انتقاد وزیر آموزش و پرورش از تأثیر قطعی معدل در چندپایه

کدخبر: ۷۰۲۲۷۲
اقتصادنیوز: وزیرآموزش و پرورش گفت: در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی بارها اعلام کردم که تأثیر قطعی معدل در چندپایه، موجب بهم ریختگی‌های جسمی و روانی دانش آموزان و حتی اولیای آنها می‌شود.
انتقاد وزیر آموزش و پرورش از تأثیر قطعی معدل در چندپایه

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، علیرضا کاظمی پیش از ظهر امروز دوشنبه، پانزدهم بهمن ماه در دیدار با سردار نوریان، رئیس اندیشگاه تجربه نگاری انقلاب اسلامی که در محل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد پس از استماع گزارشی درباره تجربه نگاری از افراد شاخص، بیان کرد: باید در تجربه نگاری و ایده پردازی‌ها، همه اجزای زیست بوم نظام تعلیم و تربیت دیده شود. زیرا دانش و تجربیات ارزنده وکاربردی مدیران پیشین، چون گنجی برای مدیران آینده محسوب می شود.

خبر مرتبط
وزارت علوم درباره تاثیر معدل در کنکور پاسخی به شورا نداد

اقتصادنیوز: معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اقدامات این شورا در نظرخواهی از دستگاههای مختلف درباره کنکور گفت: وزارت علوم درباره تاثیر معدل در کنکور نظر مستقلی به شورا ارائه نداد.

وی با تأکید بر این‌که یکی از آفت‌ها؛ بی توجهی و بی اعتنایی به گنجینه دانش و تجربیات مدیران پیشین است، تصریح کرد: برنامه‌های سازنده مدیران باید ثبت و دنبال شود. نباید دیواره‌های نیمه کاره بسیاری را ایجاد و سپس رها کنیم بلکه باید در مسیر درست، سازنده و اثرگذار مدیران پیشین، خِشت روی خِشت گذاشته و تکمیل کننده باشیم.

وزیرآموزش و پرورش افزود: برای رشد و توسعه یک نهاد باید رویه‌های اثربخش تداوم یابد و از مسیرهای خطا پرهیز و به برنامه‌های خوب بها داده شود.

وی با اشاره به این‌که آموزش و پرورش از فقدان سیاست های اصولی رنج می برد، گفت: فقدان سیاست‌های علمی، پژوهشی و پایدار یکی از چالش‌های نظام تعلیم و تربیت است. به عنوان مثال؛ درخصوص تأثیر قطعی معدل کنکور با وجود آن‌که به عنوان یک معلم ۳۲ سال خدمت کرده و درد آشنا هستم، در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی بارها اعلام کردم که تأثیر قطعی معدل در چندپایه، موجب بهم ریختگی‌های جسمی و روانی دانش آموزان و حتی اولیای آنها می‌شود و بنای نظام تعلیم و تربیت آموزش و مهارت آموزی دانش آموزان برای یک زندگی متعالی است نه سرخوردگی دانش آموزان به دلیل فشارها و استرس‌های روانی کنکور. 

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش،  در ادامه این جلسه، سردار نوریان پیشنهادهایی جهت تشکیل یک کارگروه تخصصی و تجربه نگاری مدیران نظام تعلیم و تربیت مطرح کرد.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید