالی فضای مجازی در دولت چهاردهم به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری و با حضور سران قوای مقننه و قضائیه و همچنین اعضای حقوقی و حقیقی شورای عالی فضای مجازی در چهارم دی برگزار شد. واتس‌اپ و گوگل‌پلی، با اجماع رای مثبت اعضای شورای عالی مجازی رفع فیلتر شد. این اقدام گام اول طرح رفع محدودیت و فیلترینگ در دولت چهاردهم است.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید