جزئیات نشست ایران و عربستان فاش شد
![جزئیات نشست ایران و عربستان فاش شد](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/RT8EWSw5Iypj/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtvPNveGaLtnY,/RzVn31xXLKhi.jpg)
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از مهر، القدس العربی گزارش داد: نشست کارشناسان ایرانی و عربستانی، به میزبانی مرکز مطالعات امنیتی در اردن برگزار و در آن شماری از مسائل امنیتی و فنی بررسی شده است.
براساس این گزارش ها، دوطرف تمایل دوجانبه خود را برای توسعه روابط و تقویت ثبات منطقه ای ابراز داشتند.
خبرگزاری اردن گزارش داد: در این نشست برخی موضوعات امنیتی و فنی بررسی شد و گفتگوها بر روی اقدامات اعتماد ساز میان طرفین استوار بود.
در ارتباط با این خبر، رسانه اردنی جزییات بیشتری ارائه نداده است و هنوز منابع رسمی در ایران و عربستان نیز واکنشی نسبت به این خبرها نداشته اند.
ایمن الخلیل رئیس مرکز مطالعات امنیتی اردن گفت: فضایی آکنده از احترام متقابل در این جلسه حکمفرما بود و طرفین تمایل متقابل برای توسعه روابط و تقویت ثبات منطقه که عامل شکوفایی منطقه است، را ابراز کردند.
وی افزود: جلسات دیگری میان طرفین در آینده نزدیک برگزار خواهد شد تا روند گفتگوی امنیتی و فنی ادامه دار باشد و جزییات مورد بررسی قرار گیرد.