۴ استارتاپ درخشان سال ۲۰۲۰؛

تولد میلیاردرهای جدید در عصر کرونا

کدخبر: ۳۶۴۶۱۴
استارتاپ های خلاقانه‌ای در عصر شیوع کرونا به سوی میلیاردی شدن پیش می‌روند و آینده درخشانی را در برابر خود می‌بینند و به دنبال توسعه هر چه بیشتر خود هستند.
تولد میلیاردرهای جدید در عصر کرونا

به گزارش اقتصاد نیوز، استارتاپ‌ها به عنوان موتور پیشران اقتصاد نوین جهانی امروزه تاثیر بی چون و چرایی در ثروت آفرینی دارند. فوربس در همکاری با ترو بریج با بررسی چند صد استارتاپ بهترین شرکت‌هایی که آینده روشنی در پیش روی خود دارند و با سرمایه‌گذاری خطر پذیر خود در راه معرفی میلیاردرهای جدید جهان هستند را انتخاب کرده است.

این استارتاپ‌ها با بررسی دقیق گروه تحقیقات فوربس انتخاب و با مدیران عامل و بنیان‌گذاران آن‌ها گفت و گو شده است. نکته مهم این استارتاپ‌ها در حوزه فعالیت آن‌هاست که با شیوع بیماری کووید-۱۹ رونق دو چندانی گرفته‌اند و آینده درخشانی در پیش روی خود دارند.

در این گزارش به بررسی ۴ استارتاپ درخشان سال ۲۰۲۰ که به دنبال میلیارد دلاری شدن هستند را بررسی می‌کنیم.

استخدام آفریقایی‌ها برای غول‌های فناوری

استارتاپ

آندلا - Andela

مدیرعامل: جرمی جانسون

بنیانگذاران: ایینولووا ابویجی، ایان کارنوال، نادایار انگیسی، جرمی جانسون، کریستینا ساس

درآمد تخمینی سال ۲۰۱۹: ۵۰ میلیون دلار

سرمایه گذاران اصلی: چان زاکربرگ اینتیاتیو، سی آر ای ونتور کاپیتال، جنریشن اینوستمنت منیجمنت، اسپارک کاپیتال

استارتاپ آندلا از دفتر مرکزی خود در نیویورک با شناسایی و آموزش توسعه دهندگان نرم افزار در آفریقا و سپس متصل کردن آنان به تیم‌های مهندسی از راه دور شرکت‌هایی مانند مایکروسافت، فیس بوک و گوگل در راستای جبران کمبود کارگران حوزه فناوری در ایالات متحده تلاش می‌کند.

جرمی جانسون ۳۶ ساله، دو ماه پس از راه اندازی اولین استارتاپ خود یعنی شرکت آموزش آنلاین 2U در سال ۲۰۱۴، شرکت آندلا را تأسیس کرد. او می‌گوید: « استارتاپ ما به خط اصلی متصل کننده اکوسیستم‌های حوزه فناوری در سراسر آفریقا به آمریکا تبدیل شده‌ است.»

اگرچه بیماری همه گیر کووید-۱۹ سرعت رشد برنامه‌های توسعه آندلا را به دلیل توقف استخدام توسط شرکت‌های فناوری کاهش داده است، اما جانسون معتقد است که در بلند مدت میل شرکت‌ها برای استخدام کارگرانی که هزاران مایل دورتر هستند افزایش می‌یابد.

کپسول، نسل جدید سرویس دارویی

استارتاپ

کپسول - Capsule

مدیر عامل: اریک کیناریوالا

بنیانگذار: اریک کیناریوالا

درآمد تخمینی سال 2019: 100 میلیون دلار

سرمایه گذاران اصلی: گلید بروک کاپیتال، تی سی وی، ثریو کاپیتال

حدود پنج سال پیش کیناریوالا حدود یک ساعت در صف یکی از شعب داروخانه زنجیره‌ای دوین رید منتظر ماند تا داروی مورد نیاز برای درمان عفونت سینوسی خود را دریافت کند، اما هنگامی که نوبتش شد فهمید که این موجودی این دارو در داروخانه تمام شده است. این تجربه او را بر آن داشت تا استارتاپ کپسول را در شهر نیویورک پایه‌گذاری کند. این استارتاپ به عنوان یک داروخانه همیشه در دسترس، با ثبت سفارش از طریق از طریق پیام کوتاه و اپلیکیشن، داروهای مورد نیاز شما را حداکثر در دو ساعت و از طریق پیک رایگان به شما تحویل می‌دهد.

