ناگفته های محمدی عراقی از ضیافت اعضای مجلس خبرگان با ابراهیم رئیسی

کدخبر: ۵۲۱۰۳۱
اقتصادنیوز: عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در جلسات اعضای خبرگان با فرصت های کمی که هست، نمی توان طرح و برنامه پیشنهاد کرد و به صورت تیتروار و خلاصه بعضی از عزیزان راه حل هایی را هم پیشنهاد می کردند و تأکید بیشتر روی این بود که موانع را بردارید.
ناگفته های محمدی عراقی از ضیافت اعضای مجلس خبرگان با ابراهیم رئیسی

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از جماران، عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه مهمترین دغدغه اعضای مجلس خبرگان رهبری مشکلاتی است که الآن مردم دارند، گفت: اگر دولت بتواند موانع را از سر راه مردم بردارد و مردم وارد صحنه شوند، دولت حمایت کند و اقتصاد را بیشتر به مردم بسپارد، مردم می توانند مسائل را حل کنند.

سرچ سن آیت الله جنتی در گوگل بالا رفت

مشروح گفت و گو با آیت الله محمود محمدی عراقی را در ادامه می خوانید:

دغدغه امروز اعضای مجلس خبرگان رهبری در چه زمینه ای است؟

تا آن جایی که از صحبت های نمایندگان محترم خبرگان استفاده می شود، بر اساس همان شناختی که از امام و اهداف امام دارند، مهمترین دغدغه آنها مشکلاتی است که الآن مردم دارند. یعنی در جلسه ضیافت اعضای مجلس خبرگان که آقای رئیس جمهور هم حضور داشتند، مطلبی که تقریبا در صحبت های همه اعضا تکرار می شد دو موضوع بود؛ یکی اینکه ضمن تشکر از زحمات رئیس جمهور و هیأت دولت، مطرح می کردند که هنوز نتایج برنامه های اقتصادی در سفره مردم خودش را نشان نداده و مردم مشکل دارند.

آیا توانسته ایم  آرمان های امام را تحقق ببخشیم یا نه؟

مسأله دیگر هم در مورد دغدغه های فرهنگی بود. در صحبت های عزیزان تکرار می شد که انقلاب ما انقلاب فرهنگی و هدف اساسی امام تحول فرهنگی جامعه بوده است. اخلاق، معنویت و قرب به خدا اهداف اصلی انقلاب ما بوده و باید ببینیم تا چه حد در رسیدن به این اهداف موفق بوده ایم. آیا توانسته ایم آرمان های امام را تحقق ببخشیم یا نه؟

دولت موانع را از سر راه مردم بردارد

آیا در زمینه بهبود معیشت مردم پیشنهادی هم از سوی اعضای مجلس خبرگان رهبری به رئیس جمهور ارائه شد؟

البته در این جلسات با فرصت های کمی که هست، نمی توان طرح و برنامه پیشنهاد کرد. ولی به صورت تیتروار و خلاصه بعضی از عزیزان راه حل هایی را هم پیشنهاد می کردند و تأکید بیشتر روی این بود که موانع را بردارید. اگر دولت بتواند موانع را از سر راه مردم بردارد و مردم وارد صحنه شوند، دولت حمایت کند و اقتصاد را بیشتر به مردم بسپارد، مردم می توانند مسائل را حل کنند.

خیلی از آقایان گلایه داشتند که هنوز موانع دست و پا گیر وجود دارد

امکان دارد از این موانع مثال بزنید؟

یکی از آقایان نقل کرد از یک کسی که ظاهرا در خراسان کار کشاورزی انجام می دهد، که گفته من 250 مجوز پیگیری کرده ام که برای این کارم بگیرم. واقعا آدم باورش نمی شود که 250 مجوز برای یک کار لازم باشد! چه قدر یک آدم  باید در این دستگاه و آن دستگاه دوندگی کند تا بتواند یک مجوز بگیرد؟ آقای رئیسی هم توضیح دادند که تقریبا همه دستگاه ها دارند به سامانه اعطای مجوز به صورت غیر حضوری می پیوندند؛ چند دستگاه باقی مانده که آنها هم به زودی می پیوندند و این مشکل حل می شود. امیدواریم حل شود.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • نیم قرن با اقتصاد ایران؛ ۳ بهمن

      اقتصادنیوز: در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از…

    کارگزاری مفید