واژگونی مرگبار پژو 405 در لرستان/ چند نفر کشته و زخمی شدند؟
اقتصادنیوز: مدیر روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی لرستان از کشته شدن چهار نفر بر اثر واژگونی یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ در محور دورود - ازنا خبر داد.
![واژگونی مرگبار پژو 405 در لرستان/ چند نفر کشته و زخمی شدند؟](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/uHDPbiRwgCvG/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtPH0WKOkFWJU,/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%81+%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D8%AB%D9%87+%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، علی محمدی روز دوشنبه اظهار کرد: این حادثه عصر امروز به اورژانس گزارش و بلافاصله چهار کد آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.
وی گفت: متاسفانه در این حادثه سه نفر در دم جان باختند و یکی دیگر از حادثهدیدگان در بیمارستان جان خود را از دست داد.
خبر مرتبط
تصادف منجر به فوت بدون گواهینامه قتل عمد است؟
اقتصادنیوز: رئیس پلیس راهور استان اصفهان گفت: تصادف منجر به فوت در صورت نداشتن گواهینامه، قتل عمد محسوب نمیشود.
وی افزود: این حادثه ۲ مصدوم داشت که به بیمارستان هفت تیر دورود منتقل شدند، اما وضعیت یکی از آنها ناپایدار گزارش شده است.