کیناریوالا معتقد است که در طول بحران شیوع کووید-19، کپسول از یک ابزار برای راحتی بیشتر افراد به یک ضرورت در زندگی آنان  شد. حالا این استارتاپ با موفقیت گسترده در بازار نیویورک و سرازیر شدن ثروت به سوی حساب‌های بانکی به دنبال توسعه فعالیت خود است. کیناریوالا 37 ساله، فارغ التحصیل MBA در دانشگاه استنفورد است. او مس‌خواهد در یک سال و نیم آینده کپسول را در بسیاری از نقاط آمریکا توسعه دهد و از مرزهای نیویورک فراتر رود.

باشگاه بدنسازی در خانه

استارتاپ

میرور - Mirror

مدیر عامل: برین پاتنام

بنیانگذار: برین پاتنام

درآمد تخمینی سال ۲۰۱۹: ۴۵ میلیون دلار

سرمایه گذاران اصلی: لرر هیپائو، پوینت ۷۲ ونتور، اسپارک کاپیتال

میرور استارتاپ مستقر در نیویورک سیتی  است که که از طریق برنامه پولی خود خانه را به یک باشگاه ورزشی حرفه‌ای تبدیل می‌کند. این اپلیکیشن ماهانه ۳۹ دلار از متریان خود دریافت می‌کند تا کاربر بتواند از کلاس‌های ورزشی نامحدود آن از کاردیو تا یوگا استفاده کنند. پاتنام، بالرین ۳۶ ساله‌ای که بنیانگذار یک بوتیک تناسب اندام به نام ریفاین متد نیز است، دو سال پیش این استارتاپ را روانه بازار کرد. او می‌گوید که در حال حاضر که باشگاه‌ها و سالن‌های ورزشی بدنسازی تعطیل هستند و کارگران نیز در خانه‌اند، وضعیت بازار میرور فوق العاده است. او می‌گوید که استارتاپ میرور کریسمس را در ماه آوریل تجربه کرده است!

استارتاپی برای پزشکان و بیماران

استارتاپ

ویو - Weave

مدیر عامل: براندون رودمن

بنیانگذاران: براندون رودمن، جارد رودمان، کلینت بری

درآمد تخمینی سال ۲۰۱۹: ۵۰ میلیون دلار

سرمایه گذاران اصلی: کاپیتال ونتور، کاتالیست اینوستورز، کراس لینک کاپیتال، لید اج کاپیتال، تایگر گلوبال منیجمنت

براندون رودمن در سال ۲۰۰۸ اولین شرکت خود را با نام Recall Solutions راه اندازی کرد تا به دندانپزشکان کمک کند که بتوانند قرار ملاقات‌های خود را از طریق تلفن تعیین کنند. او خیلی زود متوجه شد که ارسال پیام کوتاه از تماس تلفنی می‌تواند کارآمدتر باشد. رودمن ۳۹ ساله می‌گوید: «تلفن هنوز هم از اهمیت بالایی برخوردار است، اما هیچ کس آن را قدرتمندتر نکرده است.»

او در سال ۲۰۱۱ این ایده را برای راه‌اندازی استارتاپWeave استفاده کرد و شرکت خود را در شهر لهی ایالت یوتا بنا نهاد. این استارتاپ در ابتدا بر روی دندانپزشکان متمرکز شد و سپس حوزه فعالیت خود را به متخصصان بینایی سنجی، کلینیک‌ها، دامپزشکان و سایر متخصصان گسترش داد. بیشتر این مشترکان استارتاپ Weave ماهانه ۵۹۵ دلار برای استفاده از سرویس‌هایی مانند تلفن‌های VoIP، پایانه‌های پرداخت و پیامک‌های دو طرفه پرداخت می‌کنند. با گسترش ویروس کرونا این استارتاپ دست به بازنگری در فعالیت‌های خود زد و یک اتاق انتظار ارتباطی ویژه برای خود اضافه کرد که بیماران پیش از رسیدن به مطب و کلینیک از طریق پیامک زمان ورود خود را با پزشکان هماهنگ کنند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